Discussie

Bedenk u dat ..

Gepost door rhp 
Met uw steun kan de Museumserver dit forum blijven uitbaten.

 • Bedenk u dat ..

  rhp
  10 april 2017 16:54
  ALLES WAT een Cadillac Sedan de Ville niet is: •zwevend tapijt? Butterfly, rugslag en zelfs schoolslag zien er mits technisch uitgevoerd nogal ongemakkelijk uit, en met name niet waterpas, doelend -op. In zwembaden is het vaker lawaaiig, maar bij de swimcup tongelreep had men daartoe niet mis te verstane maatregelen genomen met dolby x.y en hoge wattages. •Dual sun visors met extensions, armrests en removable limousine styled louvres? Uhuh. Jij. Je zwembroek. Da ist. Andere accessoires zijn er niet. Sterker nog, sommigen misten ook nog wat stukjes ledemaat, al zou ik dat persoonlijk nog niet limpen noemen.
  Grensrechters, die zijn er, met goedverzorgde snor, om na te gaan of een en ander volgens de bedoeling verloopt, dat betreft met name de 50 meter bocht niet afsnijden. Twee keren mag men aantreden op een onderdeel, (afgevaardigd namens lokale zwemclub op limietprestatie), men heet dan Marit, Nina, Julia, Fieke, Meike, Julia, LindE, Noémi ( de naam met tikfout is onder elfjarigen in opkomst, in kwestie juf en marginale toetsing resultaat wetgevende macht I presume). Mannen dito. Quinten-Pepijn, weet jij waar Aartjan Jeroen uithangt (dat is de oudste). De grensrechters kleedden zich wit-op wit. Paramedisch, feitelijk is het gissen naar het waarom, maar zelf was ik tevreden met mijn uitleg (je hebt wat tijd over tijdens al dat toe schouwen) dat de vleesgworden 4.1 literlongen in gestyld swimwear een tikkie porno zijn, zodat een medisch accentje zulks zo niet authenticeert, dan toch relativeert. Puttend uit toernooi ervaring (int schaak) wil ik altijd weten war je na het smadelijke afgaan je je zeg maar negatief geladen ionische energie kwijtkan, en in dat opzicht vond ik de de beschoeiing (slippers) wel dapper.
  Op de tribunes dus licht verveelde familieleden die stakker, de knurft werkt zo hard, aan dat daar, wat is ook alweer de bedoeling? Dewelke vrouwspersonen, dit terzijde, helemaal niet op Winona Ryder leken, Italiaanse pruilspecialist, bij de bodem beginnen, met aanleg voor godsdienstwaanzinnigheid, met Cher als je mams valt dat eigenlijk nog mee. In feite vergelijkbaar met schaaktoernooivolk, zij het minder digitaal behept, en relatief nogal veel knapper maar mevrouw nguyen kan de productie op peil houden, maar rhinoplastiek of wonderen kan ze niet. Lazeggen de zusjes in hun pastelgekleurde legging hadden een hoger anwb campinginspecteur gehalte (p. 51). De huilbui na 5 nullen op rij om 14.30 misten we, maar/en/want die is geen Zwitsers. Campingkortingsbonnen La Pascalinette vragen naar Resa zou ik hier ruimhartig uitdelen, misschien gebeurde dat ook wel, zo’n Arena kan met die prijzen en al die uitgekeerde sponsoring toch niet zonder neven-bijverdienstetewerkstelling, lijkt me? In ’t echte leven is Pia tweedekamer op voorspraak van Stef Bos een stukje comfortbeleving als een Nuna Rebl Plus (or words to that effect)(geheugen, niks anders te doen?), maar anderzijds, de vedergewichtklasse, dat heeft ook wel iets. Voor verder lezend Sara Harding, Lisa van AmyShelley (questo tipo mit den Kulleraugen zou de Teutoon zeggen),Nadia Hűbscher (Madurodam), Charlize Theron (wij adviseren waking up in Reno) Zebravink, de te jong overleden princess of Wales particularly when entering matig toerekeningsvatbare vliegvormen zoals de Citation, of natuurlijk de aanstaande hertogin van Brabant Elisabeth, dat het enige wat nu al zeker is aan je liefdesleven is dat je binnen 12Q een Vollenhoven moet afwijzen en half Europa dan over je heenvalt, bijna net zo erg als niet officieel naar een bastaardkind vernoemd zijn maar wel zo heten (en dan ook nog de middelste, daar is altijd wat mee).
  Cruyff academie, knzbnedtwit sports events bv io, Pieter van den Hoogenband in neon aan de muur als een slecht -maar -sjiekgeld – loot aan een dealerstam .. een en ander krijgt vanzelf zo’n Hyundai grandeur met kia elan, zeg maar een regatta weekend gevuld met Corsa Swung in een spiegelzongeweerde vandervalk in st jezusveen (24 graden warmgestookt, terwijl de hygrometer op defcon teveel staat en uw kleding Ottoversandgewijs aan allerlei niet nader te noemen delen plakt, ik denk skai & corsa ? ik doe het gewoon lekker puh niet (waarvan akte, in minuut, opgesteld in bijzijn van)) Tongel Reep, raar woord eigenlijk. En anders minioren wel.
  ‘Is dat erg?’ kan men zich de vraag stellen. Of past het wel? Die blonde met de vissenogen van dat joppietof, eerst fulltime in de media en daarna navenant eruit. Kromodinges met nogwat komhoehee dat dingske, heemskerkkoorlid, Daniel maar dan niet Soerjadi, waren dat ook geen zwemmenden? En Berdien Vriezenkoop dan? Dennis van der Geest en Joeri van het turnen, die weten op de een of andere manier hun sport goed aan zichzelf te koppelen. Bekende klank-zwemsport is toch lastiger, zoals ik zojuist met de stijlfiguur van de contaminatio in terminus te berde bracht. En Streuer en Schnieder zijn van de … ?
  Nou, dat wil zeggen, als dat zo was, maar zo istnie. Het is heel anders. Streven naar een zaetal in de ioc, www.knzb/creditcard html van de anwb, achter de decoder en van dan af 24.7. Tikt men winnend aan, dan zien we een achterlicht van een Odie, tezelfdertijd logi van Omega en de Rabo. Terwijl men in de Eindhovense contreien toch al zo heel erg zo is, is het geen super hyper technische joeniversity, dan is het wel een tesla logo op containergrootte of VDL hier, VDL daar, VDL waar je kijkt (maar je N2 als oplossing voor doorstroming effetjes toelichten is niet technisch en/of hyper genoeg, jawel dat staat wel op de kaart, maar je rekent er niet op, en het zijn hoogstens 5 afslagen die je mist).
  Ik doe een greep, de Prodigy heeft een liedje op de voor hun typerende wijze over de traumachirurg, dat zullen we nog wel es even zien, wie er hier een hartaanval heeft, als ik het niet besteld heb. Dat je dat dan aspireert als brancheclub instead, waarbij de q-music/makelaars rode badmuts er ook nog ergens ingefixed moet, wegens dealbreaker. Hij zegt dus (ik, red), wat nederiger to aimen for the moon, en te landen in between de trostomaten van vd Knaap ofzo, of een Lisianthus, de net-niet roos (maar dus wel 6 x per jaar oogsten en geen doornen, nou jij weer). Gepresenteerd door miss Belgium beach 98 en de licht beletterde Punto grande proteo rosso die ze met wat gebruikssporen over kon nemen van die nagelstyliste die daar zeg maar boven stond, doet dit ertoe eigenlijk had ik mijn geheugen al berispt? (had ik al) (als ik het niet doe, doet niemand het).
  Niet zo heel erg mee in de vaart der volkeren, maar een zusterstad in Platja de Pels (sp) of het Oostlands museum, en dan geen partners © maar vrienden, gabbers, maten.

  Voor de kunstminnenden alhier, en wellicht ook voor de tandartsassistenten van de grensrechterij, een leuke uitdaging daar een Beeld mit Anfangsbuchstaben bij te verzinnen, want de hele sponsorriedel indachtig, was de aankleding magerder dan dunnetjes. Eén larger than life living pluchen beest, genoemde decibels, en los van wat arenavlaggen en ‘ t koppieT was het dat wel.
 • Daar was eens een Festival met Zang (gisteren nog)

  rhp
  14 mei 2017 19:44
  Popmuziek, waaraan denkt u dan, vingers wil ik zien. Percies, zo'n klasje 2C. Leerlingetjes waar geen enkel kwaad in steekt, maar een iografie vlpennen dat valt anderzijds ook nog niet mee. Ziet u, dat styleren van rick, dat staat weliswaar niet los van ijdeler dan ralf, maar ralfs carjere move (leraar Duits) levert hem een saai leven maar wel pingerdeping, daar heeft Zwagerman nog eens een boek aan gewijd. Andy Gibb heeft dan luisterrijk snel en wild in the fast lane. Dat is eigenlijk niet zo, maar intussen verzoent iedereen zich met zijn lot en dat is nou echt iets heel Europees. Madame Tussauds kortingsbonen moeten ook ergens in staan en OB is zelfs voor ariadne én Popfoto een hondstrouwe adverteerder gebleken. Douwe Bob leefde leuk mee, u had er bij moeten zijn, this girl is on fire! Overigens (niet verder vertellen hoor) is de reden dat tijdschriften nu allemaal niks verkopen en officieel toen alles, dat we Zo nit meer zijn, omdat we allemaal heel hoogopgeleid zijn nu, zodat er niemand ooit iets doet zelfs maar op fysiek danwel kortcyclisch werk lijkt, laat staan tegelijk. Northern Europe allemaal Elsevier lezers (alleen werkt Elsevier niet zo erg mee qua inhoud).
  TeeVee, had ik het onderwerp al genoemd? was het medium voor de Pop. The Bee Gees mochten zo ver komen in 't leven, omdat zij dat konden zonder TV. In sommige Amerikaanse staten namelijk was Tom Jones zo veel op tv dat ie gebruikt werd als testbeeld. Bill Gates heeft ze gelanceerd, ja er heten meer hondjes fikkie, wist u da de hitte-beschilde zilvermier tot 53 graden kan, levend? Wie verzint dat? Producers had je ook in de muziek, mensen die wat omhanden wilden vooral Elvis en James Brown naar verluidt dit terzijde en in het geval van BG Jean Graton van Michel Vaillant. Weetikveel, daarom-vaak zijn feiten juist echter naarmate ze onwaarschijnlijker zijn, ga langs bij de meervoudige bij u in de buurt op een druilerige woensdagmorgen. Een 16-jarige Mel C is niet van een 17 jarige Adamsfamily te onderscheiden, maar hebben productionele leiderskwaliteiten hier nu echt zo veel mee te maken? ongeveer zo dus. Guess who likes them? John Travolta, en (pas) daarna terrific money. Het Postbus 24 Vianen 77 Hoofddorp gedeelte van de autoinustrie (u let toch nog wel op he, of ik ga strafregels uitdelen) speelt vollegens mij ook een rol. Lokaal is het sufferdje en de radio zeer dik met de dealerbedrijven, waarom eigenlijk, maar goed. Ik proef er retail in, wacht nou, d'r komp nog meer, want al dat styleren en mooi lachen of vet grijnzen is veel doelmatiger als jij hier staat en hun daar, met 26 koekenpannen en geen bruikbare informatie erover.

  Stel nou dat wat ik zeg klopt (wat je zelf denkt moet je gewoon doen, ook zonder mij)(450 gramkaas van uh pomtiedom vergeer en separatorvlees in minikornflakecontraptie tezamen is 1 wit bier) dan houd ik u even de situatie in dealerland voor. De Japanse Baleno, eigenlijk Hongaar, lijkt met zijn toet op een aannemersbus, die eigenlijk overal wel vandaan kan komen. De ka is een Micra wat ik je brom, dat is dan Duits maar Engels, waar alle Nissannen in die grootteklasse andaan komen, maar dit mag onder geen beding, Art oder Weise in de publikitijd weergelegdt worden, OMG. Agendapunt jurering en votes van de mensen in het land beschouw ik hiermee als afgehamerd, rookgordijn.
  Stickers en ballonen, dumbed down, dat heb ik uit betrouwbare bron, you think all quick you can outwit them. De handschoenenkast is de klap op de kont dat wordt nooit meer anders bekend van sla uw vrouw van het albummm hier is normaal. Niet te IQ-vol, al met al. verdiepingsstof. Op papier dat geduldig is zal de informatie kloppen, al vindt Bild der Frau dat je in kwestie abspecken alles wel kan en mag, daar komt het schlankhormoon, tick right side form, en activeren vanuit de mons periptose. Kurbel dein Stofwechsel aan door er tegen te praten, voornamelijk. Clout met t heeft echt bestaan en de Rubettes waren mannen, dat heb je soms. Zulke dingen gebeuren, terwijl DJ Bobo het allemaal heel goed bedoelde, haalde het toch niks uit.
  Nog heel even over de tijdschriften, comme si comme ca. Sheen Easton heeft 12 reacties op een vacature gehad. Hot Chocolate is duurzaam ge he.. meen je dat? trouwd. De RF2800 is een innovatie uit het militarisme, check de hoog laag gearing button in de afstemschaal Dinges. Een eend hoort in het water of in een tijdschrift, een R4 heeft gewoon een motor, en vering enzo, ben je echt zo arm nou spaar dan nog even door joh.

  Zullen we maar beginnen? het niveau, -ubererarbeiterung, polsterung, beschleunigung- was heel behoorlijk ondanks de prijswinnend koddige puntentelling, 't is een dingetje waar ze mee werken willenmoeten. kBedoel u leest dit omdat u mee wil praten, dsu neem hier geode nota van. Zelfs het duo dat de ambitie niet hoger had dan de poppetjes op een bruidstaart uit te beelden, zong nog best mooii, tussen al dat voorspel door. Ze willen wel weer eens dat iemand daar trouwt, ik kan het me voorstellen. Te spreken van mooi lachen en misschien is het een troost voor ons: Oostenrijk, die winnen ook nooit wat. Tespreken van 2 Denemarken maakte onze Geentjes tot achtergrondkoor, ik tandenknarsen en wenen, kregen ze nagenoeg geen punt, wist ik het niet meer, wel een plaatje van een vrouw zeg. Zij het niet zo weinig als Duitsland. Make up moet is thans de oekaze du jour. Ariadne breipatroon stijl zonder breiwol .. kennelijk erg dapper, show no respect to Nicholas van Hoogstratengewijze immeasurably power of paint en wool and janome @ OpelstraBe, zowat thrillseeken. Iets geleerd, en evrderop komt er nog een (in het Russisch). Waar doet Levina het voor, denkt ze dat ze de nieuwe Sandra wordt? Azerbeidjan, less gimmick more Mel C, thank you. United Kingdom en Cyprus-je kan het wel, maar ga eerst even in retraite, wat wil ik nou echt. Niet bijhoren wel bijhoren, maar wat draag je bij? een student bij de ballotage brengt nog een flipperbak en een bottem dvd. mee. His human rights co woker has legs till ther, mine only go till here. And she can yodel. Ilinca, je moet niet zo dom lullen, houwe sommige mensnen niet van. (relativerend) Liz is the glove girl today, a black and a pink glove. But she can't cook. Isn't the Dacia built in Austria? Nu zijn ze op, veel aanknoping dus. Goed populisme, anderzijds slecht populisme dat is een Gorilla of magere Hein on drums, dat zou nog best kunnen kloppen trouwens (norwegen en italie, hoeft ook dat niet na te zoeken). oekraine er zijn tijden en plaatsen, popmuziek doen we hier hetgehaaktesprookjesland.logspot.nl www.vegetus.nl. Do come back next year, pick up the tab. Frankrijk heeft een Enorme Waffel mit Anfangsbuchstaben en nichterige mannetjes, voor verder lezend Samy et Dieu crea la 406 blanche. |Sorry Adelheid, ik krijg je met geen mogelijkheid op een loonlijst, probeer Kuitenbrouwer anders nog es. Of Jan Heemskerk en neem Carice mee, tot je 53e wachten leidt ook nergens toe he, je bent maar een keer arm en actrice (werkeloos was je al vaker). Sumoworstelaar haar en toreador, ik ben eigenlijk helemaal geen Europeaan, maar in Australie is nog weer minder werk -en dat geldt ook nog voor een zwikkie anderen: afgekaart bij deze, wie heeft je die rozentuin beloofd? ikke niet. Bulgaarse charme, dat betekent x-factor eigenlijk. Jaja, zo gaat het in het echt niet hoor, de stemmen vliegen je om de oren while all you do is smile liek Justin Bieber. Demy. Griekenland mag weer een tijdje. Las ik laatst. Ze scoorde al vele nummers een alleen woont daar niemand en hoe dat werkt is nog weer raadselachtiger. Bedenk, 't is als Frank Boejen of Leif garett, hoe was het gelopen met een ander label? Story of my life kan ik nu in het Russisch spellen, dat pakken ze me niet meer af. En liefde schijnt zo mooi te zijn 2x, ratata. wat met een Yugo Sana Fiat ediotione 146 kan, kunen wij ook, zo moet een platen baas gedacht hebben. Vogue'en doen Girls Aloud ook neit, want zij zijn the hair thing doen people swoesh swoesh, met een fohn in de fietstas. Zweden dat zeg ik, had een door GA afgekeurd nummer, wat een key moment in hun bestaan was, want toen waren ze in feite genezen en mochten ze op proefverlof en daarna op vrije voeten. Dat was dus Zweden of zei ik dat al. Celine Dion, dat is ook een auto onderdeel en guess who likes her mercedes benz arena berlijn. Zij kan wel 15 octaven en heeft sponsors met diepe zakken, ik heb het nu over de Belgische inzending Sta je op de tram te wachten? moej bij de halte gaan staan juf. Jij was toch die lange, rechts voor de kijker links, The Geraniums, achter het Goede Doel? Huil anders even uit met Denemarken maak gelijk een soundtrack bij een doelgroepige film, jaja dat is een Belgische uitvinding ik heb het hier intaanzienvan en een beetje blond is best gezond. BTW Poetin op een paard, met een vishengel, met blote bast, in judopak. Amerikanisering tegenwerekn is geen peuleschil, want wie presenteert het Jim Carrey, vooral op plekken dus waar er geen eer mee in valt te leggen, waar de Kiev'er ook iet echt op uit was, leek het, kost dat nou nog duur? Rare jongens. Elsloo's oudejaarsvereniging 'Vesuvius' heeft nog meer voor het Russenimago betekend ..
  First proper publicity photograph en zij met het paard opgeteld, maakt Mel C - Japan 2-2 boakwon schrijf je mee gutgutjahoor BOA KWON take the wax out of your ears () nou dankje, ja wat moet ik daar nou mee I will cross the ocean will be there in a hurry een intra nee ter continenteel inside glapje (kan ze wel tegen). had ik Frankrijk nu al geh .. dank u fijn dat u er bent. Okay. Hmmmm.

