Aankondigingen

Nieuwe portfolio kunstenares-fotografe Lilith

Gepost door Artxcel 
Steun de Museumserver en help ons deze dienst in de lucht te houden. Ziet u geen advertenties of blokkeert u de Adsense Cookies, overweeg dan een donatie. Dank!

  • Nieuwe portfolio kunstenares-fotografe Lilith

    23 juni 2008 09:37
    Baanbrekende kunstenares Lilith brengt nieuwe portfolio uit!!
    Veel werk reeds bij voorinschrijving verkocht

    Kunstenares Lilith is dé nieuwste ontdekking op het gebied van fotografie in Nederland. Haar werk is baanbrekend, spraakmakend, gedurfd en vol (zeggings)kracht.

    Inmiddels heeft Lilith een nieuwe, spectaculaire portfolio uitgebracht. Deze nieuwe portfolio getiteld “Just Me” is uitsluitend verkrijgbaar bij Kunstgalerie Artxcel. Lilith’s talent is niet onopgemerkt gebleven. Van de gelimiteerde serie van 15 luxe boxen met 10 unieke, verschillende foto’s op cibachromepapier zijn er bij voorinschrijving liefst 11 verkocht! Wees er dus snel bij voordat de exclusieve serie is uitverkocht. De verwachting is dat het werk van Lilith in de nabije toekomst aanzienlijk in waarde zal stijgen ook gezien de belangstelling uit het buitenland voor haar werk. Voor kunstverzamelaars en kunstliefhebbers is de aanschaf van een box met kunst van Lilith dan ook een uitstekende investering.

    Afmeting inclusief passepartout: 40x45cm
    Verpakt in een prachtige luxe houten kist
    Oplage: 15 stuks + 3 E/A’s, genummerd en gesigneerd
    Inschrijving voor deze box is beperkt en gaat op volgorde van binnenkomst.

    Voor meer informatie over Lilith en bestelling van de nieuwe portfolio:
    Kunstgalerie Artxcel
    Filosofentuin 4
    2908 XB Capelle aan den IJssel
    Website: www.artxcel.com

Powered by phorum. Template based on Bluelime by Scriptmonkeys. If there are any problems with the forum, please contact the webmaster.