Aankondigingen

kunstkaartjesturen.nl

Gepost door Kunstkaartjesturen.nl 
Steun de Museumserver en help ons deze dienst in de lucht te houden. Ziet u geen advertenties of blokkeert u de Adsense Cookies, overweeg dan een donatie. Dank!

  • kunstkaartjesturen.nl

    27 november 2010 19:42
    Nieuw en uniek: topkwaliteit échte kunstkaarten versturen via Kunstkaartjesturen.nl

    Hoogtepunten uit de kunstgeschiedenis in de brievenbus

    Kunstkaartjesturen.nl is een nieuwe online wenskaarten service die zich richt op het versturen van échte kunstkaarten. De site biedt keuze uit meer dan 500 meesterwerken uit de geschiedenis van de kunst. Onder andere Claude Monet, Paul Gauguin, sir Lawrence Alma-Tadema en Vincent van Gogh worden in verschillende collecties aangeboden. Maar ook werken van oude meesters als Rembrandt en Vermeer, of Botticelli en Michelangelo kunnen als kunstkaart worden verstuurd.

    Het gekozen kunstwerk kan in verschillende formaten worden besteld: als ansichtkaart, wenskaart of gevouwen wenskaart. De kunstkaarten worden in hoge kwaliteit gedrukt en via TNT Post verstuurd. Elke bestelling die op werkdagen vóór 14.30 uur binnenkomt wordt de volgende dag bezorgd.
    Naast het versturen van enkele kaarten is het ook mogelijk om verschillende sets onbeschreven kunstkaarten te bestellen.

    Aan het begin van de 20ste eeuw is een traditie ontstaan om kunstkaartjes te versturen: als herinnering aan een museumbezoek, een kunstreis of passend bij een gelegenheid. Zo is de kunstkaart een ingeburgerd middel geworden om afbeeldingen van kunstwerken te verspreiden.
    Kunstkaartjesturen.nl brengt deze traditie een stap verder met de mogelijkheden van internet. Achter de computer kan de bezoeker een favoriet schilderij kiezen, op de achterkant voorzien van een bericht en adressering, waarna de kaart wordt gedrukt en verzonden.

    U verstuurt al een kunstkaart vanaf €1,94 inclusief porto.

Powered by phorum. Template based on Bluelime by Scriptmonkeys. If there are any problems with the forum, please contact the webmaster.