Aankondigingen

Kunstkoopjes in Holiday Inn Amsterdam o.a. Brood, Vrielink, Appel, Corneille e.v.a.

Gepost door Artxcel 
Steun de Museumserver en help ons deze dienst in de lucht te houden. Ziet u geen advertenties of blokkeert u de Adsense Cookies, overweeg dan een donatie. Dank!

  • Kunstkoopjes in Holiday Inn Amsterdam o.a. Brood, Vrielink, Appel, Corneille e.v.a.

    23 november 2007 12:35
    KUNSTKOOPJES IN HOLIDAY INN AMSTERDAM MET HERMAN BROOD, KAREL APPEL, CORNEILLE, NICO VRIELINK e.v.a.

    Op zaterdag 1 en zondag 2 december a.s. organiseert Kunstgalerie Artxcel een kunstverkoopexpositie met vele werken van HERMAN BROOD, KAREL APPEL, NICO VRIELINK en CORNEILLE e.v.a. in Holiday Inn te Amsterdam.
    Openingstijden: zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Toegang gratis.
    Er zijn vele betaalbare werken (voor prijzen ver beneden de normale galeriewaarde) aanwezig waaronder schilderijen, tekeningen, litho’s en zeefdrukken.
    Ook kunt u terecht voor een bijzondere collectie scherpgeprijsde schilderijen van topkunstenaar NICO VRIELINK die met zijn oriëntaal geïnspireerde werken inmiddels wereldfaam heeft opgebouwd.
    Holiday Inn Amsterdam is ideaal gelegen nabij de A10 ringweg, op korte loopafstand van het RAI Congrescentrum. Ook het centrum van Amsterdam is per auto makkelijk en snel bereikbaar.
    Wij nodigen u graag uit op 1 en 2 december a.s. om voor een stuntprijs een prachtig kunstwerk aan te schaffen!

Powered by phorum. Template based on Bluelime by Scriptmonkeys. If there are any problems with the forum, please contact the webmaster.