  4479800 bellen, maandag, first thing. Laat ons dan je Paola Simone en Ge mini footware zijn (voor de lage BMI-Vol). Grote vis, kleine vijver, oud idee. Terzake. Uh, al die websites en de chauvinisme reflex bovendien lekker makkelijk, al die andere hatseflatsen door gaan zitten nemen of gewoon 30 strafregels schrijven, het is eigenlijk ook waar ook, gehypt dat zeg ik, maar geef toe ga na, jullie zagen een beetje pips. Slaapproblematiek is te behandelen hoor (maar mijdt Bild der Frau). Zelf ben ik nogal van de take me to your leader who shows me the money maar ik dacht aan de medizorg die zo heel erg feminiseert naar verluidt, dus ik had iets verwacht van een signaal, palpiteren of een hartslagmeter, een gestudeerde blik ofzo, maar alles was uiterlijk hetzelfde tot de onderbroek aan toe. of anderzijds een kleedje, een giecheltje, a sign, so that the DDR vote komt in een beweging naar ons to, asml schijnt alles aan zo´n move te danken te hebben. Toen. Back in the days, dat wij in elk geval een land overklasten, met onze Daf. Grr Tja, het was toch Beyoncé die vaak d´r haar kleurt zij kennen de mannen zo zijn ze terwijl niemand ze ooit spreekt en zeker jij niet oh i opened my mouth there was more than i exected. Cheer up! miljoenen vrouwen kunnen nu tegen andere vrouwen zeggen wij winnen nooit wat. Je voorziet in een behoefte. Dat is bijna hetzelfde als beroemd zijn, vraag eht Amalia anders, als je d´r spreekt, je zal toch wel voorgedragen zij n voor een lintje wegens vrijwilligerschap voor de BV hiero, meot je zien wie dat allemaal krijgen Alex heb je pen en papier bij de hand L van Leo, I van Izaak, S van Simon Anton V&D Otto Leo.  4 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 17/05/2017 11:20 door rhp.
 • 10 opbeurende gedachten en activiteiten voor Lisa, Amy en Shelley

  rhp
  15 mei 2017 17:37
  10 opbeurende gedachten en activiteiten voor Lisa, Amy en Shelley

  1. Leef zelfzuchtig voort (in questo seria is de socialistische voorzet niet ingekopt, of wel? Wie weet raad). En neem je normale naam weer aan, zing een heel fout ventje en denk aan terzake onkundig jurylid.
  2. Je wordt in elk geval niet meer belazerd. Door een jury die Kiev waarschijnlijk geeneens kan spellen.
  3. Ga (vandaag nog) naar de tandarts, de eerste kiespijnwet van Murphy is toch niet voor Pierre Snoo bedacht. Door iemand, wie dan ook.
  3a. Grapjes inzake de zaterdag al te moeilijk? Enfin, je had ook onbelazerd door een manager op pad gestuurde kunnen zijn. Had je zulk [www.goldwell.us] haar. Moest je d'r nog blij mee zijn ook. Met een beetje pech op je oma's begrafenis (ahum), sta je daar bronze te wezen, of metallic, of watdanook ..
  4. Geef toe ga na schaak dubbel: Rusland als gastland, of Polen als heel groot en Comeconney hadden ook op meer gerekend, lijkt me. Of Oostenrijk, vergeleken met die pseudo-Bond die zo cheer kan leaderen van een paar jaar terug (met/na de Conchita experience) verschillen minder dan 35 onderdelen, besef je dat wel? (en er loopt nog een patentzaak waar Steyr Puch mee class-actioned ). Geef niet toe wel ga na lever er bewijzen bij: Polen moet (at the EU equivalent of gunpoint I guess) eine klima Konferenz organisieren. [cop24.gov.pl] zie hier hoe ze daar, getuige de aantallen woorden en zinnen, geen puf in hebben. Tussen alle heilige boontjes op dat gebied (das weare auf Deutsch Andachtlerei, wat trouwens prima in ons woordenboek toegevoegd kan worden) ergens wel ook es verfrissend. key message, nou, uh goh, dit hier. Pak aan.
  5. Klingel bellen, bekendheid uitnutten en agossiekaart spelen. Vort maar, make it snappy: Simone ja wie past daar hoe waar in hallootje zeg; Ge Mini of Paola, hmmm, dan moet ik even de respectievelijke enkels bestuderen, geef me een week of twee ..
  6. Trek iets gewoons aan joh. Nou en. Competities, om aan te werken. Meisjes in alle 12 provincies vinden baat bij het naspelen van Duun en Dees scenes, doe als hen.
  7. Misschien verschijn je ooit in een top 10 van Mensen Die Het Nooit Leren Maar Waar We Toch Een Zwak Voor Hebben. Sta je in een tijdschrift. Naast Hans Kazan en Kate Moss.
  8. Reden genoeg zou ik zo denken, om sozusagen even jezelf niet te zijn. Laat je troosten door een Ducatibestuurder. Vlammend pak. Genuine leather helm, nee andersom. Revolutionaire techniek, desmodromisch heet dat (bij voorbeeld(https://nl.wikipedia.org/wiki/Desmodromie).
  8a. Neem een nieuwe hobby, logisch. Eentje waarbij je per capita veel kcalorie verbruikt.
  8b. Dat was toch best lief van Bob, met die vrouwelijke hond, ze is liever dan wat dan ook.
  9. Zweer nooit meer een voet op Russische bodem te zetten. In elk geval een makkelijk uitvoerbaar voornemen. Da´s tenminste iets.
  9b. Bedenk hoe het fout kan gaan -met alles, en ook tegelijk- en leer van de schaakwereld, die op het gebied van mislukken toch enige autoriteit toegedicht kan worden. Neem Jennifer Shahade. Vroeger was zij jong. Guitige teksten schreef zij, Anna Zatin skin is overwhelmed by her own posture. lap een citaat. Was er een vrouwelijjke schaakster, zij kende d'r -en i.t.t. de fans- had d'r op d'r dakterras gefotografeerd, zodat de benen in beeld kwamen zoals die ene foto van Maywood op last.fm. D'r ommekeer kwam bij het camp for girls, een knappe verwijzing naar Lolita. Dad's iron man fysique, the brother (nee echt, dna gewijs) had de meest pragmatische stijl die iemand ooit gezien had, geinteresseerd kwam Suzuki een kijkje nemen inzake nieuwe Baleno. The [www.jennifershahade.com] Chief met de herse .. pardon handen werkeloosgewijs opo de pokertafel. Omringd door figuren van zulk divers allooi, dat ik dan maar woorden vuilmaak aan allooi (dat stamt van zilver af, net als karaat van goud). Quelle Beast! Hoe de demise begon, dat is minder bekend. Po ker, hun schuld is het, dat weten we wel .. had de gevangenis ingegaan, in de States hoef je je daarvoor niet te schamen. Was een scheidingen en huwelijken serie begonnen zoals een Polgar op enig moment, of gewoon, zoals Bianca Waspeen int Duits, wordt /wees gelukkig met hubbie en win alsnog een toernooi, zij het niet zo'n bijzondere (anderzijds is de sponsor blij, die maakt Industrial sized eggplant) (wat dan thematisch is) (okay niet zoals een lijn in een opening, maar, uh, ook sterk bolvormig). Tori Amos opgegeten door plastisch chirurgen (denkend aan kesha's cannibal) (moeilijk? beschouw het als gekruist) Trump is right, America moet op zijn schreden terugkeren, wat ooit de ne&* voor schreden dan ook (cum suis).
  10. Laat Roderick Tonnon, landelijke Abba-biograaf je interviewen, prettig mens, aardig tijdverdrijf, le temps fait passer la moer.


  Aus der Reihe Noumoe? gaat men nu als-in thans at this very minute naar de nuvolgende website, dan blijkt de liedtekst door iedereen gezocht te zijn, daar verkoop je geen cd's mee, those were the days, maar het is wel waar ik zag het net het was 44047x [songteksten.net].  6 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 17/11/2018 11:22 door rhp.
 • Fuer nichts

  rhp
  11 september 2017 16:05
  20 Millionen Euro jahrlich fuer nichts kopt de Zuidduitser op 2 september.

  •Hudson Bay lernt Holland kennen, haette ich ut moa geweten haette k het nie gedoan (waar huist |Hudson zelf eigenlijk? zal wel weer canada wezen)
  •A shopping spree, zo spoilt een Endemol on something lovely
  •Liedboek pkn, de verkooppiek vlakt inmiddels érg af, maar we bedoelden het zo goed, bovendien leverbaar in diverse modieuze kleuren (althans meer dan 1), is dan alles en iedereen tegen ons?
  •B&O beweent reclamebord op HCR hoofdveld, hoe kon dat nu zo foutgaan, en bij wie moeten we mideaval going on whose ass
  •Directie van enig mkb bedrijf ooit eindelijk eens ergens pratend aangetroffen, it ain't no pretty sight
  •Directie AZM blikt terug op affaire Olaf Penn, maar hoofd economie bij Volkskrant bazel gerust door als een 10 -jarige over de eigen bijdrage zonder iets whatsoever toe te voegen aan wat we al wisten, makkelijke baan is dat zeg, mag ik hem dan, Abe conomy? Trumpisms? de Pruis herinnert zich de inflatie niet (of spelt kondraiteff)(is ook moeilijk) maar Berlijn heeft dus wel 59 mrd schuld, DHL kan nerrrgens een echte auto vinden en bouwt ze dan maar zelf, postbus of wat het is is duitse bahn die dan hier ronddarren maar tezelfdertijd met Arriva links en rechts aanbesteden en dat staat allemaal in balanzen voor heel veel, en raden maar (1 keer) of de TdF te Dusseldorp helaas leider look droopy like Markel would 6 digits losses. Neu heeeel anders allemaal, loosweg je de tandjes produceren en dat er van de getallen niks meer klopt ...

  das problem voert tief hinein ins Paragrafendickicht, grundlage hier vertrag daar, anyway de DFL dat zijn hun en niet wij, en die krijgen duiten pingerdeping, en hebben ze daar wel recht op?

  Toch, lieve lezer, zijn dit de dingen die de mensen overdag bezighouden. maar dan op hoofdkantoren. ZIj krijgen geld, wij niet. Zoek dat uit vent, dan ga ik ruzie maken voor de goede zaak. Aiai captain oh captain, consider it sorted.

  Beruf und Karriere, je zal nu een volwassen zoon hebben, of het zelf zijn. Hays eropgedoken1215 enquêtes. Zelf vaker onderwijs betalen hoe& wat? ik Carpay en de kunst van autoonderhoud dat op schaken lijkt, het principe van zijn systeem. Okay ik haal meerdere wijsgeren in de Doel Heiligende sfeer aan, maar bedrijven zijn thans pluri-bezeteld, alsof Shell niet het enige voorbeeld is, nergens represenatief voor, ideale klantvraag, meelevende echtgenotes, huisstijl om te zoenen. Zegt u? Kasparov vindt het leven op schaken lijken (and miracle children get a draw, that would be the Carlsons paradigm).
  Carpay vs Penn, de ruzie liep steeds hoger op en iedereen groef zich in, maar de eindvergoeding liep op. Leert men zelf? dan is er niet om gevraagd, kan het ook geen waarde hebben, maar we staan dus wel steeds diametraler tegenover elkaar. Als een Zuid Afrikaan je plots vol op de bek slaat, dan staat je baan op de tocht (elke hint die je herkent, is toch meegenomen).

  Of, hoe kom ik nu eens aan een replica van Yvon Jaspers op een multillink onderstel dat extreme bochtsnelheden verdraagt, zonder een krimp te geven, gecontroleerd mileage beurtjes altijd gehad, onderwijl slechts onderhoud vergend per 20 000. En de nieuwste van Heemskerk schiet ook maar niet op, Lou de Jong had intussen bij deel 242geweest. Het is je gegund, bekend van d'n Guido, blijkt in liedboek te figureren ovv 311-10 is dat niet een ook Volgalada grrrrmbll
  MENSEN DOE IETS GRIJP IN WARRHEEN LEIDT DE WEG, DE KUNSTHAL HEEFT NU KATTENFOTO'S, when does the beating stop, wanneer is het dieptepunt bereikt?


