Aankondigingen

Harderwijk Catharinakapel expositie en theater

Gepost door 0butterfly0 
Steun de Museumserver en help ons deze dienst in de lucht te houden. Ziet u geen advertenties of blokkeert u de Adsense Cookies, overweeg dan een donatie. Dank!

  • Harderwijk Catharinakapel expositie en theater

    26 maart 2008 21:05
    Ik wil u allen even uitnodigen voor zaterdagavond of zondagmiddag resp. 29 en 30 maart in de Catharinakapel in Harderwijk. Een prachtige voormalige kerk. Er is om de maand een nieuwe expositie te bewonderen van lokale kunstenaars. Een mooie en sfeervolle plek dus. Nou is het zo dat er op zaterdagavond en zondagmiddag een theaterstuk speelt. 'Kom terug Jimmy Dean, kom terug'.

    Het toneelstuk duurt ongeveer 1 uur en 3 kwartier, dit lijkt lang, maar uit verschillende reacties is echter duidelijk geworden dat het einde maar niet lang genoeg uitgesteld kan worden. Ruzies, liefde om het zijn, een zoektocht naar het einde en alledaagse gebeurtenissen die je niet aan je vrienden durfde te vertellen terwijl ze na 20 jaar al lang bekend blijken te zijn.

    Het is een spannend stuk dat de kijker meeneemt in een verhaal vol geheimen en onthullingen.

    Al met al, een mooie gelegenheid om twee dingen van het goede te combineren.

    Wilt u komen kijken? Reserveer dan alvast kaartjes bij de Katharinakapel tel: 0341-428899, of kijk op [www.catharinakapel.nl]

    zie krant: [www.deweekkrant.nl]

Powered by phorum. Template based on Bluelime by Scriptmonkeys. If there are any problems with the forum, please contact the webmaster.