Aankondigingen

Kunstveiling en concert Joke Bruijs voor Stichting Dierenhulp op Valentijnsdag

Gepost door Artxcel 
Steun de Museumserver en help ons deze dienst in de lucht te houden. Ziet u geen advertenties of blokkeert u de Adsense Cookies, overweeg dan een donatie. Dank!

  • Kunstveiling en concert Joke Bruijs voor Stichting Dierenhulp op Valentijnsdag

    29 januari 2011 03:49
    Op maandag 14 februari, Valentijnsdag, kunt u genieten van het speciale Valentijns Dierenhulp Concert. Stichting Dierenhulp viert op Valentijnsdag haar 15-jarig bestaan samen met Joke Bruijs, en haar partner Frits Landesbergen.

    Het concert staat helemaal in het teken van het vrijwilligerswerk van de Stichting Dierenhulp. Zij zetten zich in voor kansarme dieren in binnen- en buitenland met als doel het tegengaan van dierenleed. Stichting Dierenhulp is een non-profit organisatie die volledig draait op en met vrijwilligers en is opgericht op Valentijnsdag (14 februari 1996).

    Op deze concertavond zal ook een veiling gehouden worden met moderne kunst waarvan de opbrengst geheel ten goede zal komen aan het vrijwilligerswerk van Stichting Dierenhulp. Onder de veilinghamer komen diverse kunstwerken -van o.a. Karel Appel, Corneille, Geert Jan Jansen, Herman Brood en Nico Vrielink e.a.- beschikbaar gesteld door Art4all en Artxcel. Kunstliefhebbers kunnen kiezen uit een ruim aanbod van litho's, zeefdrukken en originele kunstobjecten. Opvallend zijn enkele unieke stukken van de hand van Karel Appel. Wat te denken van een bijzondere zeefdruk van Karel Appel die nog nooit eerder officieel op de markt is gebracht. De kunstveiling in Haarlem heeft de primeur om als eerste dit gewilde kunstwerk officieel aan te bieden.

    Wilt u ook aanwezig zijn bij dit concert en de kunstveiling. Bestel dan nu snel uw kaarten op www.dierenhulp.nl
    Elke toegangskaart geeft bovendien recht op een gratis consumptie en een gratis CD van Joke Bruijs (die u persoonlijk door haar kunt laten signeren). De volledige opbrengst van de kaartverkoop komt ook ten goede aan de verschillende dierenprojecten van Stichting Dierenhulp.

    Locatie: Figee Innovatie Theater, Hendrik Figeeweg 1, Unit 0.003, 2031 BJ Haarlem. Maandag 14 februari 2011, aanvang 20.00 uur.

Powered by phorum. Template based on Bluelime by Scriptmonkeys. If there are any problems with the forum, please contact the webmaster.