Aankondigingen

Kunstenares Lilith brengt nieuw fotokunstboek uit

Gepost door Artxcel 
Steun de Museumserver en help ons deze dienst in de lucht te houden. Ziet u geen advertenties of blokkeert u de Adsense Cookies, overweeg dan een donatie. Dank!

 • Kunstenares Lilith brengt nieuw fotokunstboek uit

  13 januari 2009 02:30
  Lilith, de revelatie op het gebied van fotografie, brengt een nieuw boek uit. Een overzicht van een groot aantal van haar zelfportretten uit de jaren 2007 en 2008 is gebundeld in een luxe boek dat is uitgebracht in een oplage van 1.000 stuks. De eerste 100 exemplaren zijn genummerd en tevens handgesigneerd door Lilith. Ze gaan vergezeld van een door haar gesigneerd zelfportret "The Prince and I' (Kodak Metal print). Het 246 pagina’s tellende fotokunstboek omvat meer dan 250 van haar werken, een enkele maal vergezeld van een gedicht waarin ze haar emoties weergeeft.

  Het overzichtsboek is exclusief verkrijgbaar bij Kunstgalerie Artxcel uit Capelle aan den IJssel.

  De eerste portfolio van Lilith die medio dit jaar verscheen, was in zeer korte tijd bijna geheel uitverkocht. Voorkom daarom teleurstellingen en plaats tijdig een voorinschrijving.

  Inmiddels heeft Lilith een 8-tal nieuwe foto’s uitgebracht. De kunstwerken zijn te bewonderen op www.artxcel.com

  Tijdens het Kunst- & Antiek Weekend in de Grote Kerk van Naarden zal een aantal werken van Lilith te zien en te koop zijn bij Eduard Planting Fine Art.

  Het Kunst- & Antiek Weekend Naarden-Vesting zal plaatsvinden van donderdag 22 tot en met zondag 25 januari 2009. Dagelijks geopend van 11 tot 18 uur, vrijdag tot 22 uur.

  Meer informatie:
  Kunstgalerie Artxcel
  Filosofentuin 4
  2908 XB Capelle aan den IJssel
  Tel. (010) 4586805
  www.artxcel.com

Powered by phorum. Template based on Bluelime by Scriptmonkeys. If there are any problems with the forum, please contact the webmaster.