Informatie gezocht

schilder

Gepost door curry 
Steun de Museumserver en help ons deze dienst in de lucht te houden. Ziet u geen advertenties of blokkeert u de Adsense Cookies, overweeg dan een donatie. Dank!

  • schilder

    02 december 2009 23:18
    Beste lezers,
    Wie kent de schilder Hans Meyer of Meijer? Hij zou begin 20ste eeuw geleefd hebben en een deel van z'n tijd in West-Brabant hebben doorgebracht. Wellicht is hij ook daar geboren. Verder zou hij ook in het buitenland gewerkt hebben maar slechts een beperkte hoeveelheid werken hebben geproduceerd, waarvan de meerderheid binnen z'n familie is gebleven. Echter al deze informatie heb ik slechts uit derde hand, omgeven door twijfels.
    Ik heb een schilderij van hem van Maria of Madonna met kind, aan beide zijden geflankeerd door een Engel. Het is vrij donker van kleur en enigszins abstract. Alleen de gezichtjes zijn helder, scherp en gedetailleerd weergegeven. Een groot deel van de verf is met een spatel opgebracht.
    Bedankt alvast!

Powered by phorum. Template based on Bluelime by Scriptmonkeys. If there are any problems with the forum, please contact the webmaster.