Informatie gezocht

Wie herkent signatuur of werk an sich?

Gepost door brenda013 
Steun de Museumserver en help ons deze dienst in de lucht te houden. Ziet u geen advertenties of blokkeert u de Adsense Cookies, overweeg dan een donatie. Dank!

 • Wie herkent signatuur of werk an sich?

  02 december 2019 11:13
  Hallo allemaal,

  Herkent iemand het kunstwerk in de bijlage? Het lijkt een schets? Hij is helaas wat beschadigd (vochtplekken en kreukels), maar ik vind het wel een mooi en bijzonder beeld met dat eten in het haar. Het werk is genummerd (43/125). Iemand heeft eens gekscherend gezegd dat het een Dali kon zijn, maar ik kan de signatuur niet matchen. Iemand enig idee?

  Groet, Brenda
 • Re: Wie herkent signatuur of werk an sich?

  04 december 2019 10:25
  Die signatuur lijkt wel bedoeld om op de vele hanepoten van Dali te lijken. Maar twee dingen spreken in het nadeel: het papier bobbelt zoals hele goedkope reproducties bobbelen. Zulk papier zou geen kunstenaar willen gebruiken. En links is een fotomechanische rand van de voorstelling te zien, ook iets wat tegen een origineel kunstwerk spreekt. Komt bij dat de dame nogal onbeholpen afgebeeld is. Met de hand nummeren en 'signeren' is nogal een truukje van de Spaanse Costa's.....

Powered by phorum. Template based on Bluelime by Scriptmonkeys. If there are any problems with the forum, please contact the webmaster.