Aankondigingen

ExpositIO

Gepost door TETEM kunstruimte 
Steun de Museumserver en help ons deze dienst in de lucht te houden. Ziet u geen advertenties of blokkeert u de Adsense Cookies, overweeg dan een donatie. Dank!

  • ExpositIO

    07 november 2012 15:00
    Studenten industrieel ontwerpen zoeken met het ontwerpen van producten en concepten vaak de grenzen van kunst op. Sommigen besteden, naast toegepast werk, hun vrije tijd graag aan het maken vrij werk. Met ExpositIO wordt deze studenten een podium geboden hun talent en creativiteit aan het publiek te laten zien: ‘home made’ creaties gemaakt door industrieel ontwerpers. In de tentoonstelling zijn diverse werken te zien, van schilderijen en tekeningen tot custom made objecten en digitale werken.

    De tentoonstelling is een initiatief van de Visie-commissie (Viskom) van het studiegenootschap Daedalus (Industrieel Ontwerpen) aan de Universiteit Twente. De Viskom heeft als doel interessante, inspirerende en creatief verdiepende activiteiten voor medestudenten van Industrieel Ontwerpen te organiseren.

    ExpositIO wordt geopend op vrijdag 16 november van 19.00 tot 20.00 uur met een optreden van They Used To Be Astronauts en aansluitend de tweede editie van Bring Your Own Beamer (BYOB2) in TETEM. De opening is gratis toegankelijk. De expositie loopt van 15 november t/m 2 december.

    Tijdens de BYOB kun je voor 3 euro munten kopen en daarmee jouw (financiële) stem uitbrengen op je favoriete artiesten. Voor meer informatie zie: BYOB2

    Viskom Facebook pagina

    www.tetem.nl
    Locatie: TETEM kunstruimte, Stroinksbleekweg 16, 7523 ZL Enschede
    Openingstijden: di t/m zo 11.00-17.00
    Toegang: gratis




    1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 08/11/2012 15:15 door TETEM kunstruimte.

Powered by phorum. Template based on Bluelime by Scriptmonkeys. If there are any problems with the forum, please contact the webmaster.