Informatie gezocht

naar Louis Apol

Gepost door Ingrid Hennink 
Steun de Museumserver en help ons deze dienst in de lucht te houden. Ziet u geen advertenties of blokkeert u de Adsense Cookies, overweeg dan een donatie. Dank!

  • naar Louis Apol

    12 april 2001 18:48
    Ben in het bezit van twee schilderijtjes "n. Louis Apol"...allebei paneeltjes..Wat jaren geleden zijn er al twee verkocht(waren in het bezit van een familielid) bij een Auction House (Vendu)voor rond de 1500 gulden per stuk.Is die waarde nog ongeveer hetzelfde????Ik weet dat het geen Lous Apol's zijn, maar ze zijn van de "early 1900's"..mijn overgrootvader was n.l. een schilder en goede vriend van Mesdag en was zelfs gevraagd om de zee te schilderen voor zijn museum....Ik vermoed dat de "n.Louis Apol"schilderijtjes ook zo in zijn bezit waren gekomen(waarschijnlijk gekregen van een medeschilder)Jammer dat je ook nooi weet wie die "naar" schilders zijn.Maar zijn het leerlingen van de schilder zelf??????HEEEL hartelijk dank voor help!!! Cheers, Ingrid Hennink -Ontario Canada

Powered by phorum. Template based on Bluelime by Scriptmonkeys. If there are any problems with the forum, please contact the webmaster.