Informatie gezocht

WAS: Wie kent de schilder C Jaspers ??

Gepost door JoopH 
Met uw steun kan de Museumserver dit forum blijven uitbaten.

  • WAS: Wie kent de schilder C Jaspers ??

    29 januari 2018 22:18
    De oorspronkelijke vraag was of iemand de schilder C. Jaspers kent. In de bijlage zat een foto van het werkje.

    Niet alle antwoorden wijzen naar een meesterwerk. Soms is het een alleraardigste vingeroefening, soms zelfs dat niet. Als u vragen stelt op het forum moet u bereid zijn de antwoorden te accepteren.

    Quote

    En zie hieronder de reacties van het aanmatigend allooi, de zgn "kenners" en betweters.
    8< knip



    14 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 02/02/2018 10:04 door admin.
  • Re: Wie kent de schilder C Jaspers ??

    29 januari 2018 23:22
    De kwaliteit van dit schilderij is niet toereikend om ooit iets over deze schilder te vinden of familieleden moeten zich melden op deze site
  • Re: Wie kent de schilder C Jaspers ??

    30 januari 2018 09:53
    Sorry, maar ik vroeg niet om een waarde oordeel. De kwaliteit (wat is kwaliteit eigenlijk in de kunst ?) van een schilderij bepaald volgens u eigenlijk of iemand te traceren is , rare reactie.



    3 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 30/01/2018 10:01 door JoopH.
  • Re: Wie kent de schilder C Jaspers ??

    30 januari 2018 12:02
    U vraagt uw lezers naar de identiteit van deze C.Jaspers en mp.kunst geeft u de enig relevante informatie, namelijk dat deze naam in geen der ons ten dienste staande handboeken, dictionnaires, databases en secundaire literatuur voorkomt. En dat daar een reden voor is. Die reden heet kwaliteit. Die reden bepaalt ook wat wel en wat niet in musea wordt opgehangen. U mag uw schilderij natuurlijk mooi vinden. Maar u zult de enige zijn. Ik zou er niet dood mee gevonden willen worden.
  • Re: Wie kent de schilder C Jaspers ??

    31 januari 2018 08:21
    Wat is kwaliteit ? bepaald u dat ? Wat de een rotzooi vindt zal de ander wellicht mooi vinden. Wie zegt overigens dat ik het schilderij mooi vindt ? Nogmaals de vraag was; wie de schilder is/was maar dat is u natuurlijk helemaal ontgaan want u wilt liever een waardeoordeel uitspreken en denkt graag in hokjes.
    Trieste reactie.



    1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 02/02/2018 02:33 door JoopH.
  • Re: Wie kent de schilder C Jaspers ??

    31 januari 2018 12:56
    Beide respondenten hebben je dat antwoord toch echt onomwonden gegeven: er bestaat en bestond geen schilder C. Jaspers. Er bestond misschien ooit een demente bejaarde C.Jaspers die bij creatieve therapie een Blommers of een Munthe uit een tijdschrift heeft nageschilderd.

Powered by phorum. Template based on Bluelime by Scriptmonkeys. If there are any problems with the forum, please contact the webmaster.