Informatie gezocht

Zelfportret Thérèse Schwartze

Gepost door Marcin 
Steun de Museumserver en help ons deze dienst in de lucht te houden. Ziet u geen advertenties of blokkeert u de Adsense Cookies, overweeg dan een donatie. Dank!

  • Zelfportret Thérèse Schwartze

    02 februari 2015 17:08
    Ben in het bezit van dit zelfportret van Thérèse Schwartze. Bleek op de veiling naast de verkoopster van dit werk te zitten en kreeg de info dat het in de 60ger jaren ook op een veiling was gekocht. Vind het een mooi portret en ben er erg blij mee, maar ben toch altijd wat voorzichtig. Schreef eerder in een ander item, weet het pas zeker als ik er zelf had bij gestaan toen het werd geschilderd, in 2015 is het een optelsom van aanwijzingen en heb nu het signatuur en de info van de vorige eigenaar. Heb er verder nog weinig aan gedaan. Wel vergeleken met andere zelfportretten en ook dit prachtportret van Jan Veth:
    [www.geheugenvannederland.nl]
    Ben eigenlijk erg benieuwd hoe de bezoekers van dit forum hier tegenaan kijken en nodig ieder van harte uit hier op te reageren.

Powered by phorum. Template based on Bluelime by Scriptmonkeys. If there are any problems with the forum, please contact the webmaster.