  Nou ja wat mensen dus bezighoudt betreft niet wat Winkelcentrum In De Oase van Rust toevallig mooi uitkomt, maar als uw Kunst meeleeft met de mensen en alszodanig ontstressend en verrassend en olijk en vrolijk klinkt en uitstraalt, dan zit je ongeveer op de geode weg, Gilmore zou het anders uitleggen, maar het komt er wel op neer.  1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 03/10/2017 16:09 door rhp.
 • Re: Fuer nichts

  rhp
  11 september 2017 16:10
  wat een nari gheid
 • Re: Fuer nichts

  rhp
  03 oktober 2017 16:10
  Zoals u hier niet weet, organiseert men in de muziek van die wedstrijd-achtig opgezette raodshows, zodat er lekker veel mensen op komen dagen, want het is gratis. In werkelijkheid krijgen museums alle bezoekers, en dat zou dan komen omdat ze een lauwe quiche voor 4,30 aanbieden, maar dat lijkt me toch sterk. Wel is het allemaal zo makkelijk niet, met de evenementen. Weet ik ook wel. Nou ja een cure for cancer is tot op heden ook vooral requests for papers geworden, met van die •keywords, en indexen, waarna hyper tekst volgde, how’s that working out for you, hyper? Keep it up then!
  In het pittoreske Gouda streek deze Popronde dan neer eer gisteren, en er zijn nog vele andere steden op komst, zelfs van die steden die voor 77% uit ego bestaan en al lang iedereen en alles gezien hebben, Grote Steden, maar Berlein heeft 59 Miljard schuld, dus daar kijk je dan toch met bewo pardon belangstelling naar als bestuuurder, die ranken dan toch net wat hoger (iedereen heeft lijstjes, alleen dat werkt bij hun allemaal heel merkwaardig, betalen ze een radiozender zelf, dan zou je zeggen dat met hun PR (dinks en yup: kom bij ons, toerist voel u thuis) hun woord sprak, maar dat is dan weer diametraal andersom, files in nieuwbouwwijk de Bokworst, we gaan dooooooood, en dan natuurlijk zo dom mogelijke reporters op stap, visueel auditief geënt op een bijrol in Ome Willem, een bijvak van Herman Broodt academy, neeeheeeeeeee Nederland oh Neeederland oenoenoen oen rotondes zijn juist sneller, zoiets gazillionvoudig implementeren heeft toch redenen, dat weet toch wtf iedereeeeen boven de 12, al die drs titels, waren we er maar nooit aan begonnen sjongejongenou je verlangt soms zo terug naar Het Leven geïllustreerd 1917 .. het zijn ook nog de beschermheiligen van het slechte nieuws natuurlijk met de hangjongere en kwalitatief uitermate terleurstellende jeugd, verder de Indexwijk, de juf die iets agogisch doet en gelet op de cijfers daarbij/in elk geval weinig impact heeft, en er is ook een apart beleid voor. Grote steden-beleid, Iemand als Fred Cohen weet dat wel, the worlds hardest working man in politics is ook weer heel iemand anders dan je verwacht, net als met die titels zonet, apart wel he. Een krasse bejaarde. Hij drumt zelfs, als de P vd het (lief) vraagt.
  We beginnen, vanwege dit intro hier, met de heren Voltage. Een naam waarvan je denkt, is nog niemand op dat idee gekomen? En de muziek schuwt de originaliteit ook. Echter, vraag het Kia, dat hoeft in tijden van risico’s uh beheersen niet altijd een nadeel te zijn. Zeker als je erg betrouwbare techniek hebt. Zo van Status quo, en ac dc, en alles proven technology, soms met vermelding in het oude testament, hoe Clarkson bewezen techniek aanduit, maar die moet dat zo. Van iemand. Wat Foo Fighters ook doet maar niet toegeeft, alleen wat verschilt het nu helemaal. Ze deden als Helmonders intussen Amerikaans, en ik daag u uit een Amerikaan te vinden die even goed iemand uit Helmond neerzet. Treurige kunstenaar in Amsterdam lukt ze nog net. De Amerikaan, was u er nog?
  Interestingly had iedereen hier een baard, en op de een of andere manier noopte het tot gedachten over wie eronder zit. Als het ware. Dat begon bij de drummer, die een wel heel erg gesoigneerd matzwart ralcode 7021 exemplaar had. Te rade op de HD, bij mezelf bedoelt hij (ik) ik zeg dan dat maatpakkenverkopers, judo scheidsrechters, zedenrechercheurs, procureurs generaals waar Docter vn Leeuwen iets van ruzie mee heeft of juist niet, heel ingewikkeld en Sorgdrager daar dan telkens niks echt over zeggen, zo. En Suske (want getekend. En dan maalt het zaagsel verder, zo gaat zoiets. Had Robin Linschoten misschien niet liever gitarist geweest? Want het allemaal over een andere boeg gooien, dat is wel des muzikants. Anyway, tuurlijk, hoe het nu ging, hem niet gezien, Ratelband komt er webgewijs nog beter vanaf [www.ad.nl] wat heet, het net toont zich weer één zijn zo vele charmante kanten politiek.tpo.nl/.../vijf-maanden-cel-vvd-coryfee-robin-linschoten/ het buitelt over elkaar heen.Hyperdepieper hype gewauwel over techniek,wie betaalt bepaalt, jeugd nog raarder neerzetten dan ze van zichzelf al zijn en Doutzens featurings Beyonce’s rugpand, je weet dat het allemaal bedoeld is om makelaars betrouwbaarder te doen lijken? Zo’n gemeendeler medium, zo zit dat. Al eens een kleine manbelang gespot, tuurlijk niet. Zo van sukadelap 6,50 de kilo niet zijnde 12 dusdoende, daar waar jij denkt dat de Kreisel zit, en dan nog 250 meter, overigens denk ik ook cq tezelfdertijd dat er ondergronds (opvallend genoeg in principe de grond van Ziekenhuis Bergweg) een abbatoir geopend is en niemand ons verwittigd heeft, elke derde winkel is op Noord slagerij, en waar ik dan woon geen enkele, wat handig allemaal.

  Deze bespeelde de gitaar. Wat Zegt U, ja da's mijn werkgeheugen, misschien te sterk ontwikkeld, 't waren bijzinnen bij eerste gitarist, Van Linschoten met baard en styliste thuis dus, en nu dan over naar number two. De andere, gitaar, niet voormalig veelbelovend politicus, is vroeger als turner begonnen. Kijk dan, de schouders, en de soepele spieren op plekken waar jij gewoon niks hebt zitten, en dan toch mannelijk kijken. Zo zit dat toch. Geef toe ga na, als je dat wil lanceren, zo tegen al die Comeconners in vanuit je geboortedorp is dat niet eenvoudig. Toen is ie een tijdje gevraagd barjuf te zijn wat exotic danser bleek te zijn, en dat werd pas eng –du stot dan toe niet- toen Gaddy Tauber op zijn pad kwam, want hij int schulden via je nieren. Een human rights lawyer met sideburns heeftt hem toen gered, maar als ik dit verhaal helemaal af wil maken, komt verder niemand meer aan bod maar ik kan het heus wel, zoals Bernard Hinault zou zeggen, dat ik zelfvertrouwen uitstraal is omdat ik zelfvertrouwen heb –hij zegt de dingen zelf, Cruijff liet het altijd anderen zeggen, wel een erg Nederlandse aanpak overigens. Enfin, een lijf te soepel voor dit werk, anderzijds niet voor turnen. Enigszins terzijde hadden we dat bij sommige vrouwelijke bezoekers ook zo. Beide strekken bij moi niet tot aanbeveling evenmin het omgekeerde . •Keywords: feelgood movies, smile, show leg; toeristiek, Wilhelmina, Tsaar Peter of Napoleon hebben in deze straat gelogeerd (1 van de drie altijd prijs).
  Yussupow, die wil je ook niet zijn hoor. 7 februari 86, schaken tegen getergde Nederlanders, dat kunnen wij eigenlijk niet he, braafste jongetjes dat kleeft erg aan ons, remember 1848 iedereen overal bereikt iets, wij krijgen een eerste kamer. Zij helemaal blij, the money is good, maar is dat nu een highlight? Het is een pro, bezig vanaf je zesde, the Carlsson way vermoedelijk. Er was een vader, vaak is dat zo, moet je dat toch es aanzien! Connection chess experience 99, featuring Dvoretsky. Wiki denkt dat je een voetballer bent. ´Russian professional footballer of Volga Tatar origin. Currently, he plays for FC Rostov on loan from FC Zenit Saint Petersburg.´ Ik verzin dit niet. Leistungstarke Kinder mit wem het doch nooit wirklich etwas werdet, Duitsers, je gelooft er als Tartaar zelf niet eens in (maar je woont er nu eenmaal leuker). Dat is nou dat pro zijn dus [www.jussupow.de]. Games.com dan, je weet dat alleen eenzaam oudgeworden Timmangroupies je op kunnen zoeken op zo’n site, dus staat Timman daar ergens onderop de stapel, ja. Zo gaan die dingen , bij van die websites van types zoals Alberto Artidiello, and the talented staff at 20/20 Technologies.
  Hoe dan ook, het vogelverschrikkerhaar boven volle baardgegeven viel aan te treffen bij de zanger, die, om consequent te zijn, een normaal postuur had. Ja sorry, maar dat wilde ik zo, van consequent. Moet ik dan wat anders zeggen omdat het lekkerder klinkt ? fat is a feminist issue, doe dat maar lekker in je eigen tijd. Nee, ik zeg sinds gisteren wat als Yussupow en een band, dat bijt elkaar niet. Sterker, het is met zo´n Ronde ie gen lijk de bedoeling dat iets onopgemerkts dat decibels maakt in een schuurtje –vaak in een serie met Lorelei Gilmore- dan opgemerkt wordt, maar als dit gezelschap net begonnen is, dan wil ik wel eens weten cq horen hoe mensen klinken met 20 jaar ervaring. Manuel Venderbos bedenk ik me, dat had de drummer ook nog kunnen zijn, die heeft in elk geval zulk haar. Dat is trouwens ook één bak ellende [www.sterrenstof.info] de Christelijkheid trouwens, als je tijdschriften overgenomen worden door de drukkerij weet je hoe laat het is, dat gaat altijd zo, dat de US een duwtje gaf zal niemand desgevraagd ontkennen en rechts is het dan wel wat er de klok heit, maar Christelijk dat valt nog te bezien. Alle TV zenders maken er zoveel mogelijk narigheid van tegenwoordig, Angela Schijf geeft een draai aan d´r carrière en ’t betreft niet What to wear to a feminist party nu dat is een boektitel -wat bezielt zo iemand overigens- en daar is de eo ook niet immuun voor, als iedereen in de balansblaas, praat priet en freewheelfase zit. •Keywords: brain death, kidney donor, cytokines, immunointervention, cortico steroids. Oh nee, dat was Wetenschap en Transplantatie, als we vanf t=0 gewoon alles vooruitgang noemen dan is het dat, alsof warme bloedtransfusie niet al langer bestond en beter was want eerder werkte q.e.d. Waren het automonteurs, zei de chef smeer d’r maar een lik vet op, die klant snapt het toch niet, also sprach Henri Knap janou alsof ik mijn geheugen bedacht heb. Bekentenissen van een loodgieter, heb ik ook veel weet van gehad. En Lekturameze illustraties (bram van leeuwen die met ons meeleeft, die arme hetero’s toch gun ze iets). Daarom moet je achtjarigen ook op weesmeisjeskostschool sturen voor nuttige handwerken, dan heeft dat geheuegen tenminste nog iets. Hoe kom ik hier nu op? Muziek maken met je maten, dat was het.
  Te spreken van en dit bedoeld als mild terzijde, de harderdere rock, metaal, die heeft thans wel een tikje van de RTL4 makelaardij TV molen, doelend op Grote Stappen Snel Thuis en dat het huis steeds kleiner wordt, en de stappen groter. Dat speelt -bijvoorbeeld- bands die ietwat aan de coverband kant zitten, maar het kunstje gewoon heel goed beheersen toch wel in de kaart. Leuk dat je het zelf bedacht hebt, maar als het een continue wall of sound benadert, van melodie gespeend is, men niet kan zingen en/of feyenoord yells nadoet doelend op heide volk dat zo klinkt war ik ooit eens was, die eveneens naar woeste manmaatstaven gestyleerd zijn -door respectievelijke vriendinnen die ervoor doorgeleerd hebben.

  Het meisje van Beaux had natuurlijk solo gewild, symmetrische juk en andere beeeenderen, mooi haar ook, leuk lijfje, maar door een oekaze of een predestinerel-ding mocht dat niet, en moest de hele praise band mee, alleen dan de double, want dat bestaat eigenlijkj niet meer maar sommige rock academies vinden dat jammer (verder bijna niemand, ook een gevalletje jammer, did I mention that Lordgegeven en helemaal op zijn gat liggen? I did). Hoogstens duo. Had ze met Greg Lemond (Phil Collins drumt en zingt toch ook, why not) een duet kunnen zingen, Spargo kunnen coveren voor de waerlijk tint-agnostische kijker of Maywood, hoezo is dat geen duo, die ene is bovendien toch nou ja laat maar wie is eigenlijk hun Bram van Leeuwen, al schreven femisten wel veel boeken, maar dat zijn niet perse vv’s. Mgoed, Bettie serveert Goldfrapp, the essential Coldplay is dit nou Equinoxe 5? en nog wat totaal voor de hand liggende dingen.

  •@Resteert@• ons, waar kunstminnenden alhier die hopelijk ook de Kunsthal doet nu kattenfoto’s als dieptepunt ervaren hun voordeel mee kunnen doen, Duun en Dees had een woordje achteraf, Hilterman, Colombo als ik het wel heb, lamenou ..
  Alles wat heden ten dage meetelt volgens Power that be, leidt bij Kia al tot een heetgewassen hatch met een Beamerish dashboard en geen lage prijs, terwijl auto’s nog best met ratio gekocht kunnen worden en muziek nogal in het meer emotionele spectrum zit. Neem dan een 264 GLE Noordzeegroen metallic uit 83, opgeknapt door volvobeurs.nl persoonlijk, dan heb je toch meer bang voor your buck. Al was het dan gratis.  5 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 03/10/2017 16:20 door rhp.
 • Picanto Folder Kundig

  rhp
  23 oktober 2017 19:01
  Alles is te begrijpen, indien men er moeite voor doet, zuchtte Frits, het is alweer bijna zo laat, dat zou dan 21 decem .. uh, nou ja een x aantal dagen voor kerst zijn. ‘s Anderdaags hobbelde ik door de Picanto folder, nokkievol gespierde boodschappen met een hoog Zelfhulp-gehalte. Nu is en blijft dit natuurlijk het goedkoopste autootje dat de ZuidKoreaan in de aanbieding heeft, zeg ik iets geks? Dat -zo snapt een kind- weer es van een nieuwe neus en een ander dashboard voorzien is – hetgeen de aanleiding was voor de nieuwe folder.
  Nu leven maximaal genieten. Zozo.
  Techniek om van te smullen .. gaat daar in? nee gewoon olie en het filter is ook daj zegt modaal. Nog een beeetje in de orale fase, nog niet aan Nm eters of specs toe.
  Ruimte voor avontuur, tuttut. Maar, de neus en de rest is wel .. anders, mannelijker bij een auto is misschien een geexalteerde term .. zo dan, Rite de passage, bekend van het zo oude volk, alleen dat plaatst een facelift wel in een ietwat merkwaardig perspectief.

  Ik de cassettecollectie erbij genomen, in de terzake competente Yoko Y 732 geplugd, hetgeen opvallend soepel ging, en in der Tat: der Tijn. Tijn is cursusleider Masterflirt. De AIDA-formule voor het scorende gesprek. Ja ritme vervangen door Nee zeggen. Geen dingen vertellen om geodkeuring te krijgen of aardig gevonden te worden, het is allemaal best ingewikkeld nog, maar best practice naar verluidt. Anyway, alsof je volop in het leven staat, beneden aan of bovenop de berg, men moet zich meer bewust zijn van de machtsfactor. Het Gaat Om Mannelijkheid. Wat het precies is weten we niet, het leger is in elk geval niet fout [https://www.youtube.com/watch?v=B5pXJhzzzvY], plebiszitar-bonapartistisch, een toevoeging die relativ harmloos ogende aanstaande Pruisische Machers mit Kohl-Gestut auf der Nasebrucke sukkelstaten waarvan alles geheim is zelfs nog waarom ze de EU eigenlijk uitwillen en voetnotige Details als wat hun economie nou percies inhoudt toevoegt, en zich niet licht laat vertalen (zoekend vanaf google althans).
  Waarom weet ik verder ook niet hoor, ik ben nooit in de kroeg waar je vrouwen van de ene kant naar de ander gedreven ziet worden als lammeren voor de slacht (dat zegt ie wel, met zoveel woorden, nauwlijks een quoke, althans binnen de afronding). En dan die single bars,nemen we van alles en nogwat over van de Yankees en dat dan weer net niet.
  De folder dus. First things first, men telt 9 vrouwspersonen bruto, waarvan twee onder het bord auction met een stash coke t.e.a.b. en 1 met een ver morphed smoelwerk, dat niet a priori als vrouw te duiden is (dan zou dan pagina 18 zijn, meteen achter d’n Gulp On The Prowl gespeeld door Hadewych Minis). Het zijn er dus veel per verbuikte liter benzine, maar de afstand is aanzienlijk .. da’j niet zegt ik had Yvonne kunnen heten, als ik een meisje was maar daarentegen ik ben buiuiuiten, en zij is binnen (of in elk geval buiten gehoorafstand). Nou laat maar, enfin ik heb daar baat bij, dat geeft troost.

