Aankondigingen

Catawiki en Excellent Art bundelen krachten voor veiling werken Peter Donkersloot

Gepost door Excellent Art 
Steun de Museumserver en help ons deze dienst in de lucht te houden. Ziet u geen advertenties of blokkeert u de Adsense Cookies, overweeg dan een donatie. Dank!

  • Catawiki en Excellent Art bundelen krachten voor veiling werken Peter Donkersloot

    09 september 2015 19:18
    Genieten van ruim 150 kunstwerken van Peter Donkersloot in de mooiste showroom van Nederland en direct online bieden via de telefoon op kunst die je aanspreekt? Excellent Art, Louwman Exclusive en Catawiki bieden deze unieke beleving in Utrecht vanaf komende vrijdag!

    De (online)veiling start op vrijdag 11 september om 12.00 uur met een klap van de veilinghamer door Peter Donkersloot zelf in Utrecht en loopt af op 18 september vanaf 20.00 uur. Na de opening op 11 september is er een meet & greet met Peter Donkersloot. Een uitgelezen kans om samen en je favoriete kunstwerk op de foto te gaan. De werken van Peter Donkersloot zijn bij deze veiling niet alleen te koop, maar ook te zien. Nooit eerder is er zoveel werk van meester-schilder Peter Donkersloot bij elkaar te zien in Nederland. Het is zijn grootste solotentoonstelling waarbij je op alle aanwezige werken kan bieden via de online veiling van Catawiki, het snelst groeiende online veilinghuis van Europa. Iedereen is welkom om de geëxposeerde schilderijen en gesigneerd grafiek te bezichtigen.

    De fraaie kunst van de veelzijdige Peter Donkersloot komt volledig tot zijn recht te midden van de unieke architectuur van het gebouw van Louwman Exclusive. Er is een inspirerende ambiance met exclusieve automerken van onder andere Maserati, McLaren, Lexus, Bentley, Morgan en Lamborghini. De werken van Peter Donkersloot zijn alom geliefd en gewild in binnen- en buitenland: van zijn maffia-schilderijen tot zijn bijzondere stadsgezichten, bloemen, beroemde popsterren, royalty’s en acteurs, van The Beatles tot The Godfather, van Rembrandt tot Marilyn Monroe. Overigens werkt Donkersloot ook veel in opdracht met de kenmerkend meegeschilderde lijst als handelsmerk waarmee hij zijn werken een extra gelaagde dimensie geeft.

    Je vindt Excellent Art/Louwman Exclusive aan de Proostwetering 53 in Utrecht, direct aan de A2, afrit 6. De online veiling start vrijdag 11 september om 12.00 uur tot en met 18 september 2015 aflopend vanaf 20.00 uur. De galerie/showroom is dagelijks geopend van 8.30 tot 18.00 uur.

    www.excellent-art.nl

Powered by phorum. Template based on Bluelime by Scriptmonkeys. If there are any problems with the forum, please contact the webmaster.