Informatie gezocht

Gezocht: informatie over servies

Gepost door huwelijksservies 
Steun de Museumserver en help ons deze dienst in de lucht te houden. Ziet u geen advertenties of blokkeert u de Adsense Cookies, overweeg dan een donatie. Dank!

  • Gezocht: informatie over servies

    26 september 2008 18:13
    Wij, studenten van de Reinwardt Academie, zijn op zoek naar jullie hulp.

    De Reinwardt Academie is een opleiding in Amsterdam die specialiseert in erfgoed en de erfgoedwereld. Hierbij kunt u denken aan musea, galeries en archieven.
    Op dit moment zijn wij bezig met een onderzoek voor het Keramiekmuseum Princessehof in Leeuwarden. In 2009 wijden zij een tentoonstelling aan huwelijksserviezen met de titel “Scherven & Geluk”. Zie voor meer informatie ook de website van het Princessehof: [www.princessehof.nl] Hiervoor zijn wij op zoek naar informatie over het gebruik van serviezen in Nederland, maar vooral en voornamelijk zijn wij op zoek naar de interessante, ontroerende en bijzondere verhalen die hierachter verborgen zijn.

    U kunt reageren als u samenwoont of getrouwd bent (geweest). Het kan dus zijn dat u gescheiden of weduwe(naar) bent. Dit geeft ons een vollediger beeld. Het maakt niet uit of uw servies inmiddels verloren is gegaan, en dat u nog maar 1 kopje over heeft of dat u het servies zelf in de jaren bij elkaar verzameld heeft.

    Wij hebben uw hulp nodig om een beeld te krijgen van de diverse onderdelen die bij het onderzoek komen kijken. Daarom vragen wij u ook om de enquete in te vullen op: [www.thesistools.com]

    Voor vragen en/of opmerkingen kun je ook mailen naar: huwelijksservies@live.nl
    Alvast heel erg bedankt!

    Met vriendelijke groet,
    Rachelle, Michelle, Sander, Lianne en Jennifer Jansen
    Tweedejaars studenten van de Reinwardt Academie

Powered by phorum. Template based on Bluelime by Scriptmonkeys. If there are any problems with the forum, please contact the webmaster.