Aankondigingen

Nieuw: Artxcel-kunstcollectie start kunstverhuur

Gepost door Artxcel 
Steun de Museumserver en help ons deze dienst in de lucht te houden. Ziet u geen advertenties of blokkeert u de Adsense Cookies, overweeg dan een donatie. Dank!

 • Nieuw: Artxcel-kunstcollectie start kunstverhuur

  13 februari 2007 02:22
  NIEUW: UNIEKE ARTXCEL-KUNSTCOLLECTIE START KUNSTVERHUUR

  Zeer binnenkort gaan wij op veler verzoek starten met een kunstuitleen voor particulieren en bedrijven. Het is ons gebleken dat er een grote behoefte onder de klanten bestaat om werk te huren voor een goede prijs. Aangezien wij een zeer grote voorraad hebben liggen, zullen wij u hierin tegemoet komen. Huren, of huren met recht van koop.

  Artxcel beschikt al jarenlang over één van de meest toonaangevende en betaalbare collectie hedendaagse kunst voor particulieren en bedrijven.
  Om hedendaagse kunst voor iedereen in heel Nederland bereikbaar en betaalbaar te maken, kunt u voortaan bij ons ook kunst huren. Huren met recht van koop is ook mogelijk.Natuurlijk blijven we ook gewoon verkopen.
  In de kunstcollectie van Artxcel zijn kunstenaars zoals onder andere Herman Brood, Corneille, Karel Appel, Patty Harpenau, Walasse Ting, Peter Klashorst en Nico Vrielink en vele anderen tegen zeer lage prijzen rijkelijk vertegenwoordigd. Dit in zowel origineel werk als b.v. zeefdrukken. Beelden en fotografie zijn bij ons ook vertegenwoordigd.
  Zo kunt u voor nog geen € 10,= bijvoorbeeld over een prachtig handgesigneerd werk van Herman Brood of Corneille beschikken.
  Kunst huren bij Artxcel biedt nog meer voordeel. Van namelijk iedere euro die u aan huur betaalt, ontvangt u de helft terug wanneer u besluit het werk aan te kopen en dit kan op ieder moment dat u het beste uitkomt.
  Met tienduizenden werken op voorraad is Artxcel één van de grootste aanbieders van moderne hedendaagse kunst in Nederland.
  U bent meer dan welkom om naar onze bijzonder uitgebreide, gevarieerde en zeer betaalbare collectie te komen kijken in Capelle aan den IJssel. Dit kan zoals gebruikelijk 7 dagen per week. Op onze site vind u een deel van onze collectie, maar ....er is nog veel meer !!!
  Als u besluit langs te willen komen, geef ons dan wel even een telefoontje zodat we tijd genoeg voor u vrij kunnen maken.

  U vindt ons op: www.artxcel.com

  Artxcel B.V.
  Filosofentuin 4
  2908 XB Capelle a/d IJssel
  Tel. 010-4586805
  Mobile: 06-555 222 90

Powered by phorum. Template based on Bluelime by Scriptmonkeys. If there are any problems with the forum, please contact the webmaster.