Aankondigingen

Presentatie nieuwste kunstwerk Ruud de Wild

Gepost door Excellent Art 
Steun de Museumserver en help ons deze dienst in de lucht te houden. Ziet u geen advertenties of blokkeert u de Adsense Cookies, overweeg dan een donatie. Dank!

 • Presentatie nieuwste kunstwerk Ruud de Wild

  20 april 2014 02:56
  Nieuwste kunstwerk van Ruud de Wild nu ook voor jou betaalbaar!

  UTRECHT - De nieuwste zeefdruk “Baby I’m Yours” van kunstenaar Ruud de Wild komt op 22 april landelijk uit in een selecte oplage van 35 genummerde exemplaren. Dit bijzondere en hoogwaardige kunstwerk bestaat uit 16 drukgangen en is voorzien van luxe hoogglans. De zeefdruk is door Ruud de Wild handgesigneerd en vakkundig ingelijst met een fraaie zilverkleurige houten lijst. De beeldmaat van de zeefdruk is 60 x 60 cm. (bxh). De afmetingen met lijst zijn ca. 93x93 cm. (bxh). Geniet voortaan thuis of op kantoor van deze prachtige kunst!

  PRIMEUR GALERIE EXCELLENT ART
  Galerie Excellent Art in Utrecht biedt vanaf vandaag de primeur om als eerste kennis te maken met het nieuwste kunstwerk van Ruud de Wild. Via 030 – 221 21 21 of info@excellent-art.nl maak je heel eenvoudig een afspraak waar je zelf de dag en het tijdstip bepaalt om de zeefdruk te bezichtigen. Voor meer informatie over Ruud de Wild en zijn allernieuwste kunstwerk bel je 010 - 458 68 05.

  De prijs van deze bijzondere uitgave is € 750.- inclusief lijst. Zo betaalbaar is een exclusief kunstwerk van Ruud de Wild nog nooit geweest.

  Met zijn nieuwste kunstwerk “Baby I’m Yours” heeft De Wild zich laten inspireren door de bekende hit van de Amerikaanse singer-songwriter Jason Mraz. Het resultaat is een verbluffende kunstzinnige trendy knipoog vol liefde, waar De Wild patent op lijkt te hebben. Met “Baby I’m Yours” heeft Ruud zich overtroffen en zijn optimistische, subtiele ode is uitermate geschikt als origineel en exclusief geschenk voor je geliefde of je bevriende relatie.

  Hoe werkt het?
  Mail direct je reservering voorzien van je naam, adres en telefoonnummer naar info@excellent-art.nl Je ontvangt per omgaande een bevestiging voorzien van je reservering en betaalwijze. Binnen 24 uur nemen we contact met je op en spreken direct af wanneer jouw gesigneerde zeefdruk van Ruud de Wild voor je klaar staat. Ook is het mogelijk om je kunstwerk thuisbezorgd te krijgen. Neem contact op met Excellent Art voor alle mogelijkheden!

  www.excellent-art.nl

  Galerie Excellent Art
  Showroom Louwman Exclusive B.V.
  Proostwetering 53
  3543 AC Utrecht
  Direct aan de A2, Afrit 6
  Tel: 030- 221 21 21

Powered by phorum. Template based on Bluelime by Scriptmonkeys. If there are any problems with the forum, please contact the webmaster.