Aankondigingen

Spectaculaire kunstdagen bij Excellent Fit & Design in Breda

Gepost door Excellent Art 
Steun de Museumserver en help ons deze dienst in de lucht te houden. Ziet u geen advertenties of blokkeert u de Adsense Cookies, overweeg dan een donatie. Dank!

  • Spectaculaire kunstdagen bij Excellent Fit & Design in Breda

    26 november 2010 01:18
    Zaterdag 11 en zondag 12 december 2010 pakt Excellent Fit & Design uit met twee spectaculaire kunstdagen met vele aanbiedingen en stuntprijzen in alle prijsklassen. Tijdens deze grootste kunstverkoopexpositie van het jaar in Breda en omgeving zijn honderden werken (originelen en grafiek) van gerenommeerde kunstenaars te koop tegen betaalbare prijzen die ver beneden de normale galeriewaarde liggen en volledig op echtheid worden gegarandeerd. Een uitgelezen kans dus om een origineel kunstwerk van o.a. Peter Donkersloot, Nico Vrielink, Rob Scholte of Herman Brood aan te schaffen. Ook is een bijzondere en scherpgeprijsde collectie fotografische kunstwerken aanwezig van o.a. Erwin Olaf, Micha Klein en Lilith.
    Liefhebbers van handgesigneerde zeefdrukken kunnen genieten van werken van o.a. Corneille, Brood, Karel Appel, Walasse Ting en vele anderen. Alle werken zijn professioneel ingelijst en kunnen direct bij u aan de muur.
    Ook zijn er diverse vitrines opgesteld waaruit u een keuze kunt maken uit een uitgebreide en gevarieerde collectie van meer dan 100 betaalbare bronzen beeldjes van o.a. kunstenaar Mark Jurriens. De eveneens aanwezige designartikelen en collectie juwelen geven de kunstdagen extra glamour.

    Excellent Fit en Design is gevestigd in een voormalige kloosterschool. Dit karakteristieke monumentale pand met lange gangen en hoge plafonds is uitermate geschikt als eigentijdse expositieruimte. Excellent Fit & Design onderscheidt zich door de vernieuwende interactieve combinatie van sport en kunst. Iedere ruimte heeft een eigen dynamiek en beleving en is gevuld met aantrekkelijke kunstwerken waardoor u op een avontuurlijke manier onze expositie zult ervaren.
    Tijdens de kunstdagen wordt er koffie en wijn geserveerd in de koffiebar. U kunt gratis parkeren op ons eigen terrein. Ons pand ligt op een steenworp afstand van IKEA.

    Adres: Excellent Fit & Design
    Liesstraat 6
    4838 GT Breda
    Website: www.excellent-art.nl

Powered by phorum. Template based on Bluelime by Scriptmonkeys. If there are any problems with the forum, please contact the webmaster.