Informatie gezocht

Informatie over maker natuur schilderij

Gepost door halloooNL 
Steun de Museumserver en help ons deze dienst in de lucht te houden. Ziet u geen advertenties of blokkeert u de Adsense Cookies, overweeg dan een donatie. Dank!

  • Informatie over maker natuur schilderij

    20 juni 2019 03:00
    Iedere info is van harte welkom
  • Re: Informatie over maker natuur schilderij

    23 juni 2019 00:15
    beste,

    er zijn heel wat hobbyisten vroeger en nu nog steeds die schilderen, en na verhuis of sterfgeval belanden deze schilderswerken meestal op de rommelmarkt.. het is dan ook moeilijk om uit dit werk meer informatie te halen. ook als de handtekening leesbaar is, zal het een doodlopende straat zijn.. zolang de schilder zich niet heeft geregistreerd als kunstschilder of zich mediageil heeft gemaakt wegens redenen (bv;acteur zanger of drugsbaron) is het onmogelijk deze te achterhalen, tenzij, iemand deze schilder heeft gekend via via..het werk zelf is eind jaren 70 begin jaren 80. niet oud dus, en geen antiek.. overigens, de schilder heeft geen primer gebruikt, en schilderde rechtstreeks op doek. mag, maar het oogt niet fijn. de olieverf wordt als het ware geabsorbeerd door het doek.

    iedere info was welkom, met deze hoop ik dat je er iets mee bent;-)
  • Re: Informatie over maker natuur schilderij

    23 juni 2019 11:23
    Zeker.....bedankt voor de uitleg.

    Weer wat wijzer geworden.

    Grt Van Emmerik

Powered by phorum. Template based on Bluelime by Scriptmonkeys. If there are any problems with the forum, please contact the webmaster.