Aankondigingen

Stuntprijsactie 5 zeefdrukken Herman Brood

Gepost door Artxcel 
Steun de Museumserver en help ons deze dienst in de lucht te houden. Ziet u geen advertenties of blokkeert u de Adsense Cookies, overweeg dan een donatie. Dank!

 • Stuntprijsactie 5 zeefdrukken Herman Brood

  27 april 2010 14:16
  STUNTPRIJSACTIE 5 ZEEFDRUKKEN HERMAN BROOD !!!!!
  Handgesigneerde zeefdruk van Herman Brood met als titel Nightride voor slechts 225 euro. De maat van dit werk is 100 x 70 cm. Serieoplage was 175 stuks waarvan dit er 1 is.

  Handgesigneerde zeefdruk van Herman Brood met als titel Vliegtuig voor slechts 175 euro. De maat van dit werk is 62 x 61 cm. Serieoplage was 150 stuks waarvan dit er 1 is.

  Handgesigneerde zeefdruk van Herman Brood met als titel 5 Gram voor slechts 175 euro. De maat van dit werk is 100 x 70 cm. Serieoplage was 125 stuks waarvan dit er 1 is.

  Handgesigneerde zeefdruk van Herman Brood met als titel Cadillac Walk voor slechts 250 euro. De maat van dit werk is 64 x 49 cm. Serieoplage was 500 stuks waarvan dit er 1 is.

  Handgesigneerde zeefdruk van Herman Brood met als titel Vliegtuig 2 voor slechts 250 euro. De maat van dit werk is 60 x 50 cm. Serieoplage was 500 stuks waarvan dit er 1 is.

  Alle 5 werken zijn met een marker door Herman gesigneerd en voorzien van een certificaat van echtheid. De werken zijn nog nooit ingelijst geweest.

  Niet echt zoals omschreven = geld terug. Iets wat ons in ons 12 jarige bestaan als galerie/groothandel nog nooit is voorgekomen. We hebben circa 50 verschillende werken van Herman Brood voorradig, w.o. ook schilderijen, alles handgesigneerd, dus geen kat in de zak. In zaken als artprints en/of mee gedrukte handtekeningen doen we niets. Alles wat wij aanbieden is uit de tijd van Herman en geen "afters", immers alleen een echt gesigneerd werk zal zijn waarde houden c.q. vermeerderen. Koop met zekerheid en kijk ook eens bij onze andere hier aangeboden werken. Inlijsten kan tegen kostprijs. B.T.W. nota voor bedrijven is voor ons geen probleem.

  Meer informatie: www.artxcel.com

  Kunstgalerie Artxcel, Filosofentuin 4, 2908 XB Capelle aan den IJssel

Powered by phorum. Template based on Bluelime by Scriptmonkeys. If there are any problems with the forum, please contact the webmaster.