Informatie gezocht

M. Vernet - Schilderij vrouw met pikzwarte achtergrond

Gepost door MarkH 
Steun de Museumserver en help ons deze dienst in de lucht te houden. Ziet u geen advertenties of blokkeert u de Adsense Cookies, overweeg dan een donatie. Dank!

  • Re: M. Vernet - Schilderij naakte vrouw

    03 september 2014 13:23
    Vision wil hierbij graag laten weten dat zij betreurt op dit forum te lezen dat enkele klanten twijfelen aan de authenticiteit van de gekochte doeken. Vision kan zich in het geheel niet vinden in een aantal uitlatingen die gedaan worden op dit forum en wenst bij deze e.e.a. te verhelderen.

    Alle doeken die Vision verkoopt zijn 100% handgemaakte olieverfdoeken door de schilder zelf. Sommige doeken hebben weliswaar een kleine serie, maar de doeken zijn, daar er sprake is van handwerk, nooit precies hetzelfde. Ieder doek is immers authentiek, origineel en er bestaat geen tweede van. Overigens is een kleine serie van olieverf kunstwerken in de kunstbranche zeer gangbaar. Ook Vision hanteert series. Deze variëren van 1-30, maar gemiddeld zijn dit series van 8 of 9 doeken. Vision is hierover altijd open naar haar klanten toe.

    Voor wat betreft de gehanteerde prijzen is het zo dat de doeken altijd een vaste adviesprijs hebben die bestaat uit het doek zelf, het handgemaakte lijstwerk en de 21% BTW. Een korting is evenwel mogelijk indien er bijvoorbeeld sprake is geweest van een afname van meerdere doeken ineens. Het doek waar hierboven naar verwezen wordt heeft bijvoorbeeld een vaste adviesprijs van € 1850,- dit is inclusief handgemaakte lijst ter waarde van €550 en 21% BTW. Dat een soortgelijk doek bij ons voor maar € 575,- wordt verkocht is derhalve absoluut niet mogelijk.

    Vanwege respect voor de privacy van haar klanten is het verder niet de doelstelling van Vision om op internet fora als deze deel te nemen aan gesprekken. Mochten er daarom klanten nog steeds met vragen of opmerkingen zitten, schroom dan niet om direct contact met ons op te nemen. Wij streven ernaar om al onze klanten tevreden te stellen, en doen dit al 12 jaar met veel succes! Vision is elke werkdag van 09:00 – 17:00 bereikbaar, zowel telefonisch als per e-mail.
  • Re: M. Vernet - Schilderij vrouw met pikzwarte achtergrond

    21 januari 2015 10:36
    AvroTros Opgelicht heeft dinsdag 20 januari 2015 in haar uitzending aandacht besteed aan Vision Gallery. Op de achtergrond hangt een Vernet...

    [www.opgelicht.nl]

Powered by phorum. Template based on Bluelime by Scriptmonkeys. If there are any problems with the forum, please contact the webmaster.