Informatie gezocht

H.Sondagh

Gepost door krebbers 
Met uw steun kan de Museumserver dit forum blijven uitbaten.

 • Re: H.Sondagh

  15 september 2010 21:48
  Waarschijnlijk Harry Sondagh. Geboren in 1903 maar voor de rest heb ik over hem nog niet meer kunnen vinden. Behalve dat zijn werk 2 keer op een Italiaanse veiling is aangeboden al zou het een 19de eeuws schilderij betreffen. En op Marktplaats wordt werk van hem aangeboden.
 • Re: H.Sondagh

  22 november 2012 19:57
  Inzake H. Sondagh hoor graag van u of u meer te weten bent gekomen over deze (Harry) Sondagh ik heb ook een schilderijtje op hout misschien kunnen we met een foto eens de handtekening vergelijken
  mvg
  Kees de Kroes
 • Re: H.Sondagh

  22 september 2019 18:35
  Hallo, Harrie Sondagh was de oom van mijn vader. Een bon vivant die zijn levensstijl bekostigde met de verkoop van zijn schilderijen. Geen groot kunstenaar. Wel veel aardige schilderijen die her en der opduiken. Ik heb er zelf ook een aantal. Meer omdat mijn achternaam erop staat dan wat anders want ik kende Harrie niet zelf. Mocht u het schilderijtje ooit weg doen dan zou ik het eventueel over willen nemen. Met vriendelijke groet, claudia
 • Re: H.Sondagh

  22 september 2019 18:38
  Goedemiddag, Harrie Sondagh was de oom van mijn vader. Een bon vivant die zijn levensstijl bekostigde met de verkoop van zijn schilderijen. Geen groot kunstenaar. Wel veel aardige schilderijen die her en der opduiken. Ik heb er zelf ook een aantal. Meer omdat mijn achternaam erop staat dan wat anders want ik kende Harrie niet zelf.
  Ik heb zelf vroeger ook geschilderd en er zijn meer (echte)kunstenaars in de familie. Mocht u het schilderijtje ooit weg doen dan zou ik het eventueel over willen nemen.
  Met vriendelijke groet, claudia

Powered by phorum. Template based on Bluelime by Scriptmonkeys. If there are any problems with the forum, please contact the webmaster.