Informatie gezocht

rijlaarsdam

Gepost door wout koppers 
Steun de Museumserver en help ons deze dienst in de lucht te houden. Ziet u geen advertenties of blokkeert u de Adsense Cookies, overweeg dan een donatie. Dank!

 • rijlaarsdam

  09 april 2001 21:51
  Wie kan mij helpen aan informatie over de schilder J Rijlaarsdam. Hij werkte in de 20e eeuw, ik wil iets weten over leven en werken. Bronnen, artikelen, zoeksuggesties?
 • Re: rijlaarsdam

  11 april 2001 01:13
  geb. 1911 Nieuwkoop. Hoogstwaarschijnlijk familie van de gelijknamige kunsthandel aldaar. Zijn werk komt veeklvuldig voor in de div. veilingen in den lande.: Wie kan mij helpen aan informatie over de schilder J Rijlaarsdam. Hij werkte in de 20e eeuw, ik wil iets weten over leven en werken. Bronnen, artikelen, zoeksuggesties?
 • Re: rijlaarsdam

  28 juni 2001 15:21
  Jan Rijlaarsdam is een broer van mijn vader. Geboren in Nieuwkoop en wordt binenkort 90. Hij woont (en werkt nog steeds) in Spakenburg. Hij verzorgt ook nog regelmatig exposities, tegenwoordig niet al te groot, zijn produktie is wat minder.
  Veel van zijn werk is verkocht naar Amerika. Wil je meer weten, mail me dan even, ik heb nog wel wat gegevens thuis over oom Jan!

Powered by phorum. Template based on Bluelime by Scriptmonkeys. If there are any problems with the forum, please contact the webmaster.