Aankondigingen

B(aroque)A(rt)C(onsultancy)

Gepost door Kunsthandel Baroque 
Steun de Museumserver en help ons deze dienst in de lucht te houden. Ziet u geen advertenties of blokkeert u de Adsense Cookies, overweeg dan een donatie. Dank!

  • B(aroque)A(rt)C(onsultancy)

    09 december 2005 13:52
    B.A.C is een samenwerkingsverband van een aantal personen werkzaam in de wereld van de kunsten in de meest brede vorm. Baroque Art Consultancy is klanten behulpzaam bij maken van teksten voor kunsttijdschriften of kranten, organisatie van exposities, het houden van lezingen, het opmaken van taxatierapporten, advisering bij het opzetten van een kunstcollectie, bemiddeling. Hierin werken mensen uit diverse disciplines uit de kunstwereld samen teneinde de wens van de klant te verwezenlijken. Vrijblijvende informatie en prijsopgaven kunt u via ons verkrijgen.
    Bent u geinteresseerd in de waarde van uw schilderij??, zoekt u een spreker voor een bepaald onderwerp??, moet uw blad gevuld worden met een artikel over een bepaald kunstonderwerp??, wilt u een expositie organiseren??, wilt u een taxatierapport laten opmaken voor de verzekering of boedelbepaling??, bent u op zoek naar werk van uw lievelingsschilder??, wilt u een kunstwerk aanschaffen, doch u weet niet hoe en waar??, wilt u iets kopen, doch u aarzelt over de vraagprijs??, voor dit en nog veel meer kunt u contact opnemen met B.A.C., te bereiken via Kunsthandel Baroque, tel 0222 316555 of per email info@baroque-art.nl

Powered by phorum. Template based on Bluelime by Scriptmonkeys. If there are any problems with the forum, please contact the webmaster.