Informatie gezocht

wie is Donald?

Gepost door pholthuizen 
Steun de Museumserver en help ons deze dienst in de lucht te houden. Ziet u geen advertenties of blokkeert u de Adsense Cookies, overweeg dan een donatie. Dank!

 • wie is Donald?

  06 mei 2011 20:26
  Hoi, ik heb vandaag een mooie impressionistisch schilderij gekocht dat is ondertekend door Donald. Kent iemand deze schilder? Ik zou graag meer van deze man te weten willen komen. Alvast bedankt!
 • Re: wie is Donald?

  08 mei 2011 23:21
  Het zal niet mee vallen om meer te weten te komen over deze schilder. Ikzelf denk dat dit schilderij is gemaakt ergens in China en het signatuur is een verzonnen naam.
  Ik ben dit soort schilderijen eerder tegen gekomen maar dan ondertekend met bv het signatuur Du Bois.  1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 26/02/2018 16:40 door mp.kunst.
 • Re: wie is Donald?

  23 januari 2012 00:48
  Da's ook sterk .. ik ben ook op zoek naar die Donald. Mijn schilderij moet gewoon ook van de zelfde hand zijn .. kijk maar! Het is in de jaren 80 in Laren of Blaricum bij een gallerie gekocht. Van een jonge veel belovende kunstenaar (mogelijk een amerikaan) - dat is wat ik me herinner dat mijn tante me er over vertelde toen ze er trots mee thuis kwam.

Powered by phorum. Template based on Bluelime by Scriptmonkeys. If there are any problems with the forum, please contact the webmaster.