Discussie

Tips en regels voor dit forum

Gepost door admin 
Steun de Museumserver en help ons deze dienst in de lucht te houden. Ziet u geen advertenties of blokkeert u de Adsense Cookies, overweeg dan een donatie. Dank!

 • Tips en regels voor dit forum

  08 mei 2017 10:07
  Tips en regels voor dit forum:

  Uw vragen over de waarde van een schilderij en informatieverzoeken worden beantwoord door de gebruikers van dit forum. Het staat eenieder vrij, zowel amateurs als professionals, om de vragensteller te helpen met zijn zoektocht.

  Plaats bij uw vraag waar mogelijk 3 foto's:

   - de voorkant van het kunstwerk, het hele object
   - de achterkant van het kunstwerk
   - de signatuur

  Het wordt op prijs gesteld dat dit vraag-en-antwoord spel ook op het forum plaatsvindt. Met de reacties op uw vraag kan wellicht een ander weer geholpen zijn.

  Er bestaat geen garantie dat de adviezen, prijzen of andere informatie ook daadwerkelijk juist zijn. Zeker voor waardebepalingen van uw kunstwerk is het verstandig om een second opinion te vragen. Breng in dat geval een bezoek aan een erkend taxateur.

  Plaats liever geen privacygevoelige gegevens op dit forum (telefoonnummers e.d.). Wanneer er een reactie komt op uw bericht krijgt u een e-mail (wel het vinkje zetten!).

  Het is niet toegestaan om meerdere accounts te gebruiken. Deze accounts en de berichten die daarmee zijn geplaatst zullen worden verwijderd.

  Op verzoek van de auteur kunnen berichten door mij worden verwijderd.


  Marco Legemaate
  webmaster Museumserver

Powered by phorum. Template based on Bluelime by Scriptmonkeys. If there are any problems with the forum, please contact the webmaster.