Aankondigingen

Artxcel B.V. uit Capelle aan den IJssel opent deuren voor particuliere kunstliefhebbers

Gepost door Artxcel 
Steun de Museumserver en help ons deze dienst in de lucht te houden. Ziet u geen advertenties of blokkeert u de Adsense Cookies, overweeg dan een donatie. Dank!

 • Artxcel B.V. uit Capelle aan den IJssel opent deuren voor particuliere kunstliefhebbers

  16 november 2012 14:20
  ARTXCEL B.V. UIT CAPELLE AAN DEN IJSSEL OPENT DEUREN VOOR PARTICULIERE KUNSTLIEFHEBBERS

  Op zaterdag 1 en zondag 2 december a.s. is het Open Huis bij Kunstgalerie Artxcel.

  Artxcel heeft verreweg het grootste moderne kunstaanbod in Capelle aan den IJssel en omgeving. De collectie telt meer dan 20.000 schilderijen, gesigneerde zeefdrukken en beelden. Als kunstgroothandel heeft Artxcel een uitstekende reputatie opgebouwd in binnen- en buitenland. Artxcel wil ook graag particuliere kunstliefhebbers van dienst zijn. Tot op heden weten relatief weinig streekgenoten van het bestaan van Artxcel. Het is de hoogste tijd dat daar verandering in komt. Artxcel vindt het leuk om geïnteresseerden uit de omgeving te ontmoeten en wil hen graag op kunstgebied van dienst zijn. Bij Artxcel is de klant nog altijd koning en krijgt u eerlijk, no-nonsence en deskundig advies. Bijzonder is de locatie van Artxcel die niet alleen laagdrempelig is, maar op afspraak voor iedereen toegankelijk. Aan de voorkant van het pand aan de Filosofentuin 4 verwacht je niet dat zich hier een kunstcollectie bevindt die zijn weerga niet kent. Reden te meer om langs te komen en kennis te maken. Iedereen in de wijde omgeving van Capelle hoeft voortaan niet meer ver te reizen op zoek naar betaalbare moderne kunst.

  Wij nodigen u van harte uit om met ons kennis te maken tijdens het Open Huis Kunstweekend. Tijdens dit weekend hebben we tot eind december a.s. speciale aanbiedingen voor u :
  - Gratis kunstadvies bij u thuis of op uw werk door een professioneel interieur- en kunstspecialist
  - Extra korting op handgesigneerde zeefdrukken en schilderijen
  - Inlijstwerk tegen kostprijs van alle bij Artxcel aangeschafte kunstwerken

  Tijdens de Open Huis-dagen is Artxcel dagelijks geopend tussen 10.00 en 19.00 uur. Onder het genot van een kopje koffie kunt u met al uw vragen bij ons terecht.

  Artxcel b.v.
  Filosofentuin 4
  2908 XB Capelle a/d IJssel
  Tel. 010-4586805
  Mobile: 06-555 222 90
  Website: www.artxcel.com

  Artxcel is al ruim 15 jaar hét vertrouwde adres voor moderne kunst tegen een betaalbare prijs (ver beneden de normale galeriewaarde):
  · Keuze uit ruim 20.000 werken van o.a. Herman Brood, Nico Vrielink, Corneille, Peter Donkersloot, Karel Appel, Ekaterina Moré, Patty Harpenau, Walasse Ting, Peter Klashorst, Rob Scholte, Bruno di Maio en vele anderen
  . Ruim aanbod fotografie (o.a. Erwin Olaf, Micha Klein, Philippe Halsman, Uwe Kempen, Lilith) en sculpturen

Powered by phorum. Template based on Bluelime by Scriptmonkeys. If there are any problems with the forum, please contact the webmaster.