Informatie gezocht

Martinus Schildt: is iemand bekend met dit schilderij?

Gepost door AlbertJ 
Steun de Museumserver en help ons deze dienst in de lucht te houden. Ziet u geen advertenties of blokkeert u de Adsense Cookies, overweeg dan een donatie. Dank!

 • Martinus Schildt: is iemand bekend met dit schilderij?

  20 april 2009 14:49
  Is iemand bekend met dit schilderij van Schildt? Uit de Scheen is mij bekend dat het Haags Gemeente museum een schilderij van Schildt in haar bezit had (heeft?) met de titel "melkmeisje". Gaat dat om dit schilderij of is iemand anderszins bekend met dit werk?
 • Re: Martinus Schildt: is iemand bekend met dit schilderij?

  17 januari 2010 18:02
  Er bestaat een schilderij dat hier bijna een kopie van is. Het meisje is vervangen door een oude man. De achtergrond is iets minder gedetaillerd, 50x40cm, een paar jaar geleden op internet gesignaleerd bij Kunsthandel Reckers, Rotterdam.  2 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 07/05/2013 22:06 door silvo.
 • Re: Martinus Schildt: is iemand bekend met dit schilderij?

  29 november 2021 21:43
  Geachte AlbertJ,

  Het schilderij “Melkmeisje” is al decennialang in het bezit (geweest) van een inmiddels overleden familielid. Bij leven heeft het familielid herhaalde malen aangeven dat er iemand naar op zoek was/is. De erven zoeken een goede bestemming voor dit schilderij.

  Alleen met serieus geïnteresseerden treden wij graag in contact.  1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 29/11/2021 21:46 door Erven-EGB.

Powered by phorum. Template based on Bluelime by Scriptmonkeys. If there are any problems with the forum, please contact the webmaster.