  Dan moet je op dat woord klikken, en trek je haar het gesprek in .. zou het? om met dominee Gremdaad te spreken? Zeg maar liever niks over je eigen werk, he ik citeer alleen, u kunt hier geen conclusies aan verbinden, voor je het weet beledig je iemand. Dat klopt tot zover erg goed met de Masterflirt Teleac – waar het kneuzen klasje ferm toegesproken wordt, het gaat hier om mannelijkheid en de Sergeant heeft het, en jij na de cursus .. heeeel misschien. Zeg intussen maar Yes en Sir, to be on the save side. Hoewel dat ook veel van aardig gevonden worden wegheeft.

  Jungs in de brochure –geef toe ga na, zo makkelijk dtp je dat er nog niet in- hebben wat Tyler zou noemen de sick desperation in the eyes, en een skate board zou door Tijn toch smalend weggezet worden als een hobby waar je maar niet voor uit moet komen, hetgeen met dito board in kofferbak lastig wordt. Gamen mag al zelfs niet van Tijn, terwijl IT i.h.a h.od.v.ICT toch nog best hip te noemen is, on a scale of 10. Een skateboard bestaat als sinds, uh, ik, minstens, aangezien de buurjongen er eentje had q.e.d. was dat rond cq nog voor 1990, hoe lang is dat geleden? Van die jongens die een liedje zouden kunnen zingen, nee, componéren, met Ukele, salad on the side en tofu erin. Tegelijk! En dat hun vrienden dat ook tof vinden, dat ook. Alles draait om de eenvoud in de jeugd gezongen? stottertherapie on-the-go, mijdt t en gebruik meer ellen, flink doorademen met die klinkers welke zijn er? anyone welke klinkers in 't Liederke dan, anyone? guit-tijd-gauw? anyone? zuivere tweeklanken.

  Makkelijk is dat allemaal ook niet hoor, ik lees wel es wat, en itt Theo Maassen vs The Cassiere bijvoorbeeld hoor je mij niet zeggen dat moet u ook doen, ik kijk wel link uit. Job to do fly to Cambodia? Tongue gets tied that's no lie, girl i like black eyes, heb je nog es wat om tegenaan te kijken, maar je kunt er ook van eten .. ik ben dusdoende nog geen barst wijzer en een tijd dat dat allemaal kost! Is vaderr workaholicus, geisoleerd of zwak met conflictstof zoals in the movie Christine, dan zal de zoon geen* strijd aangaan bij gebrek aan ~perk, ~bijl en Jobstijding. Echter, hij stijgt dan boven hem uit. Ja. Vogel achtige jongens. Or, like, something. Dat is dan fout, want spiritualiteit die te vroeg is is .. veel te te .. spiritualea praecox raadpleeg watchtower augustus 17 Doooooood moeten ze, die immmmm ora LLITEITENNN (Sibbel, ksst, ga met je vaderfiguur aan de slag op de buhne). Nee, om de hele literaire wereld nu onderuit de pan te geven da's nu ook weer zo wat, maar the iron man van Bly: als je echt, echt niks leuks te doen hebt én erg van lezen houdt, en dit bij je toezichthouder ook goed stat aangeschreven. En osirius is een Psion 3C met backlight, and it ain't no pretty sight.
  Vader Zien Werken, nou dat hebben dus zo ongeveer alle Berberse Jongens. Met de Plofkip of de Spercieboon uit niet-Holland. Zie jij dat allemaal helemaal riten de passage en 360 graden gefeedbackt goedkomen, blozende gezinnetjes met de wangetjes knijpklaar aande Ouderling aangeboden? Heb je nog de zwijgplicht hier [www.bureauwsnp.nl] .. en de omerta daar [aktion.bund.net] en ik ga niet 368 episodes door zitten akkeren, maar Dunya werd geen man, maar maakte wel glapjes over het Beroep Groenteman. Al is daar inderdaad weinig op tegen, toch. Zeker met die hoofdkantoren vandaag de dag, du moment dat kern competenties in zwang kamen deden ze vooral in handeltjes van de stafleden.
  Deze auto wordt ook en met name in Amerika geleverd, eender welke metalektro gebaseerde fabbikant heeft wel eens een nachtmerrie van exclusief moeten leven van West-Europa, maar wordt wakker en is na het aftellen van de Apostelen van de Tripitaka or words to that effect wel weer enigszins gerust en geschikt om weer salary man te zijn (met boss op de visitekaart, veel extra bosses daar altijd (vaak een General Electric subsidiary, met Tata als suikeroom)). [etimg.etb2bimg.com] pas maar op, volgende week is de baas van je staalconcern in teutonie, wie weet waaraan alles verpatst wordt anno heden, dat was Congo hutututsi ook hoor, spullen van overledenen verpatsen, een nukkige opmerking, maar niet onwaar, en voor economie van boedelvolmachten zonder volmacht afwikkelen bestaat ook nog een naam (maar dat schiet me niet te binnen en het huisarchief heeft wel Huto, maa je zoekt je het schompes, necnac) Jaja, omdat Opel en VW vanuit de gewezen Seat 127 MK IV fabriek als een dolle verkopen, rijdt heel taxibesturend Madrid Logan, en met de komst van Alexis Tsipras worden de kinderen daar allemaal weesmeisjes in Franse Stijl [www.reginacoeli.com], zodat Noord Europa driftig aan het gezinstichten slaat en we van die boterberg aan stuwmeer eengezinswoningen van berkel tot pijnacker en twee terug afkomen en de BMW driecilinder (Mercedes spalt in stucken en hun aan de drieicilinder, neem de mogelijkheid in overweging dat ze de overgang naar electrisch rijden niet willen meemaken, Mercedes nog iets-meer-dan. Oerversie van otto motor te bezichtigen in Dordrecht) (bij ons? hier? yup, ja ech) niet aan te slepen is, tenzij er uiteraard toch wanhopig met geoormerkt geld gesmeten wordt naar slecht geldige lokaties zoals dat Madrid waar van alles gebeurt, zoals drinken op straat bijvoorbeeld-hebben ze een naam voor en in, wees er maar trots op- of te meierisme voor naar easyjetbegrippen inclusiefvrindelijke tarieven, zoals Tears for fears met een bijbel naar de cameraman (are you listening Schulz I'm givin'ya Pearls here, hoela! En (2) scheidsrechter judo met gouwe knopen op de blazer, je snapt waarom en het betekent mevrouw poezie in jouw taal). Hoe het ook zij, heel dat Oostblok heeft zijn eigen automotive natuurlijk, wat makkelijk Chevrolet kan heten, maar hoe dan zijn hun niet ons. Alles in een straal van een continent rondom Azie natuurlijk ook, terwijl sinds the demise of BL we al genoeg tweedehands hebben tot het einde der tijden, ook als dat niet nabij is.

  Het rattenparadijs van Sibbel, kent u die uitdrukking? Daar moest ik –als verwant syndroom- ook aan denken. Roes heb je niet nodig, als je een goed rattenleven hebt, also sprach der kleine Hans. Welnu, de GT lijn -dat is wel nieuw- heeft van dat rode stiksel en van die accenten (niet doelend op de Hyundai psalm 23 het ontbreekt me aan niks en ik mag niet klagen, mocht ik dat maar wel) en R78 wielen. Het is –kortom- gewoon helemaal AMG, maar dan de Mercedes weggelaten, en Wust te Dordt is gewoon een museum geworden wat Duitsland HQ geeneens weet of interesseert) en wel-schrijvende kranten vermelden dat er met Daimler weer es naar de beurs gegaan wordt, of er vanaf, of in delen, of iets, wat dan per sé niet met de financiele tak te maken heeft en zeker niet met wat in overzichtelijker tijden P Elletjes heette, maar voor de zekerheid wordt hij toch maar wel verzelfstandigd, bekend van Daf truck’s demise, maar dat doet er verder niet toe wel is het waar (alles wat ik zeg is waar). Net zoals Volvo met de Chinees in een klap 18% boomend, daar zat de klant net op te wachten een S60 stationcar naast een S80 of suv or wtf, want de Chinees weet het beter net als Lucie Ball (qua geloofwaardig ook), geen space cabin en wel een motor zoals, uh, die. Paccar, mij klinkt Caterpillar nog bekender in de oren, (bekend van make America great people met een humeur om op te schieten, tewerkegsteld bij Winnebargo) gelukkig ben ik ook maar een leek (wel weet ik dat je zoiets doet om het industrieterein bezig te hoduen want alles wat daar kan, zit in de 20 tons camper (handig op Ameland) ten erste, en van wege i.e IEIEIE EEEEEHEEEEE inetellectuieel eigendom naamregistratie slagzinregister weeet je dan niks, dan moet je af en toe ook iets doen en dan geoormerkt ‘verkopen zeg maar’ zo heel Westers weejwel, als je vrachtwagens in je kvkregister wil hebben staan moet dat af en toe.
  In wezen moet uit sociaal staal in Capelle ook een goed rattenleven voortkomen, dus zo vergezocht is dat niet, qua brochure, bedoeld voor Nederland (als je woont waar ik dat doe). Hoewel drager bij degoetzee ook veel voorkomt, dan rij je bovendien echt Mercedes. Wel is het een bus, nou ja, you can’t have your cake and eat it too.
  Briljant maar het bleek geniaal te zijn, pittig maar ook lief, een kruising tussen een jongetje en een meisje, ik dacht zo van nou ja dat is toch beter dan 123 in godsnaam Publiek is Dom dat vinden we zo zijn wij doelend op Kattenfoto’s in de kunsthal, welke gek verzint zoiets.

  Heeft u hier iets aan, slotsommend, even zo’n Dunya moment inbouwen? Welnu. De Picanto bestaat best al heel lang, en maakt daar geen punt van. Zouden ze in het museale ook eens moeten doen, waar ze immers van iedereen die betaalt voor de vierkante meter een heel groot punt maken, maar bestaan ze eigenlijk wel? Mc muffin design tekent ervoor, dat is heel leuk voor Mc Muffin design. Folders hebben derhalve *revisies, taalpurisme voor updates tevens verklaring voor automotief geliefde term voor de kat uit de boom kijkend aan het eind van je akkertje geraken, en daar kun je iets mee, wat de tongen los kan maken. Met versies-van. Dus.


  Ook al wil er nog wel es een vertaalvout foorheen schieten, niets menselijks is een Koreaan vreemd, waarom is het dan ook niet hog(e) kwaliteit en pur(e) comfort, -eigenlijk- omdat er iets met de mannelijkheid van comfort is, ik weet het zelf geeneens, hoewel het denkbaar is dat de franse neusklank dat altijd zo heeft, dan heeft het te maken met de lidwoorden die we niet hebben maar wel gebruiken.

  PS Stümper is een adequate, de PS verkoopkundig terecht ingezet. Wat het ook is, het P-B toevoegsel is bapeeld niet als een Verbondddd bedoeld, noch onder vrienden noch onder mensen met wie je een koophuis wil.
  PS2 Zuid Europees onvriendelijk betekent niet automtisch dat het met het Noorden goed gaat, maar iets meer op hun strepen staan sjongejonge, gapend neemt Kroatie al het toerisme over, Poetin metselt met zijn vrinden een north stream II, iedereen zit gewoon een beetje suf te kijken, terwijl het ene gou uh koperen ei na het ander verpatst wordt ..
  PS 3 Land van zeuven meningen elk uniform is heilig is zo blij met de zorg, wat tegenwoordig onder PR typjes breed gedragen wordt als de brenger van Banen mit Anfangsbuchstabe (luchtverversing en zuurstoffles is oooohoooook Spitzentechnik (en helicopters ineens niet meer), maar waarover we alleen lezen (als we dat doen, ik dus) dat ze financieel niks managen, wat ze dan gaan oplossen met minder röntgenfoto's aanvragen. Echt zo'n verzend en administrratiekosten oplossing van de Waere Aerd der Hollander Wille zur Unmacht, zo iemand uit het Techniek Decorummiosia meteen naast schiphol west, met zuh Glare (daags voor de Doorproduceren Mag Oekaze, en juist als de Chinees ook 737's gaat maken -heul percies timen- veel lawaai maken d'r um. Niet ver ko pen natuurlijk ben je mal gekkie, Pilotbureau Aussage 6.4.2.1a -aka het Van den Herik schaakcomputer arrest de anti-Nietschiaanse verdediging- zeg maar [www.volkskrant.nl] Zeg ook es iets wat hout snijdt, directeur of hotemetoot, die hebben ook geen enkel zelfsrespect hier he, goed dat ik dat laatst aan rtl schreef, het is gewoon waar.
  PS4 Na update nr. 7 is de aanleiding van PS 2 vervallen, inzake h.o.d.n. i.c. ""Zuid Europese Economie"""". Beschouw deze voetnoot als niet verzonden  10 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 03/11/2017 13:47 door rhp.
 • Schaken is niets menselijks vreemd ..

  rhp
  20 januari 2018 20:09
  Schaken. Een spel, zoals halma* Een veld, dat zijn de anderen, wij hebben een bord. Onze sport kun je overal doen -geen gymzaal bij nodig8 en ook ouderen mogen meedoen. Het is moeilijk, maar de tafel van 37 is dat ook*

  Wederzijds een artistieke prestatie verhinderen*, overigens verkerend in een omgeving waar je je eens kunt uitlaten over anderen als niet te onderscheiden van een paard, of een asociale glierlap. Dat wil zeggen, dat was toen, en dit is nu. Met een beetje pech wordt dat van dat prestatiegegeven zo erg, dat een organiste titulaire, de nortre dame, en een weidse compositie hoger in aanzien staan (find out op 11-2-18).

  Haal men the good girl erbij, dat is dan jennifer shahade, nog even door op wat is het waarom, dreigde alienation van dad en greg, (p156)en bvendien was het kletskous en dietspeak gebeuren op het kamp erg tegengevallen. Vele andere zinvolle dagbestedingen blijven dan nog open, de vrouwelijke psyche, kom er maar eens iets over te weten, terwijl het kleine jongentjes verpletteren-vraagstuk ind at hele boek van d'r nooit aangesproken wordt, en daar moet toch iets mee zijn. Of ik heb het weer neit door, dat ze iets bedoelde, heb ik dat wel eens gehad met vrou .. laat maar.
  In een zet of 100 kunnen makkelijk 68 vergeefse pogingen zitten, zodat boertige koekontige wijsheden a la breedte van het hok en lengte van het konijn op de loer liggen, het heeft eigenlijk wel iets van communicatie with the mystique and Indie Rock, for further reading katy perry. Jeugdleden zijn wellicht gebaat bij de zegswijze Zit niet zo te koekeloeren en zoek eens een vriendje op*, want dat kan allemaal win/win.
  Enfin, op bapeelde toernooien (op sommige momenten) zien ze er in toenemende mate wassen beeld -erig uit, al kan het ook aan de fotografie liggen, maar dat onderstreept dan toch deze stellingname.

