Aankondigingen

Gezocht: Familie / gezin voor nieuw tv programma, gratis taxatie van spullen

Gepost door rderks 
Steun de Museumserver en help ons deze dienst in de lucht te houden. Ziet u geen advertenties of blokkeert u de Adsense Cookies, overweeg dan een donatie. Dank!

  • Gezocht: Familie / gezin voor nieuw tv programma, gratis taxatie van spullen

    10 september 2008 10:49
    Het programma

    Van de verdeling van alle erfenissen, loopt 30% uit op een ruzie. Steeds meer mensen zetten daarom al vooraf op papier naar wie de (emotioneel) waardevolle spullen toe moeten gaan na hun overlijden.

    In het programma ‘De Erfenis’ (EO) helpen we om deze (emotioneel) waardevolle spullen alvast te verdelen en/of deze verdeling vast te laten leggen in een testament. Altijd al eens willen weten hoe veel die oude vaas waard is, of het horloge wat nog van opa is geweest? Er komt ook een taxateur langs om de uitgekozen spullen te taxeren.

    Wij zoeken:
    Voor het programma zijn wij op zoek naar een familie om deel te nemen aan dit tv programma. De leeftijd van de persoon of het echtpaar wat deel wil nemen is niet belangrijk, wel dat hij/zij kinderen heeft/hebben.

    Wij bieden:
    Het gratis laten opmaken van een testament + een gratis taxatie van spullen.

    Extra informatie
    - De opnames duren één dag (van 11 september tot 17 september)
    - In het tv-programma gaat het niet over het banksaldo of onroerend goed, maar juist over de persoonlijke spullen met een emotionele waarde.
    - Niet de hele erfenis hoeft in beeld getoond te worden. Het daadwerkelijke opmaken van het testament komt niet in beeld en hierbij kunnen alsnog andere zaken worden toegevoegd.
    - Als één of meerdere van de (klein)kinderen niet mee wil werken aan het programma, hoeft dat geen probleem te zijn.
    - Alles gaat uiteraard altijd in overleg

    Skyhigh TV
    SkyHighTV is een onafhankelijk televisieproductiebedrijf. De programma’s van SkyHighTV laten zich het beste omschrijven als betrokken, intens en menselijk. Goede voorbeelden daarvan zijn bijvoorbeeld ‘Over Mijn Lijk’ (BNN), ‘De Weddingplanner’ en ‘Het Familiediner’ (EO). Voor meer informatie over onze programma’s kunt u kijken op onze website (www.skyhightv.nl)

    Contact
    Heeft u interesse, of kent u iemand die interesse heeft? Of wilt u misschien meer informatie? Wij zijn te bereiken via 035-6263008 of via deerfenis@eo.nl.





    1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 10/09/2008 11:09 door rderks.

Powered by phorum. Template based on Bluelime by Scriptmonkeys. If there are any problems with the forum, please contact the webmaster.