Aankondigingen

Kunst uit het Amsterdam Museum op Kunstkaartjesturen.nl

Gepost door Kunstkaartjesturen.nl 
Steun de Museumserver en help ons deze dienst in de lucht te houden. Ziet u geen advertenties of blokkeert u de Adsense Cookies, overweeg dan een donatie. Dank!

  • Kunst uit het Amsterdam Museum op Kunstkaartjesturen.nl

    25 juni 2011 17:36
    Wenskaarten-site Kunstkaartjesturen.nl is een samenwerking aangegaan met het Amsterdam Museum. Zo is in het aanbod van de kaartjes-site een aantal schilderijen en objecten uit de collectie van het Amsterdam Museum opgenomen. Het is nu mogelijk om onder andere tentoonstellingsaffiches, stadsgezichten en anatomische lessen uit de museumcollectie als kunstkaart te versturen.

    Kunstkaartjesturen.nl is een wenskaarten-site die zich richt op het online versturen van échte kunstkaarten. De site biedt keuze uit meer dan 500 meesterwerken uit de geschiedenis van de kunst.
    Een kunstkaartje sturen is niet iets nieuws. Aan het begin van de twintigste eeuw is een traditie ontstaan om zulke kaarten te versturen; als herinnering aan een museumbezoek, een kunstreis of passend bij een gelegenheid. Zo is de kunstkaart een ingeburgerd middel geworden om afbeeldingen van kunstwerken te verspreiden. Kunstkaartjesturen.nl brengt deze traditie een stap verder met de mogelijkheden van internet. Achter de computer kan de bezoeker van de site een favoriet schilderij kiezen, op de achterkant voorzien van een bericht en adressering, waarna de kaart wordt gedrukt en verzonden. Maar als je liever zelf een kaartje schrijft kan er ook een set van tien kaarten worden besteld die dan thuis bezorgd wordt.

    Benieuwd uit welke kunst er gekozen kan worden? Neem dan snel een kijkje op de website van Kunstkaartjesturen.nl.

    -=--=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
    Voor meer informatie aan redactie, niet voor publicatie: Kunstkaartjesturen.nl is een activiteit van De Kaartjesfabriek te Amsterdam.
    info@kunstkaartjesturen.nl , tel. Marco van der Noordaa (06-27050039) of Klaas de Jong (06-81797754).
    Illustraties bij dit bericht: [k.dejong02.myahk.nl]

Powered by phorum. Template based on Bluelime by Scriptmonkeys. If there are any problems with the forum, please contact the webmaster.