Aankondigingen

Ontdek actuele tentoonstellingen en regionale musea online

Gepost door MuseumTV 
Steun de Museumserver en help ons deze dienst in de lucht te houden. Ziet u geen advertenties of blokkeert u de Adsense Cookies, overweeg dan een donatie. Dank!

 • Ontdek actuele tentoonstellingen en regionale musea online

  18 juli 2017 13:25
  De mooiste tentoonstellingen in beeld
  MuseumTV is hét videoplatform dat kunst, cultuur en design tot leven brengt. We vertellen u wat er achter de schermen van uw favoriete museum gebeurt. Onze presentators geven u een kijkje in het leven van de kunstenaar. En de curatoren nemen u mee de diepte in tijdens rijke achtergrondverhalen over de nieuwste tentoonstelling.

  Unieke kwaliteitsvideo’s voor inzicht & inspiratie
  Twijfelt u of een tentoonstelling zal voldoen aan uw verwachtingen? Of vindt u het lastig om een keuze te maken uit alle verschillende musea? Dan is het fijn om vooraf al wat meer een beeld te hebben. Letterlijk, want een beeld zegt meer dan 1.000 woorden. MuseumTV biedt een overzicht van tentoonstellingen en musea in Nederland. Deze geven u een complete indruk van specifieke tentoonstellingen en bijzondere collecties. Zo kunt u thuis al kiezen welk museum of welke tentoonstelling of kunststuk u graag wilt zien.

  Bekijk onder andere de nieuwste tentoonstellingen van het Kröller-Müller Museum, het Joods Historisch Museum, CODA of ontdek de Schatkamer van het Stadarchief in Amsterdam. Ontdek meer op: [www.museumtv.nl]

Powered by phorum. Template based on Bluelime by Scriptmonkeys. If there are any problems with the forum, please contact the webmaster.