Discussie

kunstverkiezing van de Tweede Kamer

Gepost door martin 
Steun de Museumserver en help ons deze dienst in de lucht te houden. Ziet u geen advertenties of blokkeert u de Adsense Cookies, overweeg dan een donatie. Dank!

  • kunstverkiezing van de Tweede Kamer

    09 mei 2005 10:49
    Namens Ria Thiessen heb ik, van twee van haar schilderijen, een afbeelding ingestuurd om mee te doen aan de kunstverkiezingen van de Tweede Kamer.
    Na een plezierige periode waarin iedereen op de inzendingen kon stemmen en zijn/haar (vaak ongezouten) mening kon geven, is er nu een tijd van stilte ingetreden waarin een 'deskundige' jury de ingezonden werken gaat beoordelen.
    In deze periode wordt de stilte die dit alles omgeeft door mij als niet erg plezierig ervaren, zeker na de leuke hectische tijd, waarin je gezellig interactief over de werkstukken kon communiceren. Voor de volledigheid : van Ria Thiessen is haar inzending 'de Godin' afgevallen, maar ' het Vosje ' is wél door naar de volgende ronde en maakt dus kans om uitgekozen te worden om in de Tweede Kamer te worden geexposeerd. Misschien zijn er onder u mensen die ook een kunstwerk hebben ingestuurd naar deze verkiezingen, en kunnen we er hier over verder praten.


Powered by phorum. Template based on Bluelime by Scriptmonkeys. If there are any problems with the forum, please contact the webmaster.