Aankondigingen

Elsmuseum Beek (L): gratis toegang en kunst bekijken

Gepost door Artxcel 
Steun de Museumserver en help ons deze dienst in de lucht te houden. Ziet u geen advertenties of blokkeert u de Adsense Cookies, overweeg dan een donatie. Dank!

  • Elsmuseum Beek (L): gratis toegang en kunst bekijken

    09 mei 2010 15:55
    Nieuwe traditie in Elsmuseum Beek (L): gratis genieten van kunst in een museale omgeving

    Het is inmiddels uitgegroeid tot een (half)jaarlijkse traditie: Gratis kunst kijken tussen authentieke distillatieapparaten in een museum dat is gewijd aan een bekend kruidenbitter. Een verrassende combinatie die de moeite meer dan waard is om te bezoeken. Wat is er mooier om gratis in een museum te wandelen waarin hedendaagse kunst en lokale ambachtelijke tradities hand in hand gaan. Het bijzondere van de aanwezige kunst is dat het te koop is voor prijzen ver beneden de normale galeriewaarde. Kunstgalerie Artxcel is al jaren promotor om kunst voor betaalbare prijzen aan te bieden. De kunstcollectie van Artxcel is uitzonderlijk en enorm divers. Wat te denken van ruim 100 originele schilderijen van Nico Vrielink; een internationaal befaamde oriëntaal georiënteerde kunstenaar. Van zijn hand zijn meer dan 30 schilderijen te zien tijdens het kunstweekend in Beek. Heeft u wel eens een origineel schilderij van Karel Appel van dichtbij bekeken? Op 5 en 6 juni is een authentieke Appel uit 1978 te bewonderen (zelfs de lijst is origineel!). Exceptioneel is ook een prachtige collectie exclusief fotografisch werk (van o.a. Micha Klein, Erwin Olaf en de Limburgse ‘rising star’ Lilith) tegen betaalbare ‘Artxcel-prijzen’. Blikvanger is een lyrisch museaal werk van Erwin Olaf van liefst een meter bij een meter! Tevens zijn er ook verschillende andere werken van Erwin Olaf aanwezig.

    Daarnaast zijn er vele schilderijen, tekeningen, litho’s en zeefdrukken te zien en te koop (voor een fractie van de normale galeriewaarde) van bekende kunstenaars als Corneille, Walasse Ting, Karel Appel, Herman Brood e.a. Ook is er werk te bezichtigen van Limburgse kunstenaars.

    Extra service: Artxcel brengt de kunst naar de mensen toe!

    Als extra service kunnen bezoekers vooraf bij Artxcel geheel vrijblijvend een verzoek indienen om een bepaald werk mee te laten nemen naar de expositie. Bezoek de website www.artxcel.com en laat uw voorkeur tijdig weten via info@artxcel.com of (06) 555 222 90. Zo bent u er zeker van dat een bepaald werk aanwezig is.

    Waar: Elsmuseum Beek, Wolfeinde 4C, 6191 EB Beek (L)
    Wanneer: zaterdag 5 en zondag 6 juni 2010 van 11.00 tot 18.00 uur
    Toegang: gratis ! (ook het museum is gratis toegankelijk voor museumbezoekers)

    Meer informatie: www.artxcel.com

Powered by phorum. Template based on Bluelime by Scriptmonkeys. If there are any problems with the forum, please contact the webmaster.