Aankondigingen

Win een Mysterie museumweekend naar Parijs!

Gepost door Museum Mysterie 
Steun de Museumserver en help ons deze dienst in de lucht te houden. Ziet u geen advertenties of blokkeert u de Adsense Cookies, overweeg dan een donatie. Dank!

  • Win een Mysterie museumweekend naar Parijs!

    25 augustus 2008 16:51
    Houd je van mysteries en musea? Let dan goed op want je maakt van 25 tot en met 31 augustus 7 dagen lang kans op een ultiem mysterieus museumweekend naar Parijs! Museumkaart geeft in samenwerking met Q music prijzen weg. Dus start de zoektocht en maak kans op deze sensationele prijzen! Ga nu snel op zoek naar het verborgen woord. Volg het spoor en maak kans op één van die adembenemende, mysterieuze prijzen. Hoe start je de zoektocht? Heel simpel. Haast je naar www.qmusic.nl en klik op de button: Win met Q. Kijk vervolgens na het lezen van de inhoud van de actie op www.museum.nl voordat het te laat is en ga daar op zoek naar het antwoord op de vraag. De Museumkaart is spannender dan je denkt! Dus blijf ontdekken…

Powered by phorum. Template based on Bluelime by Scriptmonkeys. If there are any problems with the forum, please contact the webmaster.