Discussie

Re: Wie weet

Gepost door rhp 
Steun de Museumserver en help ons deze dienst in de lucht te houden. Ziet u geen advertenties of blokkeert u de Adsense Cookies, overweeg dan een donatie. Dank!

  • Re: Wie weet

    rhp
    15 maart 2013 14:12
    Kan iemand die de vpro kent, of iemand daar, ze vertellen dat iemand geinfiltreerd is in de gelederen en ze een pies en poep kinderlijke regressei etiket wil opplakken? En daar behoorlijk ver in gaat. [keuringsdienstvanwaarde.kro.nl] bevergeil, cornetto en anaalklier. NOU JA ZEG LAAT JE NAKIJKEN ACHTERLLIJKE. Een consumentenprogramma, een van de weinige-daar hebben we er toch bepaald niet teveel van anno 2013! Dit is geen toeval, en geen zuivere koffie. Iemand is je stuk aan het maken.

    Met die dora en dat facebook en wat meer: is het zeker, dat de commercie niet helemaal van god los is en op allerlei manieren eens aan het hobbyen is, nu het toch de stille tijd is, hoever ze kunnen gaan in het te ver gaan?

Powered by phorum. Template based on Bluelime by Scriptmonkeys. If there are any problems with the forum, please contact the webmaster.