Aankondigingen

Grote kunstexpositie Hotel Golden Tulip De Wipselberg Beekbergen

Gepost door Artxcel 
Steun de Museumserver en help ons deze dienst in de lucht te houden. Ziet u geen advertenties of blokkeert u de Adsense Cookies, overweeg dan een donatie. Dank!

  • Grote kunstexpositie Hotel Golden Tulip De Wipselberg Beekbergen

    29 maart 2008 03:50
    Op zaterdag 12 en zondag 13 april 2008 toont Kunstgalerie Artxcel uit Capelle aan den IJssel een uitgebreide en gevarieerde collectie kunstwerken van Herman Brood, Karel Appel, Corneille, Nico Vrielink, Peter Klashorst, Ekaterina Moré, Walasse Ting e.v.a.
    Tegen speciale prijzen zijn deze kunstwerken te zien en verkrijgbaar in Hotel Golden Tulip De Wipselberg in Beekbergen.
    Er is keuze uit meer dan 250 werken (originelen en grafiek) die allemaal te koop zijn tegen betaalbare prijzen die ver beneden de normale galeriewaarde liggen en volledig op echtheid worden gegarandeerd. Een uitgelezen mogelijkheid dus om een origineel kunstwerk te bezitten tegen een betaalbare prijs.
    Adres: Hotel Golden Tulip De Wipselberg
    Wipselbergweg 30
    7361 TK Beekbergen
    Website: www.gtwipselberg.nl
    De toegang is gratis. Openingstijden van 10.00 tot 17.00 uur.

    Bij een minimale besteding van € 750,- aan kunst, betalen wij op deze dagen uw eventuele overnachting in Hotel Golden Tulip Wipselberg in Beekbergen (2 persoonskamer) aan de rand van het prachtige natuurgebied De Veluwe. Of ontvangt u GRATIS een fraaie handgesigneerde zeefdruk (“A Special Offer”) van Jacques Tange ter waarde van € 195,- ! Jacques Tange is in 2005 uitgekozen tot Nederlands kunstenaar van het jaar.

    Meer informatie vindt u bij : www.artxcel.com

Powered by phorum. Template based on Bluelime by Scriptmonkeys. If there are any problems with the forum, please contact the webmaster.