Aankondigingen

Peter Donkersloot exposeert met beroemde portretten bij Louwman Exclusive

Gepost door Excellent Art 
Steun de Museumserver en help ons deze dienst in de lucht te houden. Ziet u geen advertenties of blokkeert u de Adsense Cookies, overweeg dan een donatie. Dank!

 • Peter Donkersloot exposeert met beroemde portretten bij Louwman Exclusive

  14 oktober 2013 00:11
  PETER DONKERSLOOT EXPOSEERT MET BEROEMDE PORTRETTEN BIJ LOUWMAN EXCLUSIVE IN UTRECHT

  In de meest bijzondere showroom van Nederland, vol dynamische en stijlvolle auto’s, pal langs de snelweg A2 van Amsterdam naar Utrecht exposeert de befaamde kunstenaar Peter Donkersloot (Arnhem, 1959) tot en met 30 november 2013 met een unieke collectie portretten van beroemdheden bij Louwman Exclusive.

  De prachtige schilderijen van de kleurrijke Peter Donkersloot vormen samen met de exclusieve automerken van o.a. Maserati, Lexus, Bentley en Lamborghini een schitterende combinatie.

  In deze geweldige ambiance zijn schilderijen van filmsterren als Marilyn Monroe, Sophia Loren en Brigitte Bardot te bewonderen. Ook zijn er werken van popartiesten als Elvis Presley, Mick Jagger, Bono en David Bowie te zien. De tot de verbeelding sprekende maffiahelden als Don Corleone, Al “Scarface” Pacino of Tony Soprano spatten van de muur af. Daarnaast zijn schilderijen van legendarische beroemdheden als Mohammed Ali of John F. Kennedy aanwezig en komen portretten van celebrities als Maxima koninklijk voor het voetlicht. Zelfs Mark Rutte ontbreekt niet.

  Topkunstenaar Peter Donkersloot is als geen ander in staat om met zijn magistrale schildertechniek de essentie te visualiseren.
  De combinatie van Donkersloot’s meesterwerken met de unieke architectuur en de allermooiste auto’s maken de expositie “Beroemde portretten van Peter Donkersloot” tot een werkelijk onvergetelijk geheel.

  Aan alle details is gedacht. De professioneel opgespannen kunstwerken kunnen direct aan de muur worden opgehangen. Iedere kunstliefhebber kan nu zijn huis of kantoor verfraaien met een echte Peter Donkersloot.

  Louwman Exclusive Cars B.V.
  Proostwetering 43
  3543 AC Utrecht
  Direct aan de A2, afrit 6
  Tel. (030) 221 21 21
  Geopend van maandag tot en met zaterdag
  Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur
  zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

  www.excellent-art.nl

Powered by phorum. Template based on Bluelime by Scriptmonkeys. If there are any problems with the forum, please contact the webmaster.