Informatie gezocht

signatuur

Gepost door Amazone 
Met uw steun kan de Museumserver dit forum blijven uitbaten.

 • Re: signatuur

  14 september 2017 16:51
  Wat een rare reactie. Snap niet wat bedoelt wordt met oneerlijke intenties.. Schilderij is al heel lang in onze familie. Was alleen benieuwd of iemand de signatuur herkende
 • Re: signatuur

  14 september 2017 18:18
  Als je wilt weten wie je schilderij gemaakt heeft, dan plaats je een foto van dat schilderij. Zoals de forumregels ook voorschrijven. Tenzij je het schilderij niet op het web wilt hebben. Omdat je het gestolen hebt bijvoorbeeld. Of omdat het van iemand anders is en je het je wilt gaan toeeigenen. Zolang je een vraag hebt over een schilderij dat je niet laat zien, blijf ik wantrouwig.
 • Re: signatuur

  14 september 2017 21:05
  Ja, het is wat he? Vertel maar eindelijk eens waarom we we het schilderij niet te zien krijgen. Dan praten we verder.
 • Re: signatuur

  14 september 2017 21:54
  Dit is het schilderij, maar ik vind die verdachtmakerij niet echt netjes. Meteen ervan uitgaan dat ik het gestolen zou hebben of het zou gaan stelen? Ik ben een vrouw van 65 die totaal geen behoefte heeft om me iets te gaan toe-eigenen laat staan te stelen
 • Re: signatuur

  15 september 2017 20:12
  Het is een schilderij zonder enige marktwaarde. Op de rommelmarkt brengt het misschien een tientje op. Maar de signatuur leek op die van een hele dure schilder, daarom was ik wel benieuwd. Maar het is echt een ding voor de kringloopwinkel.

Powered by phorum. Template based on Bluelime by Scriptmonkeys. If there are any problems with the forum, please contact the webmaster.