Aankondigingen

Mystery art Card

Gepost door MysteryartCard 
Steun de Museumserver en help ons deze dienst in de lucht te houden. Ziet u geen advertenties of blokkeert u de Adsense Cookies, overweeg dan een donatie. Dank!

  • Mystery art Card

    22 februari 2012 11:48
    Beste kunstliefhebbers,

    Mystery art Card is een bedrijf dat is opgericht door 3 studenten van de Hogeschool van Amsterdam. Veel culturele en kunstzinnige instellingen komen in de problemen door de verhoging van de BTW naar 19%. Vooral de kleine theaters, musea en filmhuizen krijgen hier problemen mee. Mystery art Card wilt hun helpen om een zekerheid in te bouwen voor de toekomst!

    Wat is het bedrijfsidee? Wij verkopen aan de consument een Mystery card, dit houdt in dat de consument nog niet precies weet waar hij/zij heen gaat. De mensen kunnen wel een categorie kiezen bijvoorbeeld musea, toneel of muziek. Het mooie aan dit idee is dat we de consument naar de kleinere bioscopen sturen, dus niet de Pathés en de Carrés. Zo willen wij de onbekende maar mooie kunstinstellingen op de kaart brengen! We hebben al verschillende positieve contacten met verschillende instellingen in het centrum van Amsterdam.

    Wilt u ons helpen, vul dat onze enquête in! Dit helpt ons met het maken van een marktonderzoek.
    [response.questback.com]

    Binnenkort zal onze website online komen en zullen we dit product aanbieden, tot dan kunt u ons volgen op Facebook om op de hoogte te blijven en te kunnen profiteren van mooie acties!
    [www.facebook.com]

    Hartstikke bedankt,

    Mystery art Card

Powered by phorum. Template based on Bluelime by Scriptmonkeys. If there are any problems with the forum, please contact the webmaster.