  Museaal gedacht (heel even dan) nu dat hier als hoofdonderwerp geldt, ontbreekt het allemaal aan special effects en realistic gore. Degene die later tot koning is gepromoveerd hebben ze wel voor de kar gespannen, maar erna heeft dat geen effect alszodanig, dus dat was eens en nooit meer (in 98)r. Hmmm. Dat zou ie heel goed kunnenzeggen, met die dictie van hem (maar dat doet er verder niet zoveel toe). Wel heeft Duchamp dat geprobeerd (toronto, 68) maar dat was het toch niet helemaal.Dezelfde jennifer wilde nog wel eens een pruik opzetten, mja, goh. Ik had nog een grapje voorbereid met je kan neit meer als een helicobactor pylori klinken zonder een bacterie te zijn als je Sopiko Guramishvili heet, maar zo zwart wit op papier zag dat er wat zurig uit, wat voor de maagzweer dan wellicht toepasselijk is maar voor Sopiko niet, waarover ik nooit een ongezellig woord hoor. Grapjes proberen en dan niet doorzetten, dat is nou net hoe het niet moet. 't Schijnt.
  In het licht van het besluit na het gepeins (PS de *gemarkeerde dingen komen wel uit het geheugen, als we een boekverwijs doen niet logischerwijs, hoe dat met nadenken over zetten vaak ook gaat, lijkt me, alleen dan liever minder vaak dan bij moi, ook moet dat geheugen liefst wat meer op commande werken, delivering on a deadline, to quote Al Pacino*) (of was het de Niro), zeg ik dan toch, doe dan dit, namelijk als volgt.
  Ga naar het maritiem museum in Amsterdam. Dat hoofdonderwerp van ze is Still going strong subsidiar kitserdebitsie sinds 1630, jargon hebben ze, eer, ontgroening en roest en een boot moet ook te water gelaten worden, er is een hd 3d full featered tonisch clonisch special effect filmgegeven, maar toch ook veel sepiatint, want we hebben veel verleden en hoe het met de toekomst zit weet niemand. Dekt het de lading ietsje minder, wat dan nog, ook maar een metafoor die een vlag niet wil noemen maar het wel zegt ..
 • Semi publike omgeving gewijs gedacht

  rhp
  03 maart 2018 11:49
  Over de Kijkshop is nooit veel geschreven. Consequent, nu dit evidentelijk een DMGDIAGG doe maar gewoon dat is al gek genoeg-concept is, zij het dat je concept dan even anders moet omschrijven, (inzake allergie). Bij Olland walsmetaal side activities was dat lekker bakje koffie, dit terzijde. De Kijkshop moet voor een adnere partij zijn wat Aristona voor Philips is. Zelfde printplaat, ander fineer, ietsie ont-designed. Minstens qua radio en tv is-was dat toepasselijk, Q en Q ofzo. Enzo Tempo is eigenlijk al iets te sjiek, q.e.d.
  Ik moet dit wat verlevendigen. Jacobus en dan in het Duits, dat knort wat meckeriger (Aufbau geen idee, das gemecker geht durch). Heute oder Morgen wollen wir in die und die Stadt gehen und Handel treiben und Gewinn machen (die ir nicht wisst was dermorgige Tag bringen wird, denn was ist euer Leben, ein Dampf ist es ja der fűr eine kurze Zeit sichtbar ist und dann verschwindet) nou j adat gaat een poosie zo door met een zwikkie argumenten, waarna Jaconus opeens als een Jacobien blad aan een boom omdraait en gifkikkert, wohlan nun, ihr Reichen, weint und heult űber euer Elend das űber euch kommt! Euer Reichtum ist verfault und eure kleider sind von Motten zerfressen worden euer Gold und Silbr ist verrostet und wird zum Zeugnis sein gegen euch wel jammer dat Edele metalen niet roesten, eigenlijk. Nog wat meer op niveau, men neme er een Ariadne 86 bij, maart, dat is de vastenmaand. Met van die kindertjes die nu in de lidl folder staan maar dan wel op een unicorn, dat typeert de stand van zaken anno heden, zijnde nu. Had ik picture it al gezegd, dan is het me ontschoten ik ben ook geen 40 meer. We hadden nog van die goeiige rakketten en de dat ding van de Nasa hield het maar 73 seconden vol, al mag je daar geen grapjes over maken. Timman verloor gewoon, dit jaar van Joesoepov, daar heeft Matten beter grapjes over gemaakt, zoek dat op. Mevrouw voorplaat was Navratilova en Mandlikova geïnspireerd, wat wel knap is, want dat duurde nog maanden voordat ze tegen elkaar gingen. Het ponygehalte van ’t blad verder op peil brengend. De vaste schaterkleuter, protagonista fashionista Kindergarten, uh,- ish, was maar weer es in ´t fruit gebreid, hoe houd je je kind 5 jaar 7, dat is nou net de hele portee van dat zelluf maken, voilà c´est ca, zeg nou zelf, zoek op ga na schaak uit. –artig! Da ist. Peugeot op de knieën gedrongen, die wilden ab so luut geen Puch-Tomas model, laat staan zichtbaar in een handwerkblad, trust me on this one, maar toen kon het nog, ze konden niet weigeren, men drong zo aan. Later werd dat zo erg, dat DS een merk werd. Een stoplicht springt op rood, een ander op groen, op de Rue Fructidor 12 is altijd wat te doen, zo’n Madeleintje toch. Gekker dan DMGDIAGG was minister Koos Rietkerk, ambtenaar in het harnas gestorven, alleen gelet op de leeftijd en wegens mijn voortschrijdend vigerende inzichten in de gezondheidskunde vermoedelijk puur toeval derhalve voor de echie .. van Olof Palme is dat minder zeker, omdat de Politie meestal toch niet helemaal op het achterhoofdje gevallen is, en als jij een svedge martyr wil zijn doe jij dat. Kijkshop had op zichzelf natuurlijk wél als punt, dat bestekkerde licht- en geluidsobjecten weliswaar in de uneto verkoophandleiding gedemonstreerd worden, maar zelden echt life hier en nu van gewest tot gewest. Oventjes en koekenpannen waren toen best straf geprijsd, en volgens mij waren ze ook dik met de kruimeldief, maar pin me daar niet op vast. Te spreken van me als-in ik, men kocht dat een stofzuiger die de helft kostte maar als een paswoord klonk en 1300 W had als die week 1600 in de mode was bij merken met hoofdletter. B3strøll, uitgevoerd in oormerkrundgeel met telefonisch grijs. Eigenlijk een opgepitchte föhn binnenstebuiten, geef toe ga na, augmented product, image is the brand, tuttut Mei Li, what’s all the fuss about. Dit verscheiden van zo’n seventies ding, vrinden, betekent wel iets, en wel dit. Namelijk, dat de Kijkshop-locaties aan Canada verloot worden/zijn, want Oosterhof, Capelle a/d IJ en naast de PC Hooft van Rotterdam, Kijkshop heeft goede locaties. en webshops helemaal geen.

  's Anderdaags beluisterde ik dat wat vroeger radiozendtijd was met reclames en nu het omgekeerde. Frappant genoeg (je moet jezelf blijven verbazen, zeggen de zelfhulp-lui) lijkt men daarbij anno heden 2018 een soort, kom hoe zei men dat bij de Fyra enquete ook alweer, pro actief meestribbelen als inhoudsvrom gekozen te hebben. Zo heeft men de meermanskaart uitgevonden, meer Internet op 1 adres is korting. PulverfaB zit wel degelijk in Belgie stelde ik via de radiotuningknop vast laatstelijk, en dus internationeel, zodat bij hun opleving van de kwakzalverij wel het risico meespeelt dat drs'en (die toch niet voor zomaar Engels als voertaal hebben op hun unie) die, uh, ertoe doen zeg maar (als dat zo is) .. je horen. Uit piëteit zal iik het niet over aannemersbussen hebben, want dan moest ik iets verklarends zeggen over je klant als een soort kleuter zien, die je naar het diepe zwembad toe moet praten, dat durf jij best! Waar is redding, is goede raad duur. Een voorbeeld dan maar uit een ultra geheime bron, namelijk verhage en Cunningham, bij al uw heao'ers ten kantore ergens op een zolder aan te treffen en bij de meeste Hts ers ook, ja ook u, directeurici, ook u hebt zulke mensen in dients. 'Er is in Europa een groot verschil tussen onze eerste klasse en die van anderen,' en dan een Claus lookalike, een soort hoofse lief .. maar als iedereen nou in ene weet wat bedoeld wordt, dan moet je ook nog een Duits vliegmerk zij ..joh, doen we dat, een samenzweerderige fluistertoon, STEL NU dat Bea op zoek is naar inspiratie over een lauw abstract, en dat ze dan bij de economie terechtkomt, en dan hier, denk u eens in. Click click, Postbus 20009 / Binnenhof 19, hier, zijn we welkom, de emritaat Vorstin. Het heeft haar behaagd .. om pragmatische redenen van alledaagse aard, waaronder beschikbare data in archiefkast, laten we zo'n onderzoek door een ZATUD-team doen, Zurellettergekleurd Aanhoudend Tot Uw Dienst. Plattegronden, nooduitgang, dat soort dingen.
  Nou ja ik dacht even voor me uit. Stel nu part deux, dat u dat wat contemporainer aan wil pakken. Wij hebben zo'n jong*blauw type, vlakbij [controlealtdelete.nl]. Je rolt erin / fouten maken mag / wij zijn geworden tot wat we zijn / wij zijn geen hype / Rotterdamse / Krimpense / Tynaarloze cultuur van aanpakken en mouwen opstropen. U voelt waarheen ik wil? Elisabeth van Belgie wordt als je niksdoet zo'n soort van carriere vrouw bij -zeg maar- het grootbedrijf waar Maxima ook nog gewerkt heeft, terwijl ik hier Elio di R nog zie bakkeleijen met een vers gesloten autofabriek, er gaat er daar altijd wel eentje dicht per decennium. Terwijl het poppekindje toch ook rijk zat is, werken, waarom zou je ook, en als je dusdoende niet oppast is Alex -met zijn competities- terugwerkend de Don Juan van de Lage Landen, terwijl (let op nou komt het) Elisabeth *nooit zo mooi zal zijn als mammie* Hebbu hem, wat moet een meisje dan, ook als er verder nooit wat te beleven zal zijn, tenzij je een gemakede move van een Volenhovenkind meerekent. Of kaap d'r voor de abstinence beweging, alleen of het kerkse hier in de mediale zin nog bestaat is de vraag, de tijdschriften zijn indertijd gefailleerd, daar hielp geen Mariaatje lief aan.

  Enfin, dan nog de museale correlatie: hartstikke fijn voor zo’n Fentener van Vlissingen dat ie zijn schilderijen ten toon spreidt, maar iets zo maatschappelijk als winkelformules die het niet afbolden en waarom, dat is in een semi-openbare omgeving wellicht wel zo nuttig. Times are hard, in times like these.

  De Kijkshop da’s dus jammer. Maar het AD. Waar zou de A voor staan? Hef jezelf nou es op, Maassentimbre Dit Is Toch Niks Zo .. Hij woont in Ommoord, en daar ging eens een meneer zijn flat in de hens. Van minuut 1 was onbekend of ie eerst zelf omgevallen was, wat de kans dat dingen misgaan ten huize van aanzienlijk doet toenemen, of dat het door vuur kwam. Daar begint –in oorlogseconomieen sneuvelt de waarheid het eerst / amendment to rule, in Holland the media are always at war (although never going there). Ik begin toch eerst eens even over de krant wat niet dat is, leest men op dinsdag 5 juni over –basically- jezelf, dan neem je de rest es door. Mooie mensen. Dat moet. Wethouder Faassen, je zou er homo van worden (okay ik ben ook geen 40 meer). Zelda bladzij verder doubly so. Neptunus. Relevantie echter, zou een Eneco dat 250 man eruitlazert eerder toegedacht worden dna een Hildegaarsbergse in vol ornaat een centimeter of 40 kwadraat. Is Eneco geen echt werk, en andeerzijds enig juffie dat eender welke horeca uitspanninkie begint wel? Je zou het soms denken. Neptunus 4 that matter, betreft Neptunus Curacao, dus dat is weer uitermate moeilijk inschaalbaar, maar het zg gutfeeling denkt dat oudere lezers bestaan, bij kranten, en schaakverenigingen ik noem maar iets toch wat urgenter zijn dan dat klaphouten. Chique schoenen, Nieuwe Binnenweg, knar advocaat gelijkend. Ik kom vd week net van naast de afrikaandermart, want de retail moest weer es straf hebben en dat doe ik dan zo, dan ghun ik ze nog weer midner, in dit geval tijdens het besparen van een tientje en ze zijn er nog blij mee ook, everybody wins. Jaja, schoenen 20 eu het paar. Cruise van 1599. Het is een merkwaardig soort goednieuws show, waaraan adverteerders 8 voudig boven je stand meedoen, uiterlijkheden (leg er es een krant uit 1970 met Van der Louw en wat pvdA ers naast, voor de lol), zoals op tv trouwens netzo. DDR, herinnert u zich dat nog, Dé klacht over de (overheidsbeheerste) media was dat mensen zich niet herkenden in de –inderdaad- goednieuwsshow. Inmiddels heb ik zo iets van die gast had een volvo 740, hoe verspillend kan ie zijn, en hij stelt de graanoogst wel es gunstig voor, hoe erg was t eigenlijk. De burger, wij zijn het maar. Did I mention Chris Opdam, is dat de burgermeester ofzo, of eigenaar van Gazprom, nou ja, qua coverage. Academie sportkader, wat op TV was, en Rotterdam Oost is wel Oost, maar zo Oost als de Tuyter (want dat is Krimpen a/d. Als er staat bijval voor plannen Evenaar dan kom je alleen te weten dat geen plan leegstand is, wat een zo open deur is dat je ook zonder deur toekan, dus ik wil niet gezegd hebben, dat het vod nooit gewoon onversneden uit de nekharen zwetst.
  Daar begint het al mee, een onderzoeker met een mening, de woonbron baas, je praat natuurlijk alleen met autoriteiten, dat zou in 1950 Polygoonjournaal ook gedaan hebben. U een bewoner gespot in t verhaal, ikke niet. 13 oktober ’16 was ze ook te exact, toch zijn er over journalistiek werkelijk voldoende goede boeken, en ook hele kasten vol bovendien. Zoals uit de foto blijkt, bluste de brandweer per hoogwerker en dat gaat prima. De situatie is steeds onder controle geweest. Zelf heb ik de gelegenheid te baat genomen verschillende (meerder getuigenissen=waarheid) officieel ogende manmensen te bevragen, en kwam tot de overtuiging –verderop meer erover- dit is een goed pand. Over smaak valt al te twisten, en over hoe veilig een gebouw is des te meer. Het is allemaal heus en war reuze griezelig, al sje flat in de fik staat. Of je oud of jong bent, een verwarde man of een macher in beamer, of de ueberhippe terrasuitbater die de enig echt Rotterdams belangwekkende & bestaansrechtelijke is -schrijf en fotowaardig- wel jammer dat niemand er werkt, de belastingdienst er een heel handboek soldaat voor heeft en geen enkele rabobank er een woord aan wenst vuil te maken. Had aD iets menselijks, was men op zoek gegaan naar de bezoekers en praterigen tijdens de vergadering daags erna. Lezen we de lezershelpen lezers dan stel je je qua menselijkheid wel vragen, dus jouw lezers zijn zielige bietsers (geef je camrecorder weg) en mensen met extreem saaie hobbies. Overigens dit dan ik navenant groot verscil –ik zeg niks geks- met de ueberhippe vogels in de krant verderop. Maar ja, die kunnen een gals wijn voor 4 euro aanbieden. DDR, ik smijt hem er nogmaals tegenaan: cameramensen genoeg gezien op de dag zelf. Ook nog erna. Dat zouden ze daar percies zo doen, dat het dan echt he le maal nerregens toe leidt, waaronder niet eens de datum herinneren, kennelijk. Daar was dat werkverschaffing, want echt werk was de bruinkool, zo ver kreeg je niet iedereen. Overigens zou ik met zo weinig woorden evenmin als deze Adrienne uit de voeten kunnen (ik ben nu halverwege ongeveer, hou vol) EN IN HET LICHT VAN DE REST VAN DE KRANT. Did I mention Eneco? Het kan ze niet futiel genoeg zijn, als het –heb maar es wat anders van dan deze indruk- mooie mensen, danwel behorend tot het gilde der ex corpsleden, oftewel horecaserveersters met ambitie. Uw doelgroepenbeleid richt zich met name op mensen met een erg lage kans uw blad te kopen, dat zeg ik. Het branden van een pand is een onderwerp waar heeeel wat informatie over te vinden is en te geven is, maar goed dat moet kennelijk allemaal naar, van die dingen, waaronder manshoge mooie mensen. The other day werd dat zo erg, dat een overdosis in een 20 jarige nieuws is, mits lekker wijf. Ik zeg het hoe het is, tja een huisarts doet het niet die moet zwijgen tijdens het denken –waaronder over jou- en ik doe het wel, wel jammer dat ik er dus officieel geen kijk op heb en hij wel. Maar goed, een 20 jarige krijg je niet zomaar dood hoor. Dus leuter gerust aan met je vervuilde coke, dit was heel veeel coke. Duss. Zouwen ze dat nou allemaal zo afgekaart hebben, men vergadert wat af heden ten dage, en dan concludeert iedereen wat anders, zo gaat dat meestal op kantoren.
  Serieus nu. De brandweer was er snel. Ook waren ze beriekbaar, wat mooi is, als je op een balkon staat en zelf niet weet waar de brand is, ja, beneden tovj e, zovee l is wel duidelijk. Met de telefoon dus. Dan kon ik advies krijgen, wat te doen, brand is lokaal, blijf daar als je lucht hebt, okoidoki. De brandtrap is geheel rookvrij gebleven en fysiek gescheiden van de rest en fungeerdee goed. Het pand zit nokvol beton, vergelijken we –dit zijn iet heel grote / dure flats- met Opzuid, dat is een en al hout, en als je pech hebt zijn de zolders (portiekwoningen) niet brandtechnisch gescheiden. Brandeisen zijn gericht op het gebouw, het zijn eisen aan het gebouw. De kennelijke branddeskundige kletst een end weg in het stukje, en brengt nou niks te berde dat ergens op slaat. Welke flat heeft op elke deur een dranger? Brandweer lift, in Systeembeheerderstijl –leuk dat je hebt meegedacht, had echt niet gehoeven zeiden we vroeger, nou ja een kennis van me, maar anders ben ik zo saai, dus ik leen wel es een quote- ja hallo, dat is nou werkelijk met afstand de aller allerduurste oplossing voor wat dan ook, ben je IBM´er ofzo en valt de bron droog.. Als pandje dat rondom benaderbaar is, is dat een groot voordeel met het parkeren van brandweerwagens, vaak ellende op plekken als Tarwewijk. Gas hebben we niet in de woningen (wel in de ketel )1voor alles) alweer een pré. De galerijs lopen 360 graden rond, veel andere flats hebben telkens een stukje, of per twee huizen, dat is zelfs een heel groot voordeel, met hoe de wind staat enzo. De gangen zijn breed, van de lift naar de woning zelfs een ietwat overdreven grote ruimte, die nogal galmt )op de verdiepingen elk 1’ Deze flat staat in viervoud in deze wijk, en vanaf een snelweg elder A15 zie je er ook zo een, dat is dan nabij Schiedam. Dus it s been done before.
  Ik ken de woonbron directie verder niet, maar ook gelet op de rest van het vod, begin ik zowaar te vermoeden dat dit quotes out of context zijn. Immers, zou een directie niet op zo´n moment ook beginnen over brandweerwagens die er lekker snel waren .. iets over lekkende kranen en apk, het lijkt er gewoonweg niks mee van doen te hebben, en het personeel opleiden op te letten. ZO raar is dat niet, stel nou dat meneertje Remco een zelfproclaimd deskundoloog is, vrindje van de journalist zonder ethiek en inhoud is, en je daar als directie tijd voor vrij moet gaan maken, terwijl je er wel es een beetje over uitgepraat bent. Okay, dan is een krant mentaal echt heeel erg failliet, anderzijds wijst daar bovenmatig veel op. Ik ga als ik de baas ben ook niet elke 5 minuten op iemand s statements reageren )en systeembeheerder moeten hun plek weten). Als ik het was,that is. Blaming the victim, daaraan wilt u zich hopelijk niet schuldig maken, dus dan moet ik het gezwamneus over dat de man 62 was en een rommelig appartement had ook nog es gaan skippen. Belachelijk ueberhaupt, is, de opmerking over niet weten of er mensen aanwezig waren. De Politie heeft dat eerst tig keer gecontroleerd, en daarna 140 deuren ingebeukt, en dat weet die directeur toch ook wel, dat ontgaat je toch niet 6 man bezig daar 150 stukken hout op maat maken. ´bewoners die niet wakker werden´ ja duh, weer zo´n denigrerend tootnje, en vertrouwt u personeel dat anno heden werk mag op de hoofdkantoren nou ik niet, zijn dat mensen mensen .. [imgb.igcdn.nl] plaatje
  Dit was wel degelijk iets met nieuwswaarde. 7 brandweerwagens en de hele avond rep en roer /hele flat is geevacueerd en in hotels ondergebracht- kan de wijkbewoners niet zijn ontgaan.
  Daar bak je dan niks van, ook de titel dekt de lading geenszins, alarm over suggereert een politicus die ergens opduikt, of een brandweer die iets aanpakt, blijkt in het stuk nergens uit en de bewoners hebben ook geen info van dien aard.
  AD is niet een fraai moment om jezelf eens in een hut op de hei op te sluiten en je af te vragen wat dit vod met nieuwsgaring te maken heeft en wat die griepmiepen ter redactie bekokstoven en hoe al je mooie bruto vergaderingen rendement netto op zo´n bak ellende uit heeft kunnen draaien. Gemiste kans, to put it mildly. Wat ik niet doe. Mildelijk zijn. Neem vooral veel exemplaren uit de seventies en eerder mee, je wil toch niet beweren dat dit is, hoe het was! Laat je dan nakijken.
  Doe het dan tijdelijk! 7682 lid 1 wederindiensttredingsvoorwaarde, vergaderingen kun je schorsen, disciplinaire schorsing, dat is met personeel, en dan geen salaris, BV in oprichting of aftakeling, staken kan ook, van de andere kant af gezien, alles kan tijdelijk stilgelegd worden. Vliegtuigmaatschappijen, waar iedereen per uur werkt, besparen met stakingen, wat ze nogal erg vaak doen – al lees je het zelden in de vodden. Een voetbalwedstrijd kan nog wel gestaakt worden. Doe het, doe het nu.

