Informatie gezocht

BESTE WEBMASTER

Gepost door Hart 
Steun de Museumserver en help ons deze dienst in de lucht te houden. Ziet u geen advertenties of blokkeert u de Adsense Cookies, overweeg dan een donatie. Dank!

  • BESTE WEBMASTER

    08 oktober 2022 15:22
    Hallo Marco,

    Zou je de huidige intro bovenaan de rubriek Informatie Gezocht in ieders belang willen inkorten? Deze is te lang, te vrijblijvend en wordt niet gelezen. Wij antwoorders moeten jaar in jaar uit tientallen aanvragers vertellen dat we geen signatuurfoto zonder schilderijfoto ontcijferen. Dat begint steeds vaker te irriteren, zowel ons als de aanvragers. Met als gevolg openblijvende vragen. Dus gaarne als titel niet "Tips en regels voor dit forum" maar alleen het woord "REGELS" in hoofdletters en liefst vet. En de aanvrager moet niet "waar mogelijk" 3 foto's plaatsen, maar gewoon 3 foto's plaatsen. Basta. Zonder tips en adviezen. Zeer bedankt vast!
  • Re: BESTE WEBMASTER

    11 oktober 2022 17:15
    beste Hart,
    Dank voor de suggesties, ik heb het gepinde bericht wat veranderd.
    Nieuw is nu ook dat bij het aanmaken van een account en bij het klikken op de bevestigingslink wordt verzocht om eerst de regels te lezen en dan pas een bericht te plaatsen. Hopelijk helpt het.
    groet! Marco
  • Re: BESTE WEBMASTER

    13 oktober 2022 11:49
    Beste Marco,

    Zeer bedankt. Prima idee om nieuwelingen meteen op de regels te wijzen!

Powered by phorum. Template based on Bluelime by Scriptmonkeys. If there are any problems with the forum, please contact the webmaster.