Aankondigingen

Kunst-Mode Weekend Gorinchem, Kerst Meet & Greet met Marijke Helwegen

Gepost door Artxcel 
Steun de Museumserver en help ons deze dienst in de lucht te houden. Ziet u geen advertenties of blokkeert u de Adsense Cookies, overweeg dan een donatie. Dank!

 • Kunst-Mode Weekend Gorinchem, Kerst Meet & Greet met Marijke Helwegen

  15 december 2009 21:19
  MEET & GREET met Marijke Helwegen
  Yentle presenteert in het weekend van 19 en 20 december een bijzondere Kerst Meet & Greet met glamourlady Marijke Helwegen. Op zaterdag 19 december is Marijke Helwegen van 14.00 uur tot 17.00 uur samen met haar unieke witte vredesduiven aanwezig om de kerstboodschap van hoop, geluk, vrede en vrijheid met u te delen.
  MODE en KUNST
  Alleen tijdens dit spectaculaire weekend zal de bovenetage gevuld zijn met prachtige originele fotografische kunst en schilderijen van Erwin Olaf, Rob Scholte, Lilith, Philippe Halsman, Uwe Kempen en Corneille.

  EXTRA KORTING
  Ter gelegenheid van de combinatie mode en kunst bij Yentle ontvangt u in de periode van 19 en 20 december 20% korting op de gehele modecollectie.

  Feestelijke AVONDJURKEN en COCKTAILJAPONNEN
  Iedereen is welkom om in alle rust onder het genot van een hapje en drankje de kerstsfeer te komen proeven. Speciaal voor deze gelegenheid vlak voor kerst en oud en nieuw is er een extra feestelijke Escada-collectie in de winkel met prachtige avondjurken en cocktailjaponnen.

  OPENINGSTIJDEN
  Op zaterdag 19 december van 9.30 uur tot 20.00 uur. Zondag 20 december van 12.00 uur tot 17.00 uur.

  Yentle Damesmode
  Arkelstraat 75
  4201 KB Gorinchem

Powered by phorum. Template based on Bluelime by Scriptmonkeys. If there are any problems with the forum, please contact the webmaster.