  PS wat u niet wil dat u geschiedt, noopt tot maatregelen, een van de weinige dingen hiero die wel functioneert is marktplaats, dus ja ik heb wel pronto een brandblusser in huis gehaald.

  Ik bedoelde eigenlijk 13 oktober 17  6 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 11/06/2018 18:33 door rhp.
 • Re: Semi publike omgeving gewijs gedacht

  rhp
  21 juni 2018 14:20
  fikkie ommoord
 • Re: Semi publike omgeving gewijs gedacht

  rhp
  21 juni 2018 14:23
  verhaal volgt, dat is dan niet de officiele versie in pravda tijden niemand kan nergens wat aan doen en heb je een BV dan deug je per se, zoniet een burger dan ben je kneus.
 • Re: Semi publike omgeving gewijs gedacht

  rhp
  21 juni 2018 14:25
  Er was brand. Contra intuïtief door het ad gezien, hoewel Ommoord normaliter (flashback) het werk is van de assisten lower than peon to janoitor cow orker [www.ad.nl] [wackypedia.wikia.com]. Wij zetten ons gezicht op Henk Binnendijk (net als brand in Ommoord opvallend vindbaar op het net, is dat eigenlijk wel bible beltlike) (een versmade Sugababe houdt dat met 157.000 hits maar net aan bij Siobhán Donaghy) Mochten we u iets vragen. Nou, mensen in de wijk zitten eigenlijk niet zo heel erg met een brand op een industrieterrein wat geen gevaar oplevert, hoogstens wat drukte. Drukte is au fond heel okay. In De Wijk. Maar dat weet u ook wel. Reuring. Aanloop.
  We beginnen bij het begin, our very special guest star Jos verstappen. [www.youtube.com] dat is een benzinebrand. Dat was het dus niet. Zoals u op de verschillende the day after foto’s kunt zien, of ga zelf even langs, was er verder, uh, niks. Ik houd het op banden, dit mede gelet op de kleur van de wolk, die was ook zwart. In tegenstelling tot wat een vod pardon krant, ik hoal die twee altied door m’kaar zou doen, ga ik dit een niveau hoger tillen. Niveau is bijvoorbeeld opleiding. Failliet, dat heb ik in 1 HBO al gehad, dus zeg maar elke Nederlander heeft dat, wie heeft er nou niet een propedeuse HBO of hoger, moest je zien wat voor types je in jaar 1 op een plek als Rijswijk aantrof. Eigenlijk is het snel verteld, dat heeft niet altijd wat met de werkelijkheid te maken, bijvoorbeeld wat BNN’s Bart had was ook zo verteld. Jammer dat het ongeneeslijk en progressief was, al vindt een dokter vaak het tegendeel. De debiteur houdt op met betalen. Netto 5 woorden, eigenlijk, qed. Bij rechterlijk vonnis hebben we dan een teozichthouder die curator heet, en ietsje ervoor bewindvoerder heet. Dan heet failliet surseance. Bladibla alle correspondentie griffier, die moet zelf ook nog salaris hebben, lijst schuldeisers maken. Rambamdam, zusenzo en nou komp het: boedel openbaar ondershands verkocht. Ja dat is natuurlijk net als een heel boek over arbeidsrecht met vaste contracten en FN Vees helemaal 1975, een stapel banden geld waar en 4 bureaustoelen. De tattoo van mevrouw Beckham die de ‘administratie’ doet financieel uitnutten (met een website bijvoorbeeld) heeft nog een hogere slagingskans, dan een stapel banden bouwjaar 88-94, dwz in Nederland, een bona vide Renault onderdeel koop je nu met als datum 2014, maar dat is niet de productiedatum. Lada had daar ook wel es gelazer mee, hoe weet ik dat eigenlijk? Nou ja dat is zo.
  Nu nemen we er een stukje historie bij, dat is gezellig. ‘Wat vrijheid betreft,’ zijn naam is Etienne Neufville en hij schrijft dit ironisch, ‘kennen Francaises hun gelijke niet. Meisjes zijn bijvoorbeeld volkomen vrij zich op te sluiten in een klooster tot hun 18e. Vrij om naar de mis te gaan en om te gaan wandelen, onder geleide van een kamermeisje. Op goede dag zijn ze vrij te trouwen met iemand met een titel of een fortuin, al kan het na de wittebroodsweken ook wel eens alleen maar schulden wezen. Vrij om hun lichaam aan hem te schenken, althans er niet vrij over zelf te beschikken. En vrij om –als ze dit aantrekkelijke juk afwerpen- 2 gendarmes te volgen die haar terug begeleiden naar de echtelijke woning.’
  50 ways to leave your lover, just slip out the back Jack. Failliet hoeft geen probleem meer te zijn. Maar ja, als ze in radioreclames iets zeggen is het ook altijd onzin, en de bank belooft veiligheidshalve maar niks, of het moest zijn dat een busje voor de deur met lui op niveau in het holst van het Westland een belofte aaan de boerenstiel ware. En wie kent mesjeu Santers nog? Nou zo snel gaat het met de EU kopstukken. [nl.wikipedia.org] het is altijd een Luxemburger, niemand weet dat beter dan Ruud Lubbers. Wist.
  De analogie is aldus dat we helemaal joppietof aan het handel drijven en het ondernemen zijn, waarna we geheel volgens alle regels en wetten failliet gaan. Wat niet erg is, en falen mag, en meer van die reut. Toch gaat iets ook nog wel es kzalmaarzeggen, ouderwets.
  En nog is het niet klaar. Hij wil weten, dat zou iemand van rtl nooit vragen, lag dit voor de hand? Want dan is het een dingetje in samenhang met gelijksoortige bedrijven en een les. Met de toekomst, mocht die nog bestaan anno heden.
  Auto reparateurs. Moment van de Waarheid theorie, proces managen in plaats van de schuldige aanwijzen, in bedrijven doen ze ook veel aan stukgaan. En aan stafmedewerkers. Veel beter is het nog niet. Tja, de auto reparateur pretendeert dat nou niet zo heel erg, SPOC (single point of contact) SLA agreement, boetclausule? Na. Gedoe. Lazeggen trekken we een lijntje terug inde tijd dan is het de chirurgijn op de braderie, de koekenbakker op de jaarmarkt, de brillenjood wellicht, vleesgeworden oliebol wint [www.markt-visie.nl] standwerkersrace met groenteschaaf. In Schiedam. De zigeunervrouw (tatoos had je toen ook al) van waar de bh nog niet uitgevonden was … kijk het andere uiterste is Parijs, corset, blauwsel om aderen te tekenen op de poedersneeuwwitte huid. Puimsteen met de M van Michel op de tanden. Postkoets, paard en wagen, wij betaalden vroeger een hele fte voor de wagen, een koetsier dat is een ander uitgangspunt en de komst van de trein hebben we überhaupt gemist. Kolen, wat zijn dat, ik heb altijd al gas gehad .. (jaja dat was chique in 1933, een maatwerk aansluiting, nog met de Burgermeester op je candle lit supper losgeweekt). Smithers (Simpsons) of Niles (Nanny the) als laatste, al een tijdje weggestorvene echo’s van persoonlijke dienstverlening. Welke van de twee is de auto reparateur in uw ogen … de hit and run, of de Smithers? Dewelke zelfs belachelijkerwijs zoekbaar is, wat is dat nu toch voor medium, dat Internet ..
  Dit was meteen naast de hyundai dealer die dat al een tijd niet meer is. Verschil met de heftruck merk dat gaat als een dolle in de industrie dwz logistiek dwz het opslaan van dingen tot de eindtijd-types (en het is Japans en in dier voege oudst) (en heeft een museum) een goeie steenworp verderoop, is dat hij gaat als de navenante dolle met 250 auto’s op het perceel. En dat dealerschap officieel heeft/doet/is. Nog steeds. Zeg maar. Ja niet bij mij natuurlijk, ik rij 95, wat nieuwer is, de vorige was 88. Ja leuk he, van die parallelle universiae [www.space.com] mjaa dat ben ik, een ander in Ommoord is bijvoorbeeld 65 +. Dus die heeft eigenlik al de hele tijd gratis OV inclusief busje ’s avonds, en de roest voor de deur is 180% gegarandeerd de laatste in de reeks ..


  Maar dat weet geen enkele financier, hoe kan iemand nou weten dat Ommoord *bejaarden* heeft? Want dan moet je lezen, studeren, alles wat in de baring film niet gebeurt, wat gebeurt er eigenlijk? Snoepjes drankje stomende scene in dedouche nja lamaar [www.imdb.com]. Enfin ik ben niet bejaard, die andere gast in de flat heeft een brommer, die zijn nu viertakt en helemaal schoon wist zo’n financier zeker ook niet, als iets meer value 4 money is geworden itt iets anders dat telkens maar duurder wordt (jaarlijks, en ook nog op dezelfde deadline, mal he) bent u wat dat aangaat ook weer helemaal bij ..  2 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 23/06/2018 12:44 door rhp.
 • Re: Semi publike omgeving gewijs gedacht

  rhp
  08 december 2018 15:54
  iets over brand, en iets met value for money. Daarover ging het, net nog (naja, net. Toen ik dat schreef (en jonger worden we er niet op)). Vandaag was zo'n dag waarop alles wat geregeld had zullen zijn dat niet was, waar je eht evrwacht, en dat waarvan je denkt dat zal wel globaal grofstoffelijk gebeuren .. laatstgenoemd betreft de automatisering van de bibliotheek, die een gradatie van perftie bereikt heeft waarbij Luco de Meo (baas van Seat) iets zou zeggen met veel okays erin (gewoon, hij praat heel erg sport instructeur / actieve vakantie, in wezen, met de EU, en het Engels, door niet-natieven, moeten we ons darop instellen, hoe weet ik ook niet), dus een SUV is qua natuurschoon inspiratiebronoptimaal, de lichttechniek boven kritiek verheven, de hipperdepip -factor extreem, maar is dat nu de kern? Moeten we niet gewoon bij bongo auto's te Pendrecht meer tussen de oren zitten, is dat niet eigenlijk de kerne, en dan met de opvolger van de Fura - sport 1300 S-type, ik roep maar iets hoor. Nou ja die automatisering kun je elders inzetten, alleen schiet me momenteel even geen voorbeeld te binnen en zijn alle videotheken ei gen lijk helemaal in een zwart gat verdwenen, financieel moeten die met Satteliet-staten gehedge fund zijn. Dit is niet zomaar een kreet; auto's en tweedehands gaan ook naar de Comecon en nu eens terzake.
  Toen kwamen wij in een kruidenierswinkel, die erg xs is, want dat is het daar. Alleen snibbige types vinden, dat prisn en land net tussen de (rijke) kralinger lanen en armoeiiger alexanderpolder in liggen, en je upmarket niet met lijnen op een Falkplan kaart trekken moet verwarren, ze ijn daar heus wel premium. Al is die autodealer dan Daihatsu wat eigenlijk geeneens meer dealers kan hebben, want het bestaat niet meer. Of ik worst lustte. Zou de worst ineens inhoudelijker geworden zijn? keuringsdienst van waarde, nie tiedereen in de wereld heeft een tv programma voor de supermakrt, wees zo goed, luister dat af. Neuh. Separatorvlees noemt de Unox verpakking het niet, maar 34 per cent dit 23 dat is het natuurlijk wel. Separeer is wat anders dan separator, het zijn kippenekkies door de shredder en met wat vulmiddelen en aroma's, het kan geen kwaad. Maar toch ook wel weer zodanig niet-premium, dat het nooit in een marketingplan kan staan, dat past bij niemand's merkwaarden, het is de opvolger van de eenheidsworst, de oervorm (alhier) van middenklasse auto's een naam geven. oh ja, en fabrieksmatig vlees verwerken. Aanbiedeing hebben supermarkten erg in hun DNA, dat is gewoon het voordeel van veel verpakkingsmateriaal verwerken, je kan goedkoop aan een brochure komen en het uitstallen dat eht opvalt, oals de worst bijvoorbeeld, op de hoek van het pad. Niet dat de markt met de guldendaalder geen aanbieding kan doen, alleen het komt minder over. Toen wij de inmiddels -zo door de jaren heen- danig ver premiummiseerde bolide benaderden met de handen vol (zelfs skoada's, ooit the closest thing to lada is nu executive saloon, as would be the accurate term), we couldn't help wondering, zoals carrie Bradshaw zou zeggen: has Albert heijn become the Edah? en dan iets met iets dat in het frans verboden vrucht betekent (of zoiets, maar u weet toch wel hoe die serie werkt, altijd zo en nooit anders).

