Aankondigingen

Foto-expositie kunstenares Lilith in Noordwijk aan Zee

Gepost door Artxcel 
Steun de Museumserver en help ons deze dienst in de lucht te houden. Ziet u geen advertenties of blokkeert u de Adsense Cookies, overweeg dan een donatie. Dank!

  • Foto-expositie kunstenares Lilith in Noordwijk aan Zee

    09 september 2010 01:03
    Het Palace Hotel te Noordwijk aan Zee nodigt u in samenwerking met art-consultant Renée Korbee van Artvision uit voor de vernissage van de expositie van kunstfotografe Lilith. U bent van harte welkom op zondagmiddag 12 september om 16.00 uur in het hotel waar de expositie officieel geopend zal worden door de Noordwijkse burgemeester Groen. Lilith is persoonlijk aanwezig om haar spraakmakende foto’s toe te lichten.

    In korte tijd heeft kunstenares Lilith zichzelf op de kaart gezet in de kunstwereld. Sommige kunstkenners noemen haar al liefkozend “de Nederlandse Cindy Sherman”. Ook Lilith fotografeert uitsluitend zichzelf in allerlei omstandigheden en situaties met een steeds andere uitstraling. Wie haar van energie bruisende fotokunst ziet, wordt direct geïntrigeerd door haar bijzondere stijl van werken. In het oog springen haar creativiteit, humor en zelfspot, haar durf en vaardigheid om zich kwetsbaar te tonen en de eerlijke gevoelens die ze uitdrukt. Lilith’s zelfportretten zijn soms idyllisch, soms schokkend of hilarisch, maar altijd verrassend.

    Palace Hotel
    Picképlein 8
    2202 CL Noordwijk aan Zee
    Tel: 071-3653000
    www.palacehotel.nl

Powered by phorum. Template based on Bluelime by Scriptmonkeys. If there are any problems with the forum, please contact the webmaster.