Aankondigingen

Kunsthandel Baroque opent internet Kunstforum

Gepost door Kunsthandel Baroque 
Steun de Museumserver en help ons deze dienst in de lucht te houden. Ziet u geen advertenties of blokkeert u de Adsense Cookies, overweeg dan een donatie. Dank!

 • Kunsthandel Baroque opent internet Kunstforum

  25 januari 2007 18:59
  De komst van het internet heeft een verandering en uitbreiding van onze communicatiemogelijkheden gebracht. Berichten via email zijn niet meer weg te denken. Informatievergaring via google is zo gemeengoed geworden dat het zelfs een werkwoord is geworden. Een derde veel voorkomende en gebruikte vorm van communicatie is het gebruik van een forum. Door zich simpel te registreren kan men met andere gebruikers van gedachten wisselen, berichten verzenden, meningen geven, vragen stellen, voorstellen plaatsen, tips geven, enz enz. Kunsthandel Baroque is ook een dergelijk forum gestart: Het Forum voor Kunstliefhebbers. Het is simpelweg via onze website te bezoeken. Het is uiteraard GRATIS, zowel het als gast rondkijken alsmede het na registreren (30 sec) bezoeken van het forum. Neemt u eens een kijkje en wellicht groeit het forum uit tot een voor ons en voor u interessante vorm van informatie voorziening cq. verstrekking.
  Website: www.baroque-art.nl
  linksboven via de link "Forum" klikt u zich naar het Kunstforum
  kijk vrij rond of registreer u zich.
  Veel plezier.

  Nadere vragen???, aarzel niet deze te stellen!!!

Powered by phorum. Template based on Bluelime by Scriptmonkeys. If there are any problems with the forum, please contact the webmaster.