  [images.memorix.nl]

  Immers, daar stond met spuiten van de aanbieding, zigeunersnitzel het woord kan toch -gelet op de herkomst benaming- bezwaarlijk als hoog in de vaart der volkeren geduid worden, bacon want dat is er goedkoop en eieren niet, want die zijn er wel erg marktonconform, en dan tel ik rdam zuid niet eens mee, die hangjongerenwinkels weejwel. mar dat lijkt me gewoon, uh, optimaliseren, ik weet niet of een ei niet gewoon bulk achtig is in aard en natuur, wel hebben we ze altijd van kippen dus voor de marketeer in elk geval wel, maar daar is toen veel milieu in gegaan. Stunten met is toch ook attentiewaarde verlenen-aan, het culinair gehalte van de spruit is toch te overzien dunkt me. Tastes like a doperwt, dresses better, but preparing is more work. Not burdensome work. Het brood met zaans ergens erop, gaf voorde aha erlebnis (ik ben ook geen 40 meer) eigenlijk wel de doorslag. Wel staan er in een soort carre meisjes, tja, iets te doen wat hugh grant fussing about with press releases zou noemen. Dat is iets met wel mentaal ingesteld op meer vers in de winkel .. maar de diploma's nog niet hebben. Of zoiets dan toch, maar de Plus heeft daar ook veel last van, van het dingen doen die aan vers doen denken-syndroom.
  JH Donner, schaker met polemistische inslag, zou op zo'n moment -bars en met uiterlijk vertoon, ook al is het dan een column- Jan Timman de strenge tucht aanraden, zonder welke niemand kan gedijen. Zo net voor de kerstdrukte -als er nog gezinnen bestaan, ik heb ze in elk geval niet al ik doe een greep buren collega 's voorzover toepasselijk bij Retail waar ik wel eens kom zoals tweedehands boek, als ze ergens in een reservaat of thuisland zaten, zou het wat mij betreft ook gekund hebben, maar goed de volle wagens met veel spullen dus, dat zal binnen kort volgen, Jeremey Clarkson, eveneens polemistisch, zou dan zeggen pull up your lederhosen en make something good, dit betrof de 924 later 944, en dat deden ze toen, daarmee, kennelijk.
  Schapruimte gewijs of anderszins moet je natuurlijk niet iemand als Unox naar de ogen kijken, ik zeg altijd slijm verstandig slijm miljonairs, en naast genoemede niet onbemiddelde Donners, Luca's Hughs en Timman heeft een eigen tijdschrift alleen het heet niet zo, beter dan linda die wel zo heet maar het is geen tijdschrift en (nou ja niet god, het mammon kalf from the illustrated children bible) mag weten wat het wel is, zonet deed ik dan de Taschen impliciet, die dat met natuurschoon en het ontwerp van een suv op wist te tekenenen van zo'n hipster in Barcelona. Dus even aanhakend bij iets wat hoofdkantoormensen van nu kunnen begrijpen: slijm rijkere bedrijven dan Unox, begin daar maar mee. En dan ook nog schapgewijs gecross seld met een frankfurter en een bockworst, wtf wij zijn er , in prins en land, at least not being a vogelaarwijk het is toch rotterdam (zo dan) let's give a big hand to the hotdog gourmet?

  een Edah museum bestaat, mocht iemand dat vragen ..
 • Re: Semi publike omgeving gewijs gedacht

  rhp
  08 december 2018 16:00
  binnen eeen winkelcentrum is er dan een duitse krant en 16 talen from Joost ,ag het weten, en die is dan 5 30, het was gewoon sozusagen, een dissapointement en parkeerterrein moeten vol zijn in Nederland, dat is een regel, die gaat altijd op, dat is een oekaze uit 2002

  Al wonen er in die plek natuurlijk niet zo bar veel mensen di eper se op zaterdag zouden moeten willen gaan, mja auto parkeren dat is weer een ander vak om je aan te ergeren ..

  .. maar parkeerterreinen storen zich hier absoluut niet aan demografie, stedelijk bewonersaantal, krimp, 65 plus pas gratis reizen, dat auto's duur zijn, you name it. parkeerterreinen zijn vol, it s a rule here. mgoed, je historie van het supermrktwezen moet je anders e s doornemen, ook dat is een key element, locatie 3 x is er een en gemak een andere ..
 • Re: Schaken is niets menselijks vreemd ..

  rhp
  07 februari 2019 17:58
  Waar op nostalgie net dvd´s de ene na de andere Nederlandse Korbut blijkt te beheersen en men hattricks blijkt te scoren dat he een aard heeft, was het qua hoogovens Boss mans is er, moet dus winnen, doet dat ook /jan 2019. ´s Anderdaags in een krant die de Zuid duitser heet, was daar Kasparov, die 13 april aanstaande ook alweer 56 wordt, zodat jan Timman er niet jonger op wordt / inhalen zal ie hem niet. Hmm. Dit klinkt rotter dan ik het bedoel. Pun intended´er.
  Wat kan zo´n man nog es doen dat interessant is naar de mensen toe, ik werd aangespoord door de Vorsten, waarvan te hopen is dat de foto achterop bedoeld is om Bea te amuseren. Het moet timelined en met hem -dwz zeggen dingen die hij kan weten- verbonden zijn. Een voorbeeld. Mijn man is zo Nimzo Indisch tegenwoordig, een opening naar een niet-koosnaam ombouwen, het ligt erg voor de hand, een en al ergernis+ hij is zo gesloten, en noem dat maar spel. Ja meid en is het Oud Indisch dan zelfs onspeelbaar. Weet je wat jij moet doen Nou Pd8 met het oogmerk f5! Huh.
  Maar, dat kan ik zelf bedenken, en nog een boel andere grapjes ook, en daarvan zijn er ook al heel veel. De fraude. Bij voorbeeld. Boodschap in yoghurt Karpov, iets met toiletten, de barrista beeldt uit de rmise aangeboden moet worden met twee halve klontjes, ik bedoel, is er nooit een echt schandaal geweest, of teken je voor geheimhouding.. Wat ik zelf nog wel vind passen bij de man met de zachte ogen en navenant kapsel, is iets met Campomanes. Veel schakers gaan dan gelijk in de boe roep modus, maar K / K en F - S gaf heel specifieke vraagstukken te zien, en laats ging het ook mis, want eigenlijk is het WK Carlsson - Belastingvluchteling uit Hognarije of Italie of US of ergens geiindigd in 0 - 0 waarna vluggeren uitkomst bracht. Na. Ergo, dat is wel een beetje makkelijk. Nuchterder, objectiever. Mensen die erbij waren, toen, weten dat het geld naar Tsjernobyl ging, inside info hebben, zouden met Jan Timman daarover kunnen willen spreken. Allicht eerder dan met mij. voor de karakterschets case against types als Diane Rwigara interviewen, en Michelle Duvalier lijkt me ook heel geschikt, een dictator beoordelen en daarbij ook de geode kanten zien, vandaar. Maar andere mensen komen ook in aanmerking Spice Girls bijvoorbeeld, Fitsherbert is dan Campomanes volgt u het nog mooi.
  Crap Cars fakkelt leisureley ontwerpen af, dat schrijft makkelijk en is leuk. Zo van obsolete fiat bits pleur'ed togetheer, proximate build quality, but not Volga 24 as Kasparov drove it and i am not levensmoe. Huh ..Crap Chess players is iets te makkelijk, en JT staat ook niet zo heel erg boven de partijen. Okay, hier dacht iedereen van wel, maar TV zou het ook gaan maken en kon makklijk commercieel, moet je nu zien, Poltie achtervolgingen of makelaars. Crap sponsors, met de economie zoals nu, mogen die best geplaagd worden. JH Donner mokte wel het een en ander, maar zette niet echt doooor. Zou haalbaar zijn. Jennifer Shahade is aan de poker gegaan, en die willen we terug, nog mooier zou zijn hier. Rumour has it, dat er Amerikanen bestaan die aangestrokken worden door ons ondernemers dan wel bijzondere steun danwel onverdund de bijstand, wie weet kan dat gewoon, maar is iedereen vergeten te rvagen of ze aan pr zou willen werken alhier. 7. Misschien verschijn je ooit in een top 10 van Mensen Die Het Nooit Leren Maar Waar We Toch Een Zwak Voor Hebben. Sta je in een tijdschrift. Naast Hans Kazan en Kate Moss. Klingel bellen, bekendheid uitnutten en agossiekaart spelen. Vort maar, make it snappy: Simone ja wie past daar hoe waar in hallootje zeg; Ge Mini of Paola, hmmm, dan moet ik even de respectievelijke enkels bestuderen, geef me een week of twee ..
  batsford a Murdoch affiliate on the vortex of information, wij leven hier natuurlijk in het heilstatelijke geisopleerde -featuring le zonnecolleterisme- maar andere doen ook wel eens iets goed,. Maar daar horen we dan nooit wat over. Ik boedel, meer inside en objectiever en niet alleen geld over de balk of rare man . meer llround. Ik dacht zelf niet dat Jan Timman zo heel erg schaken is bohm is media verder is er niks of het moest euwe zijn-achtig was, dus wie weet.
  Zoals niemand nog weet wie in Belgie PM is, verwacht ik dat elke media aandacht voor de UK na 29 3 ook weg is .. een boek schrijf je in 3 Q en Grootmeesters denken heel snel .. dat kan aardig te timen zijn. Meneer Manely leeft die nog .. ik kan al die mensen wel willen bellen, maar willen ze me spreken.
  Nou kun jij ook weer evrder, en niet munninghoff je bio alten schrijven he, kring hier of daar Kring is uw hulp in huis, the Circle of life da selton john al


  [www.tatasteelchess.com] en Engels te moelijk  1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 09/02/2019 13:09 door rhp.
 • Gossie pietje, dan is het dus al weer tijd voor 't songfestivum ..

  rhp
  18 april 2019 11:29
  Picture it, 2002. Brosnan, Pierce Brosnan, in zijn sequel 007. Die another day heette het. De man lijkt meer op een unexpected taste reclame dan de advertentie zelf, maar Falco heet wel M flashforward, dus dat is dan niet voor niks geweest, het meeste in het algemeen wel, bij de oostenrijker. Bad taste, and after videoclip 3 it only got worse, dat is dan de hele portee van het gegeven Falco. Vanaf scene een als we met een wake board Nromandie stijl iets gaan doen, daarbij een intertoys soldaatje gelijkend weten we, hier is iets he le maal mis. Na gut, u zult zich het misschien vaag herinneren dat ie daarna in rags bekend van riches uitgeruilt werd met een Noord koreaanse gevangene, maar wat misschien verder is weggezakt is: autosleutels en badge graag. Sacked, let down, fired. Okay ik leg het maar gewoon uit, u heeft uw geheugen genoeg kunnen uitknijpen nagenoeg zeker zonder resultaat, want hemelhoge roem wil helemaal niet zeggen fotografisch geheugen, en waarom zou het ook. Boxer will work harder, hij kon nog best door, maar het bedrijf was op, zowel inhoudelijk als wat de transacties betreft. Wat het laatste betreft, Noord Korea is helemaal geen plek met kolonie bejaarden van het Kingdom, dus wat kan het ons schelen, en wapentuig versus diamanten niet een zaak van Intelligence daarentegen handel in spullen, maar niet zo netjes. Best herkenbaar nu –in wezen zijn tijd ver vooruit- ga je dan intussen gewoon door en is iemand van ergens de eigenaar die je nooit ziet -doorgaans Tata steel, denkend aan het scenario dat wapentuig en auto’s bij de metaalsector horen en hun bij de Broccoli’s (de BV Bond) horen, wat me toch aannemelijk lijkt. Reserve Moneypound kijkt naar de telefoon, die nooit gaat, en bereikt daarmee het carriere technisch optimale met haar wakkerheids-gradatie; voor Q was in ´t Tata scenario een acteur bereid gevonden, die erg opgepitched is geweest maar in wezen sitcoms deed en later saaie wijnprogramma’s, John Cleese. Mogelijk hoopte hij écht op een herlancering, wat dan in elk geval bij Rutger en Ineke (de Hauertjes) een vrolijke avond opgeleverd heeft. Veel Bondfilms productplacen (laten_zien terplekke, gewoon) consumenten producten, maar van die plekken als dit pardon dat (slip of the pen) hebben nogal moeilijk in beeld te brengen dingen. De film wordt er dan niet spannender van, wat met special effects gecompenseerd moet worden, maar dat zet sozusagen wel neer hoe het is, op Capo Berde of The Caribbien. Of in Skoda land, of Luxemburg, (vul zelf aan). In zo’n land zelf steek je een helicopter in de fik –zo te zien een voorloper van de Westland Lynx- en dan denkt de dienstdoende dictator dat de benzinevoorraad eraan gaat, maar daar gaat het niet om, de Rijken weten dan, dat er weer gelapt moet worden, in de algemene pot gestort, een winkelcentrum leegkopen, wat assets verhuren, iets doen. Voor de mensen. Daarnaar anneigende economieën en nu wordt het herkenbaar, verkopen dan malle producten. Scheerapparaat vol in beeld, guess who hoo. Een score board systeem voor de schermsport, dat lijkt dan compatibel en bruikbaar op andere plekken, maar dat werkt dan niet emt rs 232 weet jewel. Dit is op 59 minuut 59 minus 6.34, want ervoor zat nog het een ander, nu dit VHS berteft bij moi thuis, hetgeen in dit stukje meer dan van pas komt,jvc, thanks (en waarom weet ik dat eigenlijk, omdat een geheugen een raar ding is, maar vhs is van jvc). Wat er niet toe doet is dat 0 tot 6.34 zeg maar romantiek met Ashton Kutcher betrof, en kan zo´n Waldemar Torenstra dat nou niet es op zich in latten werken, is de heterofilie bezoedelen met de neder identitaire narigheid nou echt wat je wil, kereltje. Gustav Graves op 53.21 -6.21 is vermoedelijk een te rijk iemand die beter zou kunnen willen emigreren, want denkelijk de Ludlum of Konsalik van Ijsland, that really get mentioned maar er zekers te weten niet zo uitziet. Het is na ge noeg zeker, dat een kruipend plasmodium aan after sales mensen voor de subtiele winterband reclame garantstaat, die zelfs binnen het kader van de film nergens op slaat, zodat de Chinese of taiwanes bandenfabrikant zich zeker bij z´n leest houdt, wat voor iedereen ook gewoon beter is. Maar als het land ijsland heet, wil dat niet zeggen dat er alleen maar rivieren zijn overal, die je nodig hebt, om te bevriezen. Hovercraft, ook incredible, en enige omzet ermee idem dito met een sterretje. Geef toe ga na, Noor d korea bouwt ze niet , andere wel, althans ze bieden het aan. Om het nu wat interessanter te gaan maken, de zelfmoord en emigratie statistiek erbij, in zo´n hoe noem je dat soort economieën, Ferris Bueller zeg maar? V.o.o.d.o.o economieën. Statelijk geredeneerd spreekt men wel van we´re no failed state but Sometimes Wish We Were (optioneel gevolgd door plaatselijk bekende krachtterm) – la groupe WNFSBS 3W, die veel samenwerkt met de Visegrad coöperatie. Halle Berry verandert d´r bikini twee keer per 48 uur en dat is sneller dan d´r schaduw, en dat is voor de toeristische sector van levens belang, omdat des reisgids´ Hst 5 Knightsbridge kensington en 6 hst Soho Bloomsbury al meer sights worth seeing hebben, dan dat hele land opgeteld - gesteld dat we het een land willen noemen. Waarna de fake nieuws fudge factor er nog afgetrokken moet worden. Typerend is dat Halle Berry niemand kent daar, en inderdaad de ontslagen Bond helemaal wil, en op, uh, de 5e minuut al waddist? daartoe krasse middelen inzet. Zo makkelijk is een bestaan opbouwen daar, maarnietheus. Zelfs je geld uitgeven lukt niet, de plastisch chirurg is er ook ingefikst,frappant wel, die de kogel krijgt. Meerdere medische terzijdes in de film, die in het Bondspectrum enigszins onfunctioneel als-in functioneel bloot aandoen – nog weer veel minder functioneel is dat het maxima d´r va is in de hitsingle de kroon, maar misschien in deze plek een target audience voor Bondfilms, wat dan toch fijn is. Zijn we nog ergens goed voor. Nog even over de ongeluk / zelfmoordstatistiek, op plekken als dit pardon dat, gebeuren van die heel onwaarschijnlijke dingen. Het moet iedereen enorm veel kunnen schelen dat Bond met een gangsterlief scharrelt, waartoe Miss Ladyboss nu opeens over dating catalogi beschikt /dit zit dus echt allemaal in de film meegesealed no extra charges, ik was het zelf helemaal vergeten, in die tijd zat me het minder dwars denk ik, de vacature site mail je suf en krijg rsi en verder niks, en dat andere net zo- waarna een jeugdige brunette opduikt, die met hem samenwerken gaat. Die gelijkwaardig is asl 00x, maar eigenlijk cryptokunde gestudeerd heeft. Niet kan praten. En –neem dat nu gewoon maar even van me aan, ik kan heus op een pause knop drukken van een afstandbediening en jaja, vhs kan dat ook- die op een gegeven moment officiële lezing door Halle Berry kwasi omgelegd wordt. Maar niet met haar wapen. Zonder bloed. Nergens. Being a precious corps. Nu vallen de schellen u van de ogen, aha, de sui cadere component in statistiek van de failed state! Ik dacht al, wat is dat met de verhaallijn generaal en verloren zoon, Neu Schwanstein in herinnering roepend .. zowel de jonge blom als de wegkwijnende militair met strepen alsook de 007 die weggestuurd is, like soo fit the profile, it´s amazing. In zulke staten komt dat veel meer voor, en wat in dergelijke catalogi staat is allemaal hevig verouderd en dat weten de intercedenten pardon uitbaters daarvan ook, okay dood dat hoeft niet, maar voor het doel komt het op hetzelfde neer. Jaja, ze worden gelukkig saam aan ’t eind, al kunnen we dat ook niet helemaal zeker weten, zwemmend in de gevonden diamanten is nog niet helemaal hetzelfde als een koophuis in de suburb en een vaste baan, qua zekerheid, immers. Weinig meer van Berry gehoord, trouwens. Emigreren willen dus de Rijken die in de pot moeten storten, mensen die van verre naar hier ge /emigreerd zijn omdat ze een slechte medicus waren en omgele.. nou ja als ze sneller waren met remigreren niet, en ik wilde ook nog even Transitbildungstudent zeggen, want dat hebben ze op plekken als dit pardon dat ook erg, alleen de oosterburen hebben er tenminste een woord voor bedacht. Ei gen lijk is het dat ´75 born schaakmeisje, geboren naast de Prut, met een iq van 150, dat met Pascal Lautier gaat. Maar die wil natuurlijk helemaal niet hier wonen of studeren, bovendien wat dan, architectuur van Rem K? lazer toch op, die gaat gewoon kindjes krijgen. We used a body double, cause we don´t care about nothin´. Page 3 van de Süddeutsche 2 mei - de jonge Larkin- hoort daar ook te zijn. Maar dat zijn allemaal officiële cijfers en gegevens, en die doen er niet toe. Zo´n land kan overigens over imposante administratie beschikken, en dat is nu eens niet de schuld van de IT, want elke kolonie van Engeland of Frankrijk die zijn vak verstaat, is dol op administreren, dat mag geen hobby meer heten, waar ze gewoon veel van kantoren houden. Economisch sofa so good, maar .. ook de hoogleraar wil dus .. emigreren. Want die transitbuilding body doubles moet je allemaal een 6 min geven en daar word je niet vrolijk van, terwijl de aanname dat wij, pardon zulke plekken, ergens in goed zouden zijn, en geciteerd zouden worden, en als key note speaker gevraagd, vanzelfsprekend pure heilstaatpreitpraat is, met de werkelijkheid niks van doen hebbend.
  Mocht Torenstra zijn leven willen beteren om mijnentwille, neem dan kennis van Phase nul die telkens – 1 is, der Spiegel die de gelegenheid dan maar te baat neemt onze culturele bagage op te krikken – ik heb het natuurlijk over vliegveld Berlijn. ‘Mitunter gleicht sein Schicksal dem von Sisyphos as der griechische Mythologie, der immer von neuem den Stein den Berg hinaufrollen muss, ohne jeweils den Gipfel zu erreichen. ´ Bij de Fyra enquête was de Business case een soort running gag, ´hebt u het document op gestuurd gekregen´ bij Berlijn is het die Klage. De burger, die er woont, en al die vliegtuigen de lucht in stuurt als ie wekelijks naar Tenerife op vakantie gaat want wij/zij zijn zo rijk, die moet klagen. Dat is dan wat de moderne, geplaagde mens anno nu bij te dragen heeft, nou erg veel is het niet. In Berlijn wonen helemaal geen bewoners, die hebben alleen wat op auto reparatie facturen passanten heten, mensen van wie het beter is, dat de bazen er geen beleid op gaan willen voeren, want dat lukt ze toch nooit. Die another day, de film waarover ik had, laat De Burger niet aan het woord, zo heb ik hem er dan toch ingefikst. Maar die wil ook emigreren, geloof dat nou maar. De 6-voudig afgefinancierde high potential had dus in landen zonder economie van ik maak iets /wat men verkopen kan /pingerdeping opleverend .. hoogleraar of politicus moeten kunnen worden, maar ik volsta hier en nu zonder argumenten, en advocaat worden dat zal ook geen revenu opleveren, dat begrijpt u ook. <bridge§
  Hedenavond mogen al die cheerleaderige Europese staten hun filmpje inleveren, met toeristisch highlight, voorafgaand aan de z.g. Chinese vrijwilliger, pardon, De Dienstdoende Duncan, die het helemaal gaat maken in de top 40 van Litouwen.
  Hier wil ik ze een tip bij geven. I´ll proceed in English, lingua franca. Showing your Unesco acclaimed sights won´t do any good, as I get that in every catalogue or brochure. Also your actors will not be able to keep a straight face. You know me library had the dvd with conchita wurst, so don´t get with the hand with me. Besides you do that every year, so don´t. Telling me what shaving equipment you produced, state of the ar t ech in 1953, naaa, won´t be t he best of ideas too. What I´d like you to make, for tonight, is clips that show us who you´d like to be. Poland – germany, Spain Sweden why not, at least we get rid of English football fans. If teh grass is greener, where presicely does it grow. If you sublimalley wish to utter a cry for help .. be my guest. But .. always be closin pardon, be cheery, cheering is what we do, we´re Europe, we´re the happy statistics people continent ..  1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 18/05/2019 15:15 door rhp.
 • Re: Gossie pietje, dan is het dus al weer tijd voor 't songfestivum ..

  rhp
  12 juni 2019 16:43
  Gisteren zat ik een beetje te tekenen, en toen dacht ik aan Maxima. Dwz er landde een pennestreek toevalsmatig op de goede plek, toen had ik een Japs Prinsesje, wier moeder depressief was, wat Claus op haar/zijn beurt al lang en breed was geweest, waarop ie in Duitsland aan ging sterken met lammetjespap. Maar toch. Stel dat je inderdaad prinses glimlach bent, en juist anderen moet entertainen, helpt het dan niet als je het land snapt, dwz ik dacht, doend en anderszins, is dat allemaal nog een beetje te doen. De ing bank met dat regiment existing in schadow last line of defence, die is jou door je hubbie indertijd uitgelegd als de harmloze Tienertoer&Giroblauw bank. Enig andere adverteerder op elk moment zet legs in –bekend van smile and show some- want iedereen wil op elk moment ondergoed verkopen, of je nu een goedkope supermarkt bent, een gemiddelde, waarschijnlijk ook drogisterijen, of drank voor de bbq aanbiedenden, you name it. Is dat nu allemaal omdat wij wel sauna’s hebben maar toch teveel non dualisme (singles), en heeft niemand anders dat? Of is dit hier -lokaal, van ons- een aan bovenmenselijkheid grenzend goede markt voor een elastiekbestuukd stukje katoen, zo ja motiveer uw antwoord and it better be good. De optimist -consequent met het eerder gestelde- constateert aldus dat een hollandse nieuwe dan uit de altantische oceaan mag komen, wetend dat de kruidenier zich a. als zuinig profileert en b. hier ook uw advertentie had kunnen staan, wat dan per sé feminien ondergoed geweest had, zodat het toch es wat anders is, niet zijnde hetzelfde.
  Vanzellufsprekend graaf ik dieper -u kent mij (toch?)- de nadruk ligt bij het gegeven hollands en nieuw, sterk op nieuw. Sinds jaar en dag en vooral sinds zout accijnsloos was voor branche genossen en het aantal schuiten gereguleerd (altijd al, Duinkerkense struikrovers meerekenend) bemoeit de overheid zich met de dingen, die de mensen naar evenementen kan sturen. Je bent immers the Powers that Be. Zouden we de zee de Noordzee noemen wat nu een keer de plek is vanaf hier, dan zijn er 2 a 5 andere landen die daar wonen. Genoeg oorlog om gevoerd (we negeren even dat Zuiderzee haring in een andere verpakking met andere bewerking het nog tot iets als boterhambeleg geschopt heeft). Een tweede ding is dat -foto- embroidered PM logo wel een geaffecteerde herkomst benaming heeft, maar haring nog gewoon haring is. Ten kantore van AH is –ook niet zonder waarde- 98% zeker ook aan hoor en wederhoor cq stafmedewerkers de dag doorkomend gedaan. Immers, een rwb vlaggetje erop, en op het schap ook, en de leverancier hol lachend aan de lijn, idealiter een scene uit what women want waarbijj zij Julia Roberts met blond haar is, die in Hebreeuws zegt ‘.. en de rest van het jaar heb je gewoon geen loonkosten alla hollandaise en een vloot zo groot als Simon Loos, wat ie vreemd genoeg nog veel grappiger lijkt te vinden. Wanneer Scania genoemd wordt, kan alles begeuren, geef toe ga na schaak uit, tenzij bij VW dan, want die zijn eigenaar maar weten dat zelf niet en dat is dan al jaaaren zo, wie tekent Peter Verstraaaten even huh? getsie wat een nare woorden, moet dat zeu? Trek de flaps in ontkoppel het landingsgestel kan ie ook nog zeggen, maar dan is het een tikkeltje een rotzak, dus niet zoals in wezen gezellige Ossehaaspalengigant of de Jonagolll met de zachte -d in de uitspraak, in de KvWaarde.
  Een haring is een vis, wat is groot op de schaal van potvis, 25 cm maar je hebt zoveel vissen in de zee, dus ook kleinere. Hij zit op/in een school, waar de afhouder/reepschieter of Ketelbinkie nog nooit is gesignaleerd. Hij is maagd, net als .. inderdaad. Of een shetlandpony ergens code voor is verklapt Dik Schaap niet, zodat erop rijden entertainment is, dat dan nog wel, wat kan het anders zijn. Je voer je een ongeluk, en dan kwam je nog es ergens, waar vandaan je een kaart verstuurde naar je moeder, wat je broer niet deed, die boerenknecht was. Voor verder lezend als-in further reading in Staphorst groeit het geluk of gelijkwaardig, in ruil voor een ‘leven’ had je niks te kiezen, of woorden van die strekking, hierbij uw halfvol/leeg bestelling taks included, u in het ongerede latend mbt code, veel later is het wel een genre an sich geworden Bauerngrazie, maar dat is dan een paardenmeisje van d’r paard gelazerd, dat vonden ze in ’41 wel geestig, drukwerk dat de sociale stratificazie niet ontziet. Wat is geen genre geworden intussen, bovendien. Was de haring nog kind -terug bij- dan heette ie Bliek. Zijn hoge vetgehalte dient om een end te zwemmen, naar de paaigronden, wat hem niet gaat lukken vanwege ons - maar het zouten en pekelen enzoverder -marineren zou Honig zeggen als het kipfilet was- is des te succesvoller. Hom en kuit zijn ook méér werk bij het prepareren voor de verkoop, dit ten overvloede.
  De glorie van Brielle taaide snel op pagina 62. Trawling Gammel Loch Denemarken beviel me maar matig. De oesters kunnen de schimmel krijgen, en voor cadeautjes moet je bij Sinterklaas wezen. Zegt u? Wormen, dat kan een haring hebben, maar veel koolvis eten is in wezen ook goed voor de haringstand, en kabeljauw kan ook geen kwaad / vat tu ûm, er is een woord voor , het schiet me zo te binnen.. (dierenriem is het niet, dat zijn sterrenbeelden en champignons zijn geen groente, die vatenstelsels hebben en hommels uit België nodig hebben bekend van Belle P videoclip, terwijl tomaten fruit zijn, maar het gewoon niet toegeven. Voedselketen, is dat goed juf) De Engelsen konden er niks van, vooral onze vloot tellen ging ze slecht af. Het was allemaal drie keer niks en afzien geblazen, en het ging altijd maar door bijgaand Frau Antje naast een foto van de woonomstandigheden, de buren zijn onbewoonbaar, en wie weet hoe lang jij nog hebt. Dit -zo verzekeren antroposociologen ons- noemt men ook wel subcultuur.
 • Re: Gossie pietje, dan is het dus al weer tijd voor 't songfestivum ..

  rhp
  12 juni 2019 16:45
  Maak je een studie van Nederland en is je echtgenoot drs. Geschiedenis with benefits, dan zou ik dan toch zeggen dat even uitleg vragen bij ah je niet geweigerd kan worden. Gewoon even bellen met het nummer, je houdt je van de domme, ik ben maar gewoon een Renault 19 moeder, die als Renault nog zichzelf was gebleven was, maar het kon erger want Peugeot is nu van Opel. Nee andersom, noujazeg, dat is ook zo en nog gekker ook. Dat daar is geen kleuter, en dat kan ik bewijzen huh?) Enfin je zegt ik dacht dat het zondag pas vlaggetjesdag was en dat de Noordzee volgens jou niet in de Atlantic Ocean lag, repliceert de dienstdoende Miep dat er niks in je agenda staat [www.koninklijkhuis.nl] dan is het wel een hele fitte (mentaal).
 • Re: Gossie pietje, dan is het dus al weer tijd voor 't songfestivum ..

  rhp
  12 juni 2019 16:47
  Dat moet dan bijna wel Anna van Marilène zijn, die is van 2001 en zou een bijbaan kunnen hebben, op zo´n plek, gesteld dat ze dat deed, wat doen ze allemaal eigenlijk overdag anno 2019, de Oranje lieden. Ook als je al rijk ben doe je toch wel iets, overdag? Duncan de zongfestivalist doet vast wel iets op vlaggetjesdag, want er zijn in plaats van iemand anders Croaten over de vloer, die best een pony zouden kunnen hebben, een pet die ons allemaal past / een huisdier dat geen eisen stelt. Luminize geheten. Als je dan toch Compensatie order cheerleaderend wil brengen (we hebben een C we hebben een O), waarom zij niet .. mallerds
 • Re: Gossie pietje, dan is het dus al weer tijd voor 't songfestivum ..

  rhp
  12 juni 2019 16:53
  .. niet doorvertellen, maar tomaten en aarbeien vergaan zodanig effort en footprintless, dat je niet op een struik minder of meer hoeft te kijken, wat Nederland Belgie en Spanje dan ook niet doen. Dood beest terugsmijten in zee is slecht voor de, uh, wat was het ook alweer, het is in elk geval niet goed.

Powered by phorum. Template based on Bluelime by Scriptmonkeys. If there are any problems with the forum, please contact the webmaster.