Discussie

Arnos-Art versus New-Living-Art

Gepost door NickS 
Steun de Museumserver en help ons deze dienst in de lucht te houden. Ziet u geen advertenties of blokkeert u de Adsense Cookies, overweeg dan een donatie. Dank!

 • Arnos-Art versus New-Living-Art

  15 November 2009 11:32
  Een vergelijk tussen Arnos-Art en New-Living-Art:

  Er worden de laatste jaren op internet verschillende vormen van kunst aangeboden. Makkelijk, snel en soms tegen leuke prijzen. Echter, ook soms ondoorzichtig en niet te vergelijken, zowel in kwaliteit als in prijzen.

  Een goed voorbeeld hiervan is een NL aanbieder die inkoopt bij verschillende buitenlandse aanbieders en het tegen een vaak veel hoger prijs op de internetmarkt zet. Hoe kom je hierachter? Wanneer heb je het gevoel een eerlijke prijs te betalen en hoe voorkom je dat je achteraf toch die goedkopere aanbieder op internet tegen komt?

  Natuurlijk is zoeken op artiest of naam van het doek een optie. Maar ook daar lijken aanbieders soms omheen te kunnen door de namen van de artiesten iets aan te passen of niet volledig op de site te vernoemen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het vernoemen van de artiest Nick of Nick Sanro ipv Nick Santoro.

  Hoe ga je hier nu echt mee om? Wat zijn de ervaringen van kopers?

Powered by phorum. Template based on Bluelime by Scriptmonkeys. If there are any problems with the forum, please contact